Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam herhangi birseye ihtiyac yok.
    Ates hem kar eritiyor hem de temizliyor.
    Erittikten sonra altta cikiyor zaten isitma ya da temizleme secenegi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzzyCreek kullanıcısına yanıt
    adamın kullandığı bakteri temizleme tableti, içine atıp çalkalayınca su temizleniyor, orta seviyede başlayınca çantada bir kutu oluyor, acil su ihtiyacın olursa kullanırsın.
  • göçebe modunu yapanınız var mı?bende yapmayı düşünüyorum da nasıl zor mu acaba? 15 tane yer varmış hepsinde 3 gün kalacakmışsın. çoğu yeri biliyorum ama yapmayı hiç denemedim. PintiPanda nın kanalında görüp yapasım geldi sizin de fikirlerinizi alayım dedim.
  • oyuna daha senaryo gelmedi dimi.
    Korku unsurları bekliyorum ben ama zor gibi. Birde fırtınada dal kopsa ağaç devrilse böyle çığ falan düşse daha bir zorlaşır bence. 40 günden sonra günlük rutinleşiyor. Siste fırtınada mahsur kalma olayı oyunun en efsane deneyimi bence, ağaç kabuğuna veya iki kaya arasında 1gün beklemişliğim var kahve mahve içerek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

oyuna daha senaryo gelmedi dimi.
    Korku unsurları bekliyorum ben ama zor gibi. Birde fırtınada dal kopsa ağaç devrilse böyle çığ falan düşse daha bir zorlaşır bence. 40 günden sonra günlük rutinleşiyor. Siste fırtınada mahsur kalma olayı oyunun en efsane deneyimi bence, ağaç kabuğuna veya iki kaya arasında 1gün beklemişliğim var kahve mahve içerek :D

malesef senaryo modu henüz yok.
  • 3 challengeyı yaptım ayı 1 ayı 2 ve denız fenerını.Denız fenerı baya zorladı aslında sureden dolayı stres yaptım.Ucagı buldum ucaktan asagı kayalıklardan olmeden ındım nasıl ındıgımı bı ben bılıyorum.Sımdı erzak toplama gorevı var nasıl yapılır mı gozumu korkutuyorda bıraz
  • 55. gün vefat etmiştim. Oyunu ilk seviyede oynamak öğrenme açısından çok güzel olsa da bir süre sonra tekdüzeliğe davetiye çıkartmış oldu bu durum. Ama her şeye rağmen bir kurt, bir ayı öldüremeden geçen bir 55 günden bahsediyoruz. Şimdi kafamdaki soru şu, yine en basit modda mı oynamalıyım, yoksa en azından ikinci seviyeye mi geçmeliyim? Oyunun temeli ile ilgili birçok şey öğrensem de bilmediğim dağlar kadar mevzu vardır, eminim. Ve keşfedilmeyi bekleyen onca mekân... Bilmiyorum. Sanırım tekrar ilk haritanın ilk zorluk seviyesinden başlayacağım.

Oyunla ilgili bir sürü güzel ekran görüntüsü de almıştım. Böyle konular altında bunları spamlemeden paylaşmak uygun mudur? İkinci sorum da bu olsun. :)
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Mesajı düzenleyip resim ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

göçebe modunu yapanınız var mı?bende yapmayı düşünüyorum da nasıl zor mu acaba? 15 tane yer varmış hepsinde 3 gün kalacakmışsın. çoğu yeri biliyorum ama yapmayı hiç denemedim. PintiPanda nın kanalında görüp yapasım geldi sizin de fikirlerinizi alayım dedim.

Bu oyunla Pintipanda ile tanışmayan yoktur sanırsam :D Ben tüm modları bitirdim, yenilerini bekliyorum
    Göçebe modu oyunun en uzun süren modu. Bölgelerin çoğunu bilmememe rağmen başlamıştım bu moda +55 gün de bitirebildim. Sen tüm bölgelerin yerini biliyorsan daha kısa sürede bitirirsin. Bir kaç taktik vermek isterdim ama oyundan alacağın zevki çöp eder o yüzden spoilersiz oynamanı öneririm.

@WARTIME

Oyunun bugunu kullanarak inmişsin :D Koca dağdan eğilerek köşeye yapışa yapışa inilebiliyor. Tesadüfen keşfettiğim bir bug. Erzak toplama görevi oyunun en kolay görevi. Rahatlıkla yapabilirsin.

