çıktığından beri bekliyoruz hocam hala ses yok. belki bu yaz gelir 3 sene olacak tam. o nedenle şimdi oynayın sonre tekrar oynarsınız illa. bu arada ps5 için 60 fps e çıkarıldı oyun. başkada bir patch gelmedi. |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1258. sayfa)
-
-
Gayet yeterli seviyede şuan. Teknik anlamda en iyi 5 oyundan birtanesi. Zaten bitirsen bile yeni nesil update ile sıkılmadan tekrar oynayacağını garanti ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Deswaaa
Last of us 2 yeni başlıcam oynamadım oyunu ps5 yeni aldım sayılır ps5 sürümü ne zaman çıkar bu oyunun bilen varmı yoksa bekleme den başlasam mı bilemedim
Hikayesinin kötü olması hariç, benim açımdan ciddi eksiği olmayan bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Mart 2023; 0:33:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"İlk çıkışından bu yana neredeyse üç yıl geçen The Last of Us 2, geçen ay en çok indirilen PS4 oyunu oldu. "
Push Squaretwitter“Almost three years since its original release, The Last of Us 2 was the most downloaded PS4 game last month. https://t.co/WFu673DjJh #Repost #Sony #PS4 #TheLastofUs #Sales”https://twitter.com/pushsquare/status/1634601335575150592 -
dizinin etkisi sanırım.
-
Dizi de bu gece sezon finali yapıyor.
-
Factions (Multiplayer) modu PS4 için de geleceği söylentisi var.
Duyuru fragmanı da hazırlanıyormuş.
-
showcase çıksada duysak artık
-
Özledim valla, geçen sene pas geçildi bu sene acısını çıkarsınlar artık.
-
Diziyi şimdi bitirdim bir iki bölüm haricinde mükemmeldi. Oyuna sadık kalmaları konuları daha derin işlemeleri harika olmuş. Final bölümü oyunun finalini hatırlatınca part 1 satın alasım geldi defalarca bitirmeme rağmen druckmann harika iş çıkarmış oyunun değerini harika hikayesini böyle taçlandırmak gerekirdi zaten. İkinci sezonu merakla bekliyorum umarım oyuna sadık şekilde devam ederler.
Pedro Pascal yıllarca aradığı rolü bulmuş gibi cuk oturmuş harika iş çıkarmış rolü yaşamış. Bella ise ilk bölümlerden sonra açılmış açıkçası Ellie karakterini oynamak zordur başta yakıştırmasam da sonradan role uygun bir oyuncu olduğunu gösterdi. Prodüksiyon kalitesi üst düzey. Müzikler zaten gustavo ustadan harika Pedro Pascal ile dizi 10/10 benim için. Bir iki bölümün tempo düşüklüğü olmasa öve öve bitiremeyeceğim.
Özetle bu oyun, dizi başyapıt. Herkesin deneyimlemesi gereken olağanüstü bir hikaye oyun tarihinde Last of us serisi benim için bir numarada. Teşekkürler Neil Druckmann.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Cok detaya giremem ama bu sene sonuna dogru Part 2 yi bir daha oynamak isticeksiniz diye dusunuyorum ;)
-
Neden hocam merak ettim şimdi 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir konferans icin California dayim, cuma gunu Naughty Dog u ve bir iki baska studyo yu ziyarete gittim. Icerde gordum bir seyler diyelim :) aciklamadiklari bir seyi soylemem dogru olmaz o yuzden acik uclu birakiyorum ama benim heyecan tavan ;)
Part II den bagimsiz sunu soylebilirim sanirsam. Multiplayer daki ince detaylar, grafikler Part I PS5 I toz duman icinde birakicak gibi gorunuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanspd -- 20 Mart 2023; 22:6:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam yapmayın , beklenti tavan oldu iyice :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bahsettikleri şeyler ücretsiz gelirse sıkıntı yok :D
-
Sinan hocam şov yapıyorsun yine,teşekkürler değerli bilgiler için 👍🏻😁
Ne demek Fatih hocam. Buralara yolun duserse bir dahakine beraber gezeriz :)
-
İnşallah Sinan hocam :)
Hocam acikcasi fiyatlandirma konusunda hic bir bilgim yok. Ne desem yalan olucak. Ama boyutuna bakaraktan, ucretsiz olmayacaktir benim tahminim. Sifirdan yeni oyun gibi satilmayip, oyuna sahip olanlara daha makul bir fiyata sunulursa altindan kalkilir bir sekilde diye dusunuyorum. Fiyat isini bende bekleyip gorucem bakalim.
-
hocam hepsini geçtim tam 3 sene oldu hala ps5 patch gelcek part 2 ye. dualsense oynamayı bekliyoruz hala. çok mu zordu şuna ufak bir patch yapmak. far cry 5 bile ücretsiz yükseltme alıyor
-
Yani hocam orasi biraz tartisilir. Oncelikle Part 2 nin PS5 de 60 fps calisiyor olmasi lazim. Zamaninda kucuk bir update gelmisti bunun icin. Dynamic 4K, 60 icin diyorsaniz o ayri.
Dualsense kismi karisik. Naughty Dog yapmis olmak icin yapan bir firma degil. Sirf gosteris icin dual sense ozellikle atmak var unutulup giden, dualsense in ozelliklerini daha akillica kullanmak var, Ratchet And Clank, Returnal etc. gibi. Bunun icinde bazen oturulup oyun mekaniklerinin bastan dusunulmesi gerekiyor.
Boyle bir oyunu yuksek performansta tabi oynamak isteriz en kisa zamanda ama icini disini bildigimiz oyunu daha iyi performansta bir kere daha oynamak var, icini disini bildigimiz oyunun yuksek performansta oynarken yeni mekanikler vb. seylerle bizi sasirtmaya devam etmesi var :) bilmem anlatabildim mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X