Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Türkce Yama ( istek ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
15
Favori
24.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indir.vip oyunu eklemiş ben oradan indirince yapabildim.
    Daha önce bir çok şey denedim olmadı ama İndir.Vip'ten indirip kurunca tüm sorunlar halloldu.
    Fps sorunum vardı işlemçim düşük diye sanıyordum alakası yokmuş.
    G4560+1050 Ti+8 Gb ram ile kasmasız oynanıyor.
    Biraz buradan biraz youtube'dan ayarlarıda yaptım grafiklerde düzeldi 10 numara oldu.
    Klavye ayarlayamıyordum izleyerek ,oda oyunu yükleyince içinde hazır halde geldi.
    Sadece yön tuşları ile saldırı vs. tuşlarını değiştirdim.
  • Lütfen gelişme olduğunu söyleyin çeviriyi 50 liraya bile alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 milyon nüfuslu ülkede şu oyunun çevirisini yapabilecek bir babayiğit yok demek ki.Halbuki ilk çevrilmesi gereken oyunlardan.Pc'den de artık 60fps akıcı oynanabiliniyor.Gta gibi soytarı oyunlar ilk zamanda Türkçe yapılırken böyle bir başyapıta el atılmaması oldukça üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 19 Ağustos 2019; 13:10:55 >
  • Oyunda Myahm Agana Shrine gibi yer başka varmi.
    Burayı gamepad ile geçemiyoruz internette 1-2 çözüm varda çok sıkıntı.O top var ya labirentten çıkardığımız orası geçilmiyor.
    Oynayanlar bilgi verebilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRexMystic

Oyunda Myahm Agana Shrine gibi yer başka varmi.
    Burayı gamepad ile geçemiyoruz internette 1-2 çözüm varda çok sıkıntı.O top var ya labirentten çıkardığımız orası geçilmiyor.
    Oynayanlar bilgi verebilirmi.
    Mouse ile yönlendir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 1050 ile oynayabilir miyim oyunu? Ayrıca gamepad desteği oluyor mu emulatör ile oynarken
  • Dostlar selamlar bende cemu'dan indirdim. 45-60 fps arası sabit oynuyorum çoğu zaman 45-55 arası. Sistemim günümüze göre şaşalı bir şey değil üstelik dizüstü. Linkini atıyorum cihazın ona göre kafanızda ayarlayın ama direk yükler yüklemez böyle değildi tabi.

( )

Bir de link atacağım oradan cemu emulator'den birkaç ayar yapmanız gerekiyor. Benden önce bir arkadaş yazılı olarak anlatmış bende videosunu atayım belki okumak istemeyen olur. Bunu yaptığınız takdirde akıcı şekilde oynanıyor, kolay gelsin. :D
    BSoD Gamingyoutube
    Cemu Emulator | The Complete Setup Guide for Maximum Performance
    https://www.youtube.com/watch?v=z4LBKNOY1ss&t=1260s

• Çeviri konusu teknik destekle karışmış kaybolmuş gitmiş arada.

Abi dil dosyalarını çıkarıp sonra geri gömecek teknikte bir arkadaş varsa oyunun hayranları arasında, el ele çıkaralım yamayı.
  • karma999 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Sn. karma999
    Yazdıklarınız sayesinde oyunda, yaklaşık 50 civarında bir FPS alıyorum. Teşekkür ederim. Yalnız gamepad ayarlarını yapamadım. Bu konuyu da ayrıntılı açıklayabilirseniz sevinirim.
    NOT: Sistemim şu şekilde; 4820k işlemci, 1070Ti ekran kartı, 16 GB ram ve Logitech F710 gamepad
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal73

