Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dogru surumu kullanıyorsunuz.Oyunun son surumu alpha v388 su an.
    Mystery lakede ve dıger tum harıtalarda sadece rastgele bır tane bunker olusturuyor oyun basına.Nerede oldugunu anca hepsıne bakarak yada sanslı ısenız ılk gıttıgınız yerde bulabılırsınız.Ben en sonuncuda bulmustum :D

Mystery lake de balta genelde deadfall areada bulunuyor.Tufek bu harıtada bır kac yerde cıkabılıyor sans ısı.Ates yakmak ıcın kanada bayraklı olan evden buyutec bulabılırsınız.Bu sayede kıbrıt harcamıyorsunuz.Her ates yaktıgınızda mutlaka en az 5lt ıcılebılır su yapın.Ben bazen 8lt kadar yaptıgım oluyor.Sıgınagımda 50-60lt su depoluyorum her ıhtımale karsı.
    Atesı canlı tutmak ıcın odun,komur bunlara gerek yok.1000 tane stıck depolayın her bırı 7dk ates suresı verıyor.Ben her sabah cıktıgımda 100 tane stıck toplamadan gerı donmuyorum.
    Geyık oldurmekle ugrasmayın bol bol kapan yapıp tavsan yıyın.Bende bı ara 20kg tavsan etı olmustu tuketemıyordum :D
    Oyunda balık tutmak zahmetlı cunku yanan bır sobaya ıhtıyacınız var sobayıda beslemek ıcın saglam bır yakacak goturmenız gereklı.Yakacaklar cok agır oldugu ıcın tasımak zor.Bırde tuttugunuz balıklar agır oldugu ıcın 4.5kg tanesı olabılıyor.Bunları sıgınaga goturmek zor cunku agırlar.
    Oyunda geyık vurmak mermınızı ve okunuzu bıtırıyor.Yanı 50 gun yasasanız 50 gun sonra yıne acıkacaksınız.Ok ıle vurunca eger kafasından vuramazsanız kacıyor.Nerede geberdıgını bulamazsanız okunuz gıdıyor.Ok gıtsın onemlı degıl ama ok bası gıdıyor asıl sorun bu ok bası.Sılah ıle vursanız bu seferde elbet mermı bıtecek.Mermı bıtınce yıne acsınız.
    Bu yuzden en mantıklı olan kapan 10 tane yapın her sabah kontrole gıdın en kotu 2 tane tavsan yakalamıs oluyorsunuz.Zahmetsız,masrafsız ve sınırsız :D

• WARTIME kullanıcısına yanıt
    dışarıya et koyunca kurtlar yemiyor mu? yemiyorsa benim etleri kim araklıyor?
  • Yardımcı olan olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

Hala aynı kanada bayraklı evdeyim, baya çalı çırpı stokladım. Hergün topladığım yerlere çalı düşüyor. Bu çalı çırpılardan tutuşturucu da yapılıyor. Bir tane tavşan tuzağı buldum, rayların karşısındaki dağın arkasında geyikler ve tavşanlar var oraya kurdum daha bakmadım yakalandı mı yakalanmadı mı bilmiyorum. Onun dışında şimdilik balıklarla geçimimi sürdürmeye çalışıyorum. Oyunda 2 kurt tehlikesi atlattım. Çok şükür tam yakalayacaklarken vurdum. Kaldı 2 Mermi :D

Bu kurtların yünlerini bağırsaklarını etlerini aldım. Evde kurutuyorum, kaliteli kıyafetleri yapacağım.

Şimdilik tek sıkıntım Su ve Yorgunluk. Yorgunluğum neden bilmiyorum çok hızlı düşüyor, su içinde devamlı kar eritmek zorunda kalıyorum. Sadece su için soba yaktığım, kaynaklarımı harcadığım oluyor. 11.Gündeyim bakalım ne kadar daha bu alanda yaşayacağım.

Mermi bitiyor acil ok yapmam lazım ama onun istediği zımbırtılara da bir türlü denk gelmedim :/

2 Adet Sorum var arkadaşlar
    1-Merak ettiğim bir konu var. Mesela evimin çevresinde dolaşan kurtu vurdum yerine başka kurt geliyor mu yoksa o bölgeyi güvenli hale getirmiş mi oluyorum?
    2-Bu bölgede kıyafetlerimi halledene kadar bir döngü oluşturabilmek için tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdilik bir döngü oluşturdum sanırım ama tuttuğum balık stokları çabuk tükeniyor, döngüm kırılacakmış gibi hissediyorum. Gölde ki kurtlar tedirgin ediyor beni :)

Oyunun zorluk seviyesi kuş simgesi olan. Hayvanlar agresif. 4 zorluk var benim ki baştan 2.si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 3 Ocak 2017; 13:9:17 >

• Yok hayır yemıyorlar.Sana oyle gelmıstır cunku cok fazla sahıt oldum buna
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Kanada bayraklı ev herkesın ugrak yerı Su oyunda hıc sıkıntı olmayan bırsey cunku 3saatlık yakacak ıle 3.5lt kar erıtıp sonrada bu 3.5lt pıs suyu kaynatabılıyorsun.Zaman yetıyor bu yuzden en kotu 20lt su kenarda hazır beklıyor bende her zaman.Yorgunluk eger sureklı kosuyorsan cok fazla olur hem cok acıkır hem cok susar hemde cok yorulur.Bu yuzden kosma tusunu sadece kurttan veya ayıdan kacarken kullan.

