Türkçe yamayı da yükledim, her şey sorunsuz ve oyun yağ gibi akıyor. Teşekkürler tekrardan. :) Yalnız şu "B" ile onaylama ve "A" ile geri gitmeyi tam tersine çeviremez miyiz? Kafa karıştırıyor sürekli. |
Zelda: Breath of the Wild (3. sayfa)
-
-
Ben çalıştırmadım. Start dedikten sonra beyaz ekran gelip kapanaıyor.
-
Evet denedim kuruluydu bende. Silip tekrar rardan çıkarıp denedim şimdi sorunsuz girdim. 4070ti + 5800x3d akaıyor oyun. Şimdi tek sıkıntım seç ve geri tuşlarının yeri :D
-
Teşekkür ederim elinize sağlık konu için. Mesaj atarken gelmiş cevap şimdi gördüm.
-
Kol ayarlarını yaptığımız yerden A ile B tışlarının yerini değiştirip 2c western xbox Türkçe yamasını kurdum şu an sorunsuz gibi.
-
Sorunsuz çalıştı steam deckte. Acaba ekran çözünürlüğü nereden değişiyor
-
Bunda sorun yokta, şu yeni çıkanı torrentlamayın sakın. Nintendo milletin peşine düşmüş yine
-
Oha çok iyi ya. Türkçe yamayı ben kesin translate'dir diye önyargıyla yükledim ama bayağı el çevirisi. Şu an çok heyecanlıyım bu oyunu hele de Türkçe oynayabileceğim için.
-
Keyifli oyunlar.Yeni oyunun yaması da ilk oyunun Proje Yöneticisi Profesör Pikachu tarafından hazırlanmaktadır.Bilginize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Torrenten indirme başlamıyor ne yapmamız gerekli hocam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok mudur bilen?
-
Aynen öyle yaptım ben de teşekkürler. @XanthiN
Peki devamlı ekranın sağ altında çıkan "compiled ... new pipeline" yazısını nasıl yok edebiliriz?
-
Eşlere bağlanıyor kısmında kalıyor indirme başlamıyor ne kadar sürüyor internet hızımda iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler hemen deniyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X