Merhabalar Sn. karma999
    Yazdıklarınız sayesinde oyunda, yaklaşık 50 civarında bir FPS alıyorum. Teşekkür ederim. Yalnız gamepad ayarlarını yapamadım. Bu konuyu da ayrıntılı açıklayabilirseniz sevinirim.
    NOT: Sistemim şu şekilde; 4820k işlemci, 1070Ti ekran kartı, 16 GB ram ve Logitech F710 gamepad
    Cemu Emulatörü açtıktan sonra Options oradan da Input Settings'e girerseniz orada profilin altında 3 ayar var. Emulate Controller - Controller API ve Controller. Emulate Controller'den Wii U Gamepad veya Pro Controller'i seçin. Bir altından DirectxInput veya XInput'u seçin ve bir altta ki Controller kısmına tıklayıp sizin gamepad'inizin görünüp görünmediğine bakın. Aslında tüm ayarlamalar burada gösterilmiş. Videoyu 9. dakikaya alırsanız orada detaylı bir şekilde gösterilmiş, takıldığınız bir yer olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

• cevri yapan biri varmı
  • Mathers kullanıcısına yanıt
    Öncelikle emulatör oyunlarını kesinlikle gamepad ile oynamalısın. Diğer sorun için şu videoya bak; 1050 ile oynuyor
    LudovicoDevyoutube
    Zelda Breath of the Wild - Cemu 1.15.0e - i5 7300HQ/GTX 1050
    https://www.youtube.com/watch?v=NaDH1LYq8cA

• Arkadaşlar merhaba,

Zeldayı 2 gün önce yükledim. Oyunu Ps4 Controller ile oynuyorum. İsteyen arkadaşlar için nasıl bağlantı yapıldığının videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
  • oyunu cevıren yok sanırım
  • Arkadaşlar oyunun dosyalarını çözümledim. Oyunda oldukça fazla altyazı var biraz çevirdim fakat vaktim olmadığından vazgeçtim ilgilenemiyorum. Uğraşırım diyen buyursun yardım gerekirse yazabilirsiniz.
    telegram: t.me/nonait

meraklısına kısaca kullanacağı araçlar:

şu dizinde çevireceğiniz dosya: The Legend of Zelda - Breath of the Wild\cemu\mlc01\usr\title\00050000\101C9500\content\Pack
    Bootup_EUen.pack veya Bootup_EUde.pack vs. (hangi dilden çevirecekseniz)

Wexo's Toolbox (.pack açıcı)
    Yaz0 enc ve dec edebileceğiniz bir araç gerekli veya
    Wii U Zip (rarc ve sarc enc dec için)
    MSBT Editor (msbt düzenleme editörü)
  • YUCELIUS Y kullanıcısına yanıt
    burdan yürümek lazım. go go go
  • TRexMystic T kullanıcısına yanıt
    orayı ben emülatorde oynadığım için xbox joystick ile yapamamıştım sonradan araştırdığımda telefonun gyroscopemudur nedir onu kullanarak yani telefoa uygulama indirip ve gerekli dosyaları oyun dosyalarının icine atarak yapmıştım konu linki bu -https://www.reddit.com/r/cemu/comments/6sdy3r/cemuhook_now_supports_gyro_movement_with_android/ umarım yararlı olur
  • merhaba;

benim sistemim rx580 8gb ekran kartı 16 gb ram 2333 mhz ryzen 5 2600 işlemci msi b450 pro gaming serisi anakart

cemu programı ile zeldayı kurdum genel olarak 30-60 arası fps alıyorum sistemin ısısı genel olarak 60-75 arası fakat ilk tapınakta bağlanır bağlanmaz oyunda atıyor ayrı ayrı isolar ayrı sitelerden indirdim farklı cemu sistemleri ve tüm modlarını kurdum hic bir şekilde cozemedim bu konuda başına gelen veya yardım edebilecek varmı? tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Kronolojik sıradan gitmek yerine 3D oyunlardan başlasan daha iyi olur bence. Hikaye kronolojiye göre ilerlemiyor zaten. Ocarina of Time, Twilight Princess ve Skyward Sword'un oynanışları daha günümüze yakın, daha çok kişiye hitap edebilecek oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 23 Kasım 2019; 9:52:40 >
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Anladım. Kolay gelsin o zaman.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.