Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.323
Cevap
140
Favori
1.193.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12461247124812491250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telltale games Joel'in hikayesini anlatan bir oyun yapsaydı bu oyundan cok satardı. Zaten en az 4 milyon ilk oyunun hatırına alan olmuştur. Ayrıca eş cinsel öğeler olmasaydı bu oyun bu kadar ödül alamazdı, aynısını Oskar törenlerinde de yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 22 Haziran 2022; 17:15:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nil2014 kullanıcısına yanıt
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUwww.gameawards.net
    Game of the Year Tracker
    https://www.gameawards.net/?m=1

https://forum.donanimhaber.com/yilin-oyunu-odulunu-kazanan-oyunlarin-kendi-yillarina-gore-orantisal-bir-incelemesi--152490333

Sonuna kadar haklısınız hocam. Attığım linkleri incelerseniz her sene toplam 400 küsürlerde ödül verildiğini ancak sadece 2020 yılına özel 639 adet ödül verildiğini görebilirsiniz. Sonraki senelerde sayılar yine normale dönmüş. Bilinçli bir şekilde yapılıyor çoğu şey. Neyseki oyuncular aptal değil. Satışlarda gerekli cevap verilmiş. :) Ne Oscar'ın ne de yılın oyunu ödüllerinin pek bir prestiji kalmadı gözümde 2020'den sonra. Oscar hele daha acınası durumda. Uyduruk skandallar falan yaratıyorlar reyting için. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Bu azınlık hakları modası ne zaman bitecek çok merak ediyorum. Kimsenin umrunda değil azınlıklar. Ne zaman anlayacaklar bunu acaba? Bu sene ödülü Elden Ring'e vermezlerse hepten takip etmeyi bırakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 22 Haziran 2022; 19:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 senede 10 milyon sattığı için patladı gözüyle bakılıyor. Ama ilk oyun 9 senede ps3 ve remaster olarak 20 milyon satmış. Daha çok yolu var, trolleri kudurtmaya devam edecek tlou 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elden Ring iki haftada 15 milyon, Cyberpunk 2077 bir haftada 10 milyon sattı. 2022 yılındayız artık. Çok beklenen, hype seviyesi yüksek bir oyunun 10 milyon satması büyük başarısızlıktır. Neyse size laf anlatılmaz. Fanboyluk başa bela ne de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 22 Haziran 2022; 20:17:24 >
  • Press a Key kullanıcısına yanıt

Maliyete reklamlar dahil mi?

• saydığın oyunlar multiplatform hocam bu oyun sadece ps4'e çıktı 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Oyunların büyük çoğunluğu konsollarda satıyor zaten hocam. Ayrıca 2 yılda 10 milyon nire bir haftada 10 milyon nire... Bu farkın multiplatformlukla bir alakası yok. TLoU 2 ile hemen hemen aynı hatta belki daha az hype seviyesine sahip bir oyun olan ve çıktığı dönem yalnızca Xbox ve PS konsollarına çıkan Red Dead Redemption 2'nin 44 milyonluk satış rakamını, tıpkı TLoU 2 gibi bir PS exclusive oyunu olan olan Marvel's Spider-Man'in 33 milyonluk satış rakamını veya yine aynı şekil bir PS exclusive oyunu olan God Of War'ın 20 milyonu aşan satış rakamlarını düşündüğümüz vakit, 2013 yılında çok beğenilmiş bir oyunun devamı olan ve katlanarak hype seviyesini zaman içinde arttırmış ve sözde tarihteki en fazla ödüle sahip bu oyunun 10 milyonluk satış rakamı size başarılı geliyorsa daha fazlasını konuşmamıza gerek yok bence.

• Güzel dostum, seninle yeri geldi tartıştık, yeri geldi birbirimizi kırmaktan çekindik, bak şu an seni kırmak istemiyorum, ama sevmediğin bir oyunun konusunda neden bulunduğunu sorguluyorum.

Şahsen ben hangi oyunu seviyorsam, hangi oyun ilgimi çekiyorsa vaktimi oralarda geçirirdim, Creakdown 3 konusunda değil mesela.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sevdiğim bir oyunun sevmediğim devam oyunu. :) Siz sevdiğiniz oyunların konusunda takılmayı seviyorsunuz ben de sevmediğim oyunların konusunda takılmayı seviyorum. Hepimiz aynı olacağız diye bir kaide var mı? Altı üstü bir oyun bu. Neden bu kadar yükseldiniz ki? Rahatlayın biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 23 Haziran 2022; 0:16:36 >
  • Tamamdır, sevmediğin bir oyunun konusunda bulunmak seni mutlu ediyorsa sıkıntım yok. Garibime gittiğinden sordum sadece, yoksa beni ilgilendirmez.

Oyuncu kitlesinin içinde oyun içerikleri hakkında muhafazakar çok var. Gereksiz derecede şuna şöyle oldu hüü eşcinsellik var hüü muhabbeti döndü. Post apokaliptik dünyada her şey olur abi. Valla ben Naughty Dog'u cesaretinden dolayı tebrik ederim. Klasik kahraman döngüsünü yerle bir edip klişelerden uzak şekilde oyununu yaptı. Bu kimisinin hoşuna gitmez, ben yaptıkları işin özgünlüğünü ve cesaretini takdir ettim.

Ortada zevk alınmayacak bir oyun yok. Sadece Hillcrest sekansı bile açıp açıp tekrar tekrar oynanır.

