klavye mouse ile oynanıyor mu hocam |
Zelda: Breath of the Wild (2. sayfa)
-
-
Size zahmet torrent dosyasını alabilir miyim
-
pcde klavye ile cok zor
-
teşekkürler oynamak için shaderchache bulamamıtım.
-
xbox kolunu bir türlü gösteremedim, nasıl tanıtmamız lazım bende xbox kolu olarak çıkmıyor çünkü.
-
Torrentte yukarıdaki arkadaşın dediği gibi boş dönüyor bende ne yapmalıyım?
Birde bu cacheler için ben seneler önce oynadığımda yüklemek gerekiyordu, bunda hazır mı geliyor yoksa artık gerekmiyor mu?
-
Torrent dosyası bende de boş görünüyor. Defalarca denedim çözemedim. Zahmet olmazsa torrent dosyasını alabilir miyim?
Farklı torrent programı ile denedim gördü. İndirmeye başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 17 Mayıs 2023; 18:35:53 > -
Kardeşim ellerine saglik , Harikasın. Emekleriniz için teşekkürler . Yamayı ceviren ekiplerede teşekkürler :)
-
Hocam PC görüyor, kablosuz olarak bağlı PC'ye sadece SDL Controller kısmı çıkmıyor bir türlü. Sizin indirme linki boş çıkınca benzerini buldum indirdim dosyanın. Acaba indirdiğim dosyada mı eksiklik var onu da çözemedim.
edit: resimler eklendi
Edit: 2 sorun çözüldü XanthiN hocanın verdiği linkten indirip oynamaya başlayınca direk olarak açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 17 Mayıs 2023; 20:42:4 >
-
Aynen dediğiniz gibi, bununla sorun olmadı.
-
Teşekkürler hocam şimdi sizin linkten indirip deneyeceğim. Belki başkasıda yaşar bu durumu düzeltebilirsem onlarında işine yarar hem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize, emeğinize sağlık hocam. Torrent dışında oyunu indirme şansımız var ise özelden ulaşılabilir mi. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X