Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.323
Cevap
140
Favori
1.193.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12551256125712581259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. bölüme kalbimi bıraktım. tek başına film olsa ödül alır. Bill'in hikayesini az çok oyundan biliyorduk ama Frank'i tanımak harika oldu. mükemmel olmuş.

• Konunun başlığındaki ödül mevzusu artık geçersiz oldu. Değiştirilsin mümkünse. Elden Ring'e biat etmek isteyenler sıraya geçsin lütfen. :)

• biz bill i delikanlı adam diye bilirdik :P

• 3.bölümdeki malum olaylar beni de bölümden fazlasıyla soğuttu ama sonradan hatırladığım kadarıyla oyunda Bill ile alakalı böyle bir durum mevcuttu sanki. Ellie bir dergi yürütüyordu gizlice ve şu adamlara bak diyordu arabada Joel elinden alıyordu. Bir de tam hatırlamamakta birlikte aküyü bulmadan hemen önce evde Bill ile beraber yaşayan ama kaçmaya çalışırken ölen birinin mektubunu buluyorduk. Böyle düşünce oyundan çok da kopmamışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan dizide çıktı hala bizim şu ps5 patch çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 1 Şubat 2023; 1:44:15 >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    Ps5 in 60fps patchi geldide biz director cut bekleyenlerdeniz. Bu zamanlar gelmesi zor gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kutmando kullanıcısına yanıt

hocam 60 fps den ziyade dualsense etkileşimi bekliyorum. yoksa grafikler hala yeterli. dualsense e uyumlu yapsınlar 3.kez tekrar bitiririm. hem multiside eğlenceli olur

• Master Willem kullanıcısına yanıt
    Valla tüm ps5 sahipleri bu oyunun ps5 versiyonunu bekliyor. O oynanış kombat ile dualsense i birleştirince inanılmaz haz alacağımız bir şey çıkar ortaya kesin

• Su oyuna multi gelmeli çok yüksek potansiyelli bi oyun ciksa da oynasak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Snitch (muhtemelen) bazı TLOU haberleriyle dalga geçiyor.

Bunun Factions haberi olduğunu tahmin ediyorum, muhtemelen Bölüm 2 için bir PS5/PC duyurusu olucak.

edit: Team ICO’nun yeni oyunu olduğu söylentisi de mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 10 Şubat 2023; 16:52:52 >
  • gelsin artık 3 sene olacak nerdeyse.

• The Art of The Last of Us Part II sanat kitabını şuradan indirebilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155142318

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • Ulan ne leş oyundu bu be.

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUSonytwitter
    “this transition of Ellie from Part I to Part II of The Last of Us is perfect 🍄”
    https://twitter.com/Sony/status/1628106359638982661?s=20
  • Jeff Grubb'a göre Sony, E3'ten önce büyük bir PlayStation Showcase hazırlanıyor. The Last of Us MP oyununu bu etkinlikte potansiyel olarak görebiliriz - eğer gerçekleşirse.

"E3'ten önce gerçekleşecek olan PlayStation Showcase için iyi eşyalarını saklıyorlar. Geçen sonbaharda olması gerekiyordu ama geliştiricileri hazır olmadığı için bunu ertelediler, ama şimdi bu geliştiriciler hazır, onlar hazır. büyük bir gösteri olacak" THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUNaughty Dog Infotwitter
    “According to industry insider Jeff Grubb, Sony is preparing for a big PlayStation Showcase before E3. We could potentially see the The Last of Us MP game at this showcase - if it does happen.”
    https://twitter.com/NaughtyDogInfo/status/1629412181572829185?s=20

• Oyunu platin yapmaya çalışıyorum. Abby ile paraları topluyorum bölüme gidip. O bölümde parayı bulunca çıkıyorum ama para alınmamış görünüyor. Tamamen bitirmem mi lazım tekrar o bölümü?

• Bu showcase 'in tarihi belli mi ne zaman olacak hocam🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Jeff Grubb’a göre Haziran öncesi olucak. Daha önce State of Play için Şubat-Mart gibi olucak demişti (bildi) kendisi oyun basından güvenilir bir abimiz, geçmişte ne dediyse tek tek çıktı. Resmi ağızdan ise her hangi bir haber yok şimdilik.

• Anladım bilgilendirme için teşekkür ederim 🙂👍

• Last of us 2 yeni başlıcam oynamadım oyunu ps5 yeni aldım sayılır ps5 sürümü ne zaman çıkar bu oyunun bilen varmı yoksa bekleme den başlasam mı bilemedim

• 
Sayfa: önceki 12551256125712581259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.