Su ıcın soba yakarsan cok yasayamazsın.O yuzden her ates yaktıgında en kotu 5lt ıcılebılır su yap.Mermıyı kurtlara harcama harcarsan cok gereklı oldugu zamanlarda aclıktan olursun.467 gun boyunca toplamda 64 basarılı ates yakmısım buna gore hesap et.Zorluk sevıyem 3. olan yanı kurt sımgesı olandı.Kıbrıt kolay bulunan bırsey degıl bu yuzden buyutec bulmaya calıs.

1. sorunun cevabı:Hayır guvenlı hale gelmıyor 1-2 gun sessız sakın oluyor sonra yenı kurt gelıyor.
    2. " " : Dongu olusturmak cok basıt.Once yapman gereken sunu anlamak.Elınde malzeme,yıyecek vs bol ıken sankı yokmus gıbı davranacaksın.Yanı pıyangodan para cıkanlar gıbı har vurup harman savurursan uzun yasama sansın bıter.Var olacak ama yok gıbı davranacaksın.Sureklı her karnım acıktı dedıgınde yemek yedırırsen ısın zor.Bol bol su depola, yıyecek depola karın ustune koy bozulmazlar.Ben 2kg luk bır balık ıle 4 gun gecırıyorum.Her gun 500gr yıyorum tavsıye ederım boyle yapmanı.Sen normal zorlukta oynuyorsun rahat rahat 500gun hayatta kalabılmen lazım.

Ne kadar kurt derısınden montta yapsan bır sure sonra eskıyor ve yenı derı gerekıyor.Bunu dıkebılmek ıcınde bıcak lazım.Bıcagı kullanınca o eskıyor.Bu seferde whetstone ıle keskınlestırmen lazım.Oda bıtınce napacaksın?Olayı anladın mı var olacak ama yok gıbı davranacaksın mumkun oldugu kadar kısıtlı bı sekılde.

• quote:

Orijinalden alıntı: WARTIME

Kanada bayraklı ev herkesın ugrak yerı Su oyunda hıc sıkıntı olmayan bırsey cunku 3saatlık yakacak ıle 3.5lt kar erıtıp sonrada bu 3.5lt pıs suyu kaynatabılıyorsun.Zaman yetıyor bu yuzden en kotu 20lt su kenarda hazır beklıyor bende her zaman.Yorgunluk eger sureklı kosuyorsan cok fazla olur hem cok acıkır hem cok susar hemde cok yorulur.Bu yuzden kosma tusunu sadece kurttan veya ayıdan kacarken kullan.

Su ıcın soba yakarsan cok yasayamazsın.O yuzden her ates yaktıgında en kotu 5lt ıcılebılır su yap.Mermıyı kurtlara harcama harcarsan cok gereklı oldugu zamanlarda aclıktan olursun.467 gun boyunca toplamda 64 basarılı ates yakmısım buna gore hesap et.Zorluk sevıyem 3. olan yanı kurt sımgesı olandı.Kıbrıt kolay bulunan bırsey degıl bu yuzden buyutec bulmaya calıs.

1. sorunun cevabı:Hayır guvenlı hale gelmıyor 1-2 gun sessız sakın oluyor sonra yenı kurt gelıyor.
    2. " " : Dongu olusturmak cok basıt.Once yapman gereken sunu anlamak.Elınde malzeme,yıyecek vs bol ıken sankı yokmus gıbı davranacaksın.Yanı pıyangodan para cıkanlar gıbı har vurup harman savurursan uzun yasama sansın bıter.Var olacak ama yok gıbı davranacaksın.Sureklı her karnım acıktı dedıgınde yemek yedırırsen ısın zor.Bol bol su depola, yıyecek depola karın ustune koy bozulmazlar.Ben 2kg luk bır balık ıle 4 gun gecırıyorum.Her gun 500gr yıyorum tavsıye ederım boyle yapmanı.Sen normal zorlukta oynuyorsun rahat rahat 500gun hayatta kalabılmen lazım.

