Şimdi Ara

Zelda: Breath of the Wild (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
104
Favori
45.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe yamayı da yükledim, her şey sorunsuz ve oyun yağ gibi akıyor. Teşekkürler tekrardan. :)

Yalnız şu "B" ile onaylama ve "A" ile geri gitmeyi tam tersine çeviremez miyiz? Kafa karıştırıyor sürekli.

• Ben çalıştırmadım. Start dedikten sonra beyaz ekran gelip kapanaıyor.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Evet denedim kuruluydu bende. Silip tekrar rardan çıkarıp denedim şimdi sorunsuz girdim. 4070ti + 5800x3d akaıyor oyun. Şimdi tek sıkıntım seç ve geri tuşlarının yeri :D

Teşekkür ederim elinize sağlık konu için. Mesaj atarken gelmiş cevap şimdi gördüm.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Kol ayarlarını yaptığımız yerden A ile B tışlarının yerini değiştirip 2c western xbox Türkçe yamasını kurdum şu an sorunsuz gibi.

• Sorunsuz çalıştı steam deckte. Acaba ekran çözünürlüğü nereden değişiyor

• Bunda sorun yokta, şu yeni çıkanı torrentlamayın sakın. Nintendo milletin peşine düşmüş yine  

• Oha çok iyi ya. Türkçe yamayı ben kesin translate'dir diye önyargıyla yükledim ama bayağı el çevirisi. Şu an çok heyecanlıyım bu oyunu hele de Türkçe oynayabileceğim için.

Keyifli oyunlar.Yeni oyunun yaması da ilk oyunun Proje Yöneticisi Profesör Pikachu tarafından hazırlanmaktadır.Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrenten indirme başlamıyor ne yapmamız gerekli hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Yok mudur bilen?

• Aynen öyle yaptım ben de teşekkürler. @XanthiN

Peki devamlı ekranın sağ altında çıkan "compiled ... new pipeline" yazısını nasıl yok edebiliriz?

• Ramo Ağa R kullanıcısına yanıt
    Eşlere bağlanıyor kısmında kalıyor indirme başlamıyor ne kadar sürüyor internet hızımda iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tesekkurler hemen deniyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.