Türkçe yamayı da yükledim, her şey sorunsuz ve oyun yağ gibi akıyor. Teşekkürler tekrardan. :) Yalnız şu "B" ile onaylama ve "A" ile geri gitmeyi tam tersine çeviremez miyiz? Kafa karıştırıyor sürekli. |
Zelda: Breath of the Wild (3. sayfa)
-
-
Ben çalıştırmadım. Start dedikten sonra beyaz ekran gelip kapanaıyor.
-
Evet denedim kuruluydu bende. Silip tekrar rardan çıkarıp denedim şimdi sorunsuz girdim. 4070ti + 5800x3d akaıyor oyun. Şimdi tek sıkıntım seç ve geri tuşlarının yeri :D
-
Teşekkür ederim elinize sağlık konu için. Mesaj atarken gelmiş cevap şimdi gördüm.
-
Kol ayarlarını yaptığımız yerden A ile B tışlarının yerini değiştirip 2c western xbox Türkçe yamasını kurdum şu an sorunsuz gibi.
-
Sorunsuz çalıştı steam deckte. Acaba ekran çözünürlüğü nereden değişiyor
-
Bunda sorun yokta, şu yeni çıkanı torrentlamayın sakın. Nintendo milletin peşine düşmüş yine
-
Oha çok iyi ya. Türkçe yamayı ben kesin translate'dir diye önyargıyla yükledim ama bayağı el çevirisi. Şu an çok heyecanlıyım bu oyunu hele de Türkçe oynayabileceğim için.
-
Keyifli oyunlar.Yeni oyunun yaması da ilk oyunun Proje Yöneticisi Profesör Pikachu tarafından hazırlanmaktadır.Bilginize.
-
Torrenten indirme başlamıyor ne yapmamız gerekli hocam ? -
Yok mudur bilen?
-
Aynen öyle yaptım ben de teşekkürler. @XanthiN
Peki devamlı ekranın sağ altında çıkan "compiled ... new pipeline" yazısını nasıl yok edebiliriz?
-
Eşlere bağlanıyor kısmında kalıyor indirme başlamıyor ne kadar sürüyor internet hızımda iyi -
Tesekkurler hemen deniyorum hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X