Şimdi Ara

The Lesson görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu görevi yapabilen varmı ben yapamadım yeni görevleri yapan arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum ..

• bi oyuna girem ben yaptığım yeni görevleri ve nasıl yaptığımı yazacam ama lessonu bende yapamadım.
    heralde görevi ilk aldığında ve guardlarla ilk konuştuğunda guardlar doğru yanıtları söylüyor.
    daha sonra hepsi aynı cevabı veriyor.
  • 1 cevap 2 ,
    2 cevap 3
    ama bundan sonrasını yapamıyorum yaptığın görevleri buraya korsan bizde faydalanırız şimdiden teşekkürler...
  • Corruption and Intergoration 124 k exp veriyor ben aslında bunu soracaktım aslında öle çok görev almışımki çoğu duruyor bunun ilşk cevabı 2 ,2 cevabı 3 , ama bundan sonrasını yapamadım ....

Corruption and Intergoration

corruption and DiVulgance

Virtue , Herp of Relief

Loyalty , offer a present

bunlar yapamadıklarım yaplar varsa buraya yazsın pls ..
  • lewel kaç senin metsez

ben bu göreevleri duymadım da
  • lvl 30 kardeş yeniyim daha
  • Loyalty , offer a present icin git bi dene kucuk kilic al sora onu opal tasi ile +2 ye bas

Virtue , Herp of Relief icin highland de bu rounge mi ne wardi bak tawernden cik direk giderken ilk degil ikinsi soldan yukari cik bi yokus cikican.o bolgede giriste yol iki ye ayrilicak sen sol dan gitcen gene sora bi agac war herbel bilmem ne ona dokanacan o gorevde tamam

corruption and DiVulgance gorevini bende yapamadim taslari bulamiyorum highlandde gorev ama tavernin yaninda ki havuzcugun orda ki taslarin altinda tavern clerk jun un sakladi vergi defterinin oldugu yaziyor ama dedigim gibi taslari bulamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dominic84

corruption and DiVulgance gorevini bende yapamadim taslari bulamiyorum highlandde gorev ama tavernin yaninda ki havuzcugun orda ki taslarin altinda tavern clerk jun un sakladi vergi defterinin oldugu yaziyor ama dedigim gibi taslari bulamadim

Havuzun etrafındaki büyük taşlara ekranı yaklaştırdığında baloncuk çıkıyor zaten
    ordaki taşlardan birinden çıkıyor item.
  • PrinceOfAsiA dostum coq tesekkurler sagolasin
  • ya prince dostum yaklastirdim ama bulamiyorum deli olucam
    s...tumun taslarin nerde yaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfAsiA

bi oyuna girem ben yaptığım yeni görevleri ve nasıl yaptığımı yazacam ama lessonu bende yapamadım.
    heralde görevi ilk aldığında ve guardlarla ilk konuştuğunda guardlar doğru yanıtları söylüyor.
    daha sonra hepsi aynı cevabı veriyor.

1--evet dostum bende yapamadım...ilk başta doru cevapları aldım fakat lord saguna onları doru sırayla sölicemi bilmediğim için kaydetmedim cevapları..şimdi aynı cevapları veriyorlar dedğin gbi hepsi loyalty diyor Gate Guard Jong hariç(Virtue diyor bene)...asıl soru şu şimdi o soruları doru bi şekildek kimin ne dediğini bilen var mı???varsa sölesin lütfen görevi yapmadan ilerlemk istenmiyorum.....
    2-o short swordu +2 yapma görevinde opal taşını nerden bulcam???
  • UYUZ OLUYOM BU GOREVLERE BENDE DAHA HIC BIRINI YAPAMADIM BU SAYDIKLARINIZDAN DETAYLI BIR SEKILDE BI ARKADAS KONU ACABILIRSE COK MEMNUN OLURUZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.