Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.323
Cevap
140
Favori
1.193.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12531254125512561257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • Arkadaşlar diziyi kendi konusunda konuşursak daha iyi olur:

https://forum.donanimhaber.com/the-last-of-us-hbo--142279954

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blu tv için sansür uyguluyor diyorlar doğru mu

• fearless_king kullanıcısına yanıt
    game of thrones a bak yoksa bunda da yoktur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu arada konu başlığın hakkını elden ring almadı mı? düz lou 2 yazarsınız artk

oyunu kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

bu arada konu başlığın hakkını elden ring almadı mı? düz lou 2 yazarsınız artk

oyunu kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın 😅
    Yanlış anlaşılsa ne olacak ki? Zorunda mısın sevmeye?

• Diziyi bu gece veya yarın izleyeceğimiz bir yol var mı

• Başlığı değiştirin.

• İlk bölümü izledim. Oyunda olmayan güzel ayrıntılar var. Ellie'ye bir türlü alışamadım. Hepsiburada Premium üyelerine Blutv ücretsiz.

• Efsane oyuna efsane dizi yapmışlar. The Last of Us satışları patlayacak hem Playstation da hem de 3 Mart itibariyle Pc de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 16 Ocak 2023; 9:53:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda olmayan bilgiler ve sahneler var. kesinlikle diziyi izleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluTV’de 45.dk.’ya kadar tam 5 kez çöktü. Ne dandik platform. Zorla illegal yollardan izle diyorlar.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Hocam sende sıkıntı olabilir. Bende izledim ne kalite düştü ne takıldı ne kapandı.THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 19 Ocak 2023; 14:32:38 >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Bende de çözünürlük kafasına göre değişiyor. Bir ayar da yok.

• Diziye Türkçe Dublaj gelmiş oyun da ki seslendiren arkadaşlar dublajda çok iyi olmuş seyir zevki daha da artacak

• Ellie ve Joel'i seslendirenler oyundaki seslendirmeyi de yapan Zeki Atlı ve Nihan Omuz.

Onun dışında 1-2 kişi daha var oyundan. Ama bunlar dışında çoğunluğu farklı kişiler seslendiriyor.

Bu arada içeriden aldığım haber doğrultusunda buna bazı özel kişilerin önerisi ile son anda karar vermiş Blutv diyeyim. İlk başta dublaj düşünülmüyormuş. Sonra özel istekler doğrultusunda Zeki Atlı ve Nihan Omuz'a teklif götürülmüş ve karar vermişler böylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 20 Ocak 2023; 17:42:28 >
  • 3. oyun başkarakteri belli oldu.

anasının öcünü alacak.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu PS4 Slim konsolunda oynuyorum. Ve hikayesi bana göre güzel gidiyor. Daha oyunu bitiremedim. Yavaş yavaş oynuyorum. Ama oyunun grafikleriklerine,animasyonlarına hayran kaldım. Naughty Dog adamlar standart PS4'de bile mükemmmel grafik yapmış. Ve hikayesinide daha tam olarak bitiremedim. Fakat hikayesini oyunu bitirmediğim halde beğendim. Naughty Dog bu yeni nesilde last of us part 3 PS5 konsolunda fotorealistik grafik sunabilir. Sonuç olarak bu oyunun ödülü kesinlikle hakederek yılın oyun ödülünü kazandığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Wayne18 -- 22 Ocak 2023; 0:22:58 >
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt

İnternet bağlantınızın kötü olmasından dolayı hocam o

• 
Sayfa: önceki 12531254125512561257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.