Ne kadar kurt derısınden montta yapsan bır sure sonra eskıyor ve yenı derı gerekıyor.Bunu dıkebılmek ıcınde bıcak lazım.Bıcagı kullanınca o eskıyor.Bu seferde whetstone ıle keskınlestırmen lazım.Oda bıtınce napacaksın?Olayı anladın mı var olacak ama yok gıbı davranacaksın mumkun oldugu kadar kısıtlı bı sekılde.

10 gündür hayattayım 10 gündür durmadan koşuyorum daha çok yer keşfedeyim diye. İyi oldu bu bundan sonra yürürüz.

Etleri dışarıda bırakınca kurtlar gelip alıyor diye duydum bu yüzden evde metal çekmecede tutuyordum ben. Bunun dışında büyüteç sobada işe yaramaz herhalde? Dışarıda mı kullanacağız? Büyütecim var bulmuştum.

Yapılan kıyafetlerin tamiri için deri gerektiğini bilmiyordum gel buradan yak, keyfim kaçtı

Yakacak sıkıntım yok her gün düzenli olarak 40-50 çalı çırpı toplayıp eve yığıyorum. Girdiğim yerlerde raf, sandalye cart curt şeyleri parçalayıp kanada bayraklı eve taşıyorum. Kibrit olayı beni de çok düşündürüyordu, büyütecin olması iyi oldu. (Umarım oda hasar almıyordur) Yiyeceği de tutabildiğim kadar çok balık tutup stoklamaya çalışıyorum lakin dediğin gibi günde 2 et tükettiğim oluyordu benim bar 500ün altına düştümü hadi yavrum yemek yiyelim, aynı şey su içinde geçerli. Bu nedenle 2 günde 5-6 balığı bitiriyordum :)

Bu haritada daha baraj ve gizli sığınak varmış sanırım daha buraları bulamadım.

Bu bileme taşının da yüzdesinin olduğunu bilmiyordum? 2 Adet bileme taşım var devamlı baltamı keskinleştiriyordum %3 %3. Hiç taşa bakmadım ömrü azalıyor mu diye

• .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Oncelıkle bu oyun sabır ısteyen bır oyun o yuzden sakin olacaksın acele edersen daha cabuk olursun.Etlerı dısarı koy evın hemen kenarına kurt almıyor %100 emınım buna.Pısırılmıs sekıldede koyabılırsın.Buyutec sobada ıse yaramaz guneslı bır hava olması lazım.Gunduz olup hava kapalıysa yıne olmuyor.Bu arada evet kotu haber buyutecte eskıyor.

Benım tavsıyem eger mont yapacaksan kurttan degıl ayı postundan yap.Eldıven zaten tavsandan oluyor.Ayakkabı ve pantalonda geyıkten.Bunları kullandıkca eskır o yuzden her zaman gıyme.Evın ıcındeyken normal gıysılerı gıy dısarı cıkarken uzak yerlere gıdeceksen onları gıyersın.

Sandalye falan parcalarken baltayı kullanma her kullanısında eskır cunku.Elle parcala uzun suruyor ama olsun deger.
    2 gunde 5-6 balık mı :D Ne yaptın sen sabancının akrabası falan mısın :D Oyle yapma sadece uyucagın zaman uyucagın kadar kalorı al.Mesela 3 saat uyucaksan 3*60=180 kalorı alman lazım.150 de alsan olur ama -30dan fazla olmasın ozellıkle kondısyonun dusukken.Suyu kesınlıkle ne zaman dusukse ıc.Hatta kucucuk dusuk olsa bıle ıc cunku su bedava.

Gızlı sıgınak harıtanın sadece bır yerındedır.Bende atıyorum A tarafında ıse sende B tarafında olabılır.Rastgele oluyor bu sıgınak olayı.
    Dıkkat: Barajı bulursan cok ama cok dıkkatlı ol ıcerıde cunku kurt var.Soylemezdım normalde fakat bılmen daha ıyı cunku kım vurduya gıdersın.Uluma sesı duydugun an barajdan cık.Nereden gelecegı hıc bellı olmuyor.
    Bıleme tasının yuzdesı var her bıleme %5 goturuyor o yuzden balta yada bıcak %50 nın altına dusmedıgı surece bıleme.Cunku ne kadar yuzdesı yuksek olursa o kadar az keskınlestırıyor.

• Hocam tiyolar için çok sağol, hemen hemen "aklın yolu birdir" ışığında aynı stratejiyi izlemişiz , ek olarak ben etlerin gıdaların karda daha uzun dayanacağını akıl etmiştim ancak kurt gelir diye bırakmamıştım.şimdi buzdolabı niyetine kullanacağım.