• Benim zoruma giden en kötü durum, yalan reklamlar ile kandırılmaktı. Bütün söylenenler ve gösterilenler ile asıl oyundaki tutarsızlıklar yüzünden oyundan soğudum ben. Beğenenlere de saygım sonsuz, beğenmeyenlere de. Herkesin görüşü farklıdır, ancak söylenecekler kalp kırılmadan söylense çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface58 -- 23 Haziran 2022; 5:1:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mide bulandıran bi oyun

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUSpeclizertwitter
    “This is actually the most unnecessary detail I've ever seen in TLOU 2, really cool though!”
    https://twitter.com/Speclizer_/status/1540027539510497282
  • Oyunu geç de olsa oynadım. İster istemez yorumların etkisinde kalıyoruz. Cyberpunk 2077 ve The Last of Us Part II benim için önyargıyla başladığım oyunlar oldu. İkisinde de çok keyif aldım. Oyundan neden bu kadar nefret edildiğini anlıyorum. Hikaye hayranlara hitap etmemiş veya üzmüş olabilir. Oynanış, detaylar, grafikler zaten beğenilmiştir. Benim de en küçük şüphem yoktu. Ama hikayenin bu kadar gömülmesi beni hep itmişti.

İlk oyunda zombiler, özellikle takırdayanlar çok daha zorlayıcıydı. Haliyle bu dünyaya alışılmış ve deneyim kazanılmış. Hem karakterler, hem oyuncu için. Zombiler daha az zorlayıcı düşmanlar olurken, insanlarla olan çatışma ve olaylar daha zorlayıcı hissettirdi. Öte yandan oyunun müthiş gerilimi yine devam ediyor. Mermi bitti paniği, mermi sayısından fazla düşmanla çatışma içerisinde olma hissi müthiş geriyor. Karanlık bölümler müthiş gergin. Özellikle kulaklıkla oynadığım anlarda inanılmaz gerildim. Her detayı duyabildim.

Craft sistemi, silahlar, ekipmanlar Last of Us'ın zaten sevdiğim bir yönü. Az ama öz olduğunu düşünüyorum. Zaten böyle bir dünyada onlarca silah beklemek doğru olmaz. Grafikler muazzam. Play Station 5'imde 4K monitörüm olmamasına rağmen 60 fps oynamanın keyfi daha da artırdığını hissedebildim. Sinematik sahneler de çok başarılı. Zaten oyun tartışmasız bir başyapıt.

Gelelim hikaye kısmına. Ben beğendim. Film olsa yine beğenirdim. Oyunda biraz daha fanlık devreye girince, hayranların istemediği olayların gerçekleşmesi insanı üzüyor. Ancak her iki karakterle de bağ kurabildim. İkisiyle de oynamaktan keyif aldım. İkisini de sevdiğim ve kızdığım bölümler oldu. Sonlara doğru hem gerilim, hem heyecan, hem duygusallık tavan yaptı. Dizisinde de umarım tüm bu tatları alabilirim. İlk oyun benim için 10/10 ise; ikinci oyun da 9/10 puandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 8 Temmuz 2022; 21:18:25 >

• HBO dizisinde Ellie'yi oynayacak kız Bella Ramsey, Ellie'ye kedimden daha az benziyor.

Cast için aklımda birkaç isim vardı şimdi unuttum ama Stranger 4'te Sadie Sink yeteneğini gösterince bu kız Ellie'yi oynamalıydı dedim. 3 sebebi var:

1) Daha ünlü.
    2) Ellie'ye zaten benziyor, üzerine makyaj ve kostümle Ellie'nin bu dünyadaki gerçek hali olurdu.
    3) Daha yetenekli.

Diyorlarki Bella Ramsey yetenekliymiş her şey yüz uyumluluğu değilmiş bla bla, Stranger 4'ün ilk bölümü Sadie'nin yeteneğini ortaya koyuyor zaten, anlaşamadılar mı ne yaptılar, Ellie cast seçiminde şu kızın olmama, düşünülmeme ihtimali yok yahu.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

Dizide ki oyuncu seçimleri çok yanlış olmuş aslında. Aynısı Joel'i oynayan Pedro Pascal içinde geçerli. :)

Benim de bir türlü içime sinmedi bu adam Tamam Narcos dizisinde güzel rolü vardı ama bu kadar.

Bu ikili güzel olabilirdi. :)

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • Bak bu ikili de çok konuşuluyordu, evet bunlarda olabilirdi, anlayamıyorum ben bu tutarsızlığı.

Bella Ramsey, Ellie'ye benzeyecek dünya üzerindeki en son kişi, Sadie Sink'i şu haliyle çıkart oynat Ellie diye izlersin, Makyaj + Kostümle Ellie'ye Ellie'den daha çok benzerdi, öyle bir uyumluluk var.

Görseldeki Kaitlyn Dever'da olabilirdi. Garip garip işler işte.

Edit: Oyuncular içimize sinmedikten sonra, ekranda kendilerini izlerken nasıl benimseyeceğiz bilmiyorum valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 23 Temmuz 2022; 0:13:20 >
  • HBO beni de hayal kırıklığına uğrattı. Tüm karakterler birebir kendisiyken JOEL ve ELLIE kesinlikle bu iki oyuncu olmalıydı.

Pedro Pascal köse adamın teki ya. Ondan JOEL mi olur?

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 23 Temmuz 2022; 1:25:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12461247124812491250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.