@Rurounius

Bence artık orta zorluğa geçmelisin. Hayatta kalma konusunda bayağı deneyim edinmişsin. Kartal simgesi olan ile bir başla eğer kolay gelirse "İzci Mod" olan kurt simgesi ile oynamanı tavsiye ederim. Oyundan asıl zevki bu mod veriyor. Resimleri de tek bir postun altında topluca vermen daha uygun olur. Diğer türlü flooddan silinebilir.

• Rurounius kullanıcısına yanıt
    Oncelıkle 55gun ılk zorluk sevıyesınde hayatta kaldıysan ıkıncı zorluga gecmelısın.Ben su an en zorda oynamaya calısıyorum ama 5 gun hayatta kalamadım sımdıye kadar.Bence stalker zorlugu yanı kurt sımgesı olan zorluk ıdeal.Tabı ben tum harıtaları ezbere bılıyorum gıbı bırsey.Gozum kapalı gıdıyorum bazı harıtalarda.

2. zorluk ıle 3. arasında pek fark yok harıtaları ıyıce ezberle 3. den basla derım.
    Aldıgın ss lerı paylasabılırsın spam olacagını sanmam.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapıcam. Bir sonraki zorluk seviyesini seçip biraz daha fazla dikkat göstererek harita keşfine devam edicem. Ekran görüntüleri adına verdiğiniz bilgiler için de ayrıca teşekkürler. Var olun. :)
  • yeni güncellemede bir şeyler var mı?
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    tipik hata düzeltme güncellemesi, her güncelleme sonrası hatalar raporlanıyor onları düzeltiyorlar.
  • Ne yaparsam yapayım ne kadar ugrasırsam ugrasayım ınterloper sevıyesınde 5 gunden fazla hayatta kalamıyorum.

Bu zorlukta deneyen ve tecrubelı kısılerden yardım almam lazım.
    En cok zorlandıgım kısım cok hızlı kond. kaybedıyorum soguktan dolayı.Ustumde sadece bır gomlek ıle 3 farklı ev gezdım.Kond. %15 lere kadar dustu.Yok gıyecek bulunmuyor.Anında soguk ısırmasına yakalanıyorsun ve buda enerjıyı 2kat fazla tuketıyor.

Ev bulsan evde yıyecek bırsey yok dısarı cıkıp aramak lazım dısarıya cıkıyorsun gunduz bıle -30 -50.2 adım atıyorsun hemen kond. dusmeye baslıyor.Her 10sn de %1 gıdıyor.

Nedir yanı bunun olayı ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım.Max 5 gun daha fazla kalamıyorum.Hedefım 30gun kalsam rahatlıcam.
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    yapımcılar 3 gün hayatta kalmak başarı diyordu, ben bir şey bulamayınca kendimi öldürmüştüm, video çeken vardır bakmak lazım.
  • Nıye bu kadar zor yapmıslar kı 3gun hıcbırsey degıl.Stalker zorlukta 600gun kalınabılıyor vıdeosu vardı.Interloperda nıye 3 gun yapmıslar anlam veremedım.Gercekten bırsey bulunmuyor haklısın o konuda.
  • harita iyi bilmek lzm neyin nerde ve sayre. ben tekrar 35 günü başardım 60 küsür de ölmüştüm son defasında
  • bu arada ilk haftalarda aç kalmak lzm uyumadığn zaman yoksa yiğicek dayanmaz tabii
  • Herkese merhaba. Oyun konularında gayet cahil biri olarak oyuna vakıf birilerinin fikrini almadan oyunu satın almak istemedim. Oyunu "steam" üzerinden satın almayı düşünüyorum. Gerçi başka bir yerden alınabilir mi onu da bilmiyorum. Öncelikle oyunu önerir misiniz arkadaşlar? Tekrar söylüyorum oyun konusunda gayet yeni ve cahilim. Beni heveslendiren oyunun konusuydu. Dil desteği olması da başka bir artı.Diğer taraftan çok zor olduğu söyleniyor. Peki siz ne diyorsunuz? Oyunu satın alsam rahatlıkla oynayabilir miyim? Bu arada oyun mouse kullanmadan, touch pad ile oynanabilir mi? Buna da cevap verirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.