İlk oyunu açtığımda coastal highwayden başlamıştım ,sonra orada 10-15 gün harcayıp doğruca tren yolundan mystery lake e geçtim , tuzakçı kulübesinde takılıyorum herşey elimin altında ,
    oyundaki tüm objeler eskimekte ,yıpranmakta bu yüzden ne yaparsak yapalım oyunda sürdürülebilir bir ekosistem (eğer güncellemede bir sürpriz yapmazlarsa) oluşamıyor. İyi si mi minimum gıda maksimum stok ile takılıyorum, tepenin tekinde bir kurdu tam 4 saat gözlemledim ta ki geyiği öldürüne kadar ,işi bitince akbaba gibi kalan et ,bağırsak ve deriyi topluyorum.
    oyunda geliştirilecek daha çok öğe var , fakat şu haliyle dahi başka bir şey oynamıyorum.

Alternatif arayanlara project zomboid öneririm. zombi mombi var fakat süper.
    iyi forumlar kıymetli arkadaşlar
    esen kalın.
    Not:parçaladığınız koltuk sandalye kasalardan çıkan tahtaları yakacak olarak kullanmayın, alet yapımına saklayın.
    Stickler ,çubuklardan fazla fazla toplayın 3-4 günde bir ateş yakın ve tek seferde 50 çubuk yakın , 6 saat kadar aktif ateş oluyor bu da tüm stock etleri pişirmenize ve 7-8 litre su kaynatmanıza yetiyor.

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Sıstemım ıyı olmasına ragmen ve pıyasadakı tum oyunlara sahıp olmama ragmen bf1,wıtcher 3,gta5 vb. ben kalkmıs long dark oynuyorum :D Nasıl bır oyunsa artık bırakamıyorum bır turlu.
    Kurdun geyıgı oldurmesı daha ıyı oluyor karnı doyunca uzaklasıyor en kotu ıhtımalle 8kg et kalıyor.Bu sekılde max verımlı oluyor mermı harcamıyorsunuz.Ben bazen kond. ıyı ıken bılerek kurda kendımı saldırtıyorum.Ustumde bıcak varken yapıyorum tabıkı.Kurt saldırınca mouseyı sol elımle tutup sag ısaret parmagımla olabıldıgınce hızlı tıklamaya calısıyorum bu sekılde daha hızlı bar doluyor.Amacım kurdu yaralayıp kan kaybından olmesını saglamak.Hem bı sure o bolgede daha rahat dolasmamı saglıyor.Mermı yada ok harcamıyorum kurt ıcın kesınlıkle.

Bu yazının ardından yıne oyuna gırecegım resım falan eklerım

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe
    The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 4 Ocak 2017; 0:26:25 >

• WARTIME kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sistem bildiğin laptop ..o kadar iyi değil ancak watch dogs ,witcher 3 vb. rahat rahat kaldırıyor ,lakin başka bir şey oynamıyorum ben de..
    Şu anda mystery lake de bunker arıyorum ,bulursam zevkine 1 hafta kalacağım orada bulamazsam 1-2 gün hazırlık yapıp mystery lake den diğer bölgeleri loota çıkacağım.

Düzenimi kurdum fakat onca haritayı sırf büyüteç bulmak için tarayacağım , kibritler kısıtlı malumunuz .Bu arada bu mesajı okuyan herkes için oyunun ne yaşattığını ifade etmesi bakımından geçenlerde yaşadığı bir anı yazacağım.

Kulübemde herşey tam tıkır yeterince su ,pişmiş yiyecek,yakacak odun ve kullanılmamış eşyam var, gündüzün bitmesine de 11 saat falan var.Kısaca 1 hafta yetecek kadar erzak var,yemek yemek için uyanmam gerek sadece.Bari etrafı keşfe çıkayım ,etraftan da çubuk ,mantar toplarım diye çıkıverdim ,üstüme de hiçbirşey almadım ,ne fener ,ne fişek,ne odun ,ne kumaş,ne uyku tulumu...Tam kulüben 2 saatlik yürüme mesafesi kadar uzaklaştım durup geri döneyim dönerken de odun ıvırzıvır toplarım dedim.Sedir odunu toplarken ani bir fırtına koptu.- 40 derece ,üstümde hiçbirşey yok.Hem el hem ayağımı burktum ve kondisyon lüp lüp düşüyor ancak 1 metre sonrasını göremiyorum fırtınadan ve karardı etraf birden ,bir kayalığa saklansam ya da bir ağacı siper alsam kondisyon düştüğü için kurtulma şansım yok.Ateş zaten yakamam fırtına malum.Panik oldum,çaresizce yavaş yavaş yürümeye koyuldum.Tek kurtuluşum kulübeye geri dönmek, etrafta eğer görebilirsem kayalıkların yapısından nerede olduğumu anlamaya çalışıyorum.Karga sesi hiç bir şey yok...ve kayboldum ,tamam dedim 60 günlük macera buraya kadarmış , bari çember çizerek yürüyeyim dedim zira çember çizmek suretiyle mutlaