Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.323
Cevap
140
Favori
1.193.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12541255125612571258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu full bitirdim %95’teyim %100 olması için gerçekçi mod ve kalıcı ölüm modunda oynamaya başladım %100 yapmanın bu kadar zor olması normal değil mi? %100 yapmanın kolay yolu yok sanırım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    gerçekçi mod ve kalıcı ölüm modunu aynı anda açıp bitirmeye çalışırsan bitirmen imkansız,en kolay mod'da kalıcı ölüm kupasını almak için hızlı hızlı bitiriceksin oyunu,daha sonrada gerçekçi mod'da bitirmeye çalış,ben öyle aldım o kupaları ikisini aynı anda almak imkansız çünkü gerçekçi mod'da çoğu zaman tek yiyorsun npc'ler şarjör değiştirme sesini bile duyuyor gerçekten sağlam zor bi seviye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dizi sonrası satışlarda patlama yaşanıyor. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • O değil de başlığın geçerliliği kalmamış. ELDEN RİNG tahta oturmuş. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 22 Ocak 2023; 17:10:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt

Youtube ile Amazon'u 1080p izliyorum. Bir sıkıntı yok. Blutv sunucuları çok kötü.

• "The Last of Us Part 1'in satışları Birleşik Krallık'ta %238 arttı (yalnızca kutulu satışlar), The Last of Us Remastered ise %322 arttı."

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUChristopher Dringtwitter
    “Sales of the The Last of Us Part 1 spiked 238% in the UK (boxed sales alone) while The Last of Us Remastered jumped 322%. No prizes for working out why”
    https://twitter.com/Chris_Dring/status/1617254447318540301
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    dizi olmasa nasıl farkedecekler

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Aynen hocam tıpkı The Witcher'da olduğu gibi.. Yada Film uyarlamalarında olduğu gibi.

• İkinci bölümde gökdelen kısmını atlamışlar. Direkt müzeye geçti. Fedra ile kapışmayı da çıkarmışlar. Küçük ölçekli kalmış. 15 saatlik oyunu diziye çevirince kesintiler başladı. Yine de izletiyor kendini.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt

Gökdelen olaylarını nasıl uyarlamışlar diye merak ediyordum ama çıkarılması kötü oldu

• 3d kulaklık işlevini tam olarak yapıyor mu deneyen var mı?
    Sezgiyi kapatıp zorluğu artırırsam 3d kulaklık ile gerçekci bi deneyim yaşayabilirim diye düşünuyorum. Bayağı gerilimli olur nasıl :)

• Bir soru;

Bu lev karakterinin kız olduğunu oyunu bitirdikten sonra öğrendim, bir yerde okudum. bu nasıl olur ya bildiğin erkek bu karakter. Neyi kaçırdım acaba? Yoksa yine lgbt olayımı. Tartışma çıkartmak için yazmıyorum neyi kaçırdığımı merak ettim.

• Ike kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Oyun esnasında anlatıyor, hatta tercihi sebebiyle dışlandığı için yollara düşüyor.

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUNaughty Dogtwitter
    “GREAT news, TLOU fans - #TheLastofUs has been renewed for season 2 on @HBO and @HBOMax!”
    https://twitter.com/Naughty_Dog/status/1619017746573922328
  • Dizinin ikinci sezonu oyunun part 2 anlatacak ne zaman çıkar bilmiyorum ama bir an önce çıksın benim için oyun tarihinin yazılmış en iyi hikayelerinden ilk sezondan daha iyi olacaktır.

• İlk oyunda Tess'i oynayan ablamız 45 yaşında kanserden vefat etmiş.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUThe Game Awardstwitter
    “Actress Annie Wersching, who played Tess in The Last of Us, has sadly passed away from cancer at age 45.”
    https://twitter.com/thegameawards/status/1619784483343040512
  • Doom kullanıcısına yanıt

Mekanı cennet olsun çok üzüldüm🙏

• Üçüncü bölümde Bill'in geçmişine yolculuk ediyoruz. Öyle böyle değil. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• 3.bölüm benim için tam bir hayal kırıklığı. 82 dakikanın 65 dakikası gay flörtü izlettiler. Oyunla alakası yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 30 Ocak 2023; 12:5:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12541255125612571258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.