< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1247. sayfa)
-
-
abartılmış bir balondu neyse ki çabuk unutuldu, abisi god of war u izlesinde oyun nasıl yapılır öğrensin swjci naughty dog eefendi. Olmadı Remedy i beklesin, Max Payne Remake çıkınca remake in nasıl yapıldığını da onlardan öğrenebilirler toplum mühendisi naughty boyyy.
-
Deli gibi bir bütçeyle yapılmış olmasına, hype seviyesine, yapılan onca reklama rağmen sadece 10 milyon satabilmiş. Umarım maliyetini bari çıkarabilmişlerdir. Azınlık hakları dramasını abartılı ve alakasız bir şekilde kullanıp başarılı olabilmiş tek bir ürün daha görmedim şu ana kadar. Böyle devam. Kimsenin umrunda dahi olmayan birkaç azınlık gruba yaranabilmek için pastanın büyük ve asıl kısmından oluyorlar ahaha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 10 Haziran 2022; 21:32:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyunda emeği geçmiş olan tüm mühendislere çok acıyorum. İş bilmez bir dallamanın saçma tercihleri yüzünden onca emeğin heba olması çok ama çok üzücü gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 10 Haziran 2022; 21:40:28 >
Gow'da da boss yoktu. 3. Oyunun yarısı kadar bile iyi değildi çoğu yönden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maliyetini ilk 48 saat içerisinde çıkarıp daha bir de 40 milyon dolar kâra geçirmişti Sony'i, merak etmeyin o konuda sıkıntı yok :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar last of us part 1 ile ilgili gameplay tarzı bir sunum yapılır mı acaba çok merak ediyorum oynanış nasıl oldu acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
10 Milyon satış barajını geçmiş oyun
https://www.youtube.com/watch?v=Y-33v7bJLIc&feature=youtu.be
PS4 100 milyon sattı. PS5 20 milyon sattı. Oranlarsak düşük kalıyor. Umarım PC'ye çıkınca çok satar.
-
Oyun çıktığından beri biz de Ellie gibi darmadağın olduk. Gelmiş geçmiş en kaliteli oyunlardan biri olan Tlou 2'nin 2. çıkış yıldönümü kutlu olsun. İnşallah her şey daha güzel olur, nice güzel Naughty Dog oyunları görmeye nice yeni Last of Us oyunları görmeye...
-
2 yıl önce bu zamanlarda heyecan içinde muhabbet ediyorduk, güzeldi :)
Bunu key olarak falan satın alabileceğimiz bir yer var mıdır uygun fiyatlara?
-
bu oyun bence teknik anlamda bir oyunun gelebileceği son noktadır. Ps5 versiyonu çıksa keşkede yeniden oynasak
-
Valla kaç senedir forumdayım, Tlou 2 harici bir oyuna öyle gün saydığımı, konusunu favorilere atıp her gün kontrol ettiğimi hatırlamıyorum. GoW Ragnarok falan geliyor hiç öyle bir ekstra heyecanım yok. Bugün Part 3 duyurulsun yine favoriye atar her gün kontrol ederim.
2016'da oyun duyurulmuş, oyunu oynadığım zaman biz nasıl 4 sene beklemişiz aklım almıyordu
Gerçi yalan yok, oyun çıktığından beri nasıl 2 sene geçti onu da anlamadım. Geçen sene hiç yok bende, o kadar hızlı bitti gitti ki.
Valla Uncharted'ı çok beğenmesem de seriden yeni bir oyun duyurulsa onu bile büyük merakla bekleyeceğim ND kalitesini şimdiden özledim. Yeni projelerini çok merak ediyorum.
gow biraz balon oyundu
bende özlüyorum eylülde çıkacak olan yeni part 1 remeki idare ederiz artk
100,150lira olsa alacam ama denk gelemedim ya da hiç inmedi bilmiyorum.... Belki yeni sistemde ilerde bedavaya gelir ... Bakalım
Şu oyun 10 milyon satıyor, o da indirimlere gire çıka anca.
Ortalama 40$'dan 10 milyon satış 400 milyon $ para yapar, maliyeti ise 100 milyon $.
Sony günümüzün teknik olarak yapılabilecek en iyi oyun projesini ortaya seriyor ve sadece 300 milyon $ net kâr elde ediyor. Trajikomik.
Burada sorun ne Sony'de, ne Naughty Dog'da, ne Neil Druckmann'da, oyuncu kitle de. Herkes kendisinin istediği hikayeyi anlatsınlar, Joel ve Ellie çiçekler böcekler eşliğinde gezsinler istedi, hayır, biz ise onları oluşturan kişilerin ne anlatmak istediğini görmek istedik, bu yüzden de bu hikayeyi sevgisiyle, nefretiyle beğendik, etkilendik. Sevmeyebilirsiniz, hikayenin gittiği yönü de tercih etmeyebilirsiniz, fakat gerçekler bunlar, Neil Druckmann para kırmak, daha fazla ünlü olmak isteseydi fanların sözünü dinleyebilirdi, ama Last of Us'ı Last of Us yapan ve bizimle buluşturanda yine onun fikirleriydi, bu yüzden fanlarını dinleyerek yaptığı bir 2. Last of Us, ancak çakma ve ucuz hissettirirdi, oyuna ihanet sayılırdı, bu adam bize göre değil, karakterlerine göre devam ettirdi hikayeyi, işte Part II bu yüzden efsanedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 22 Haziran 2022; 8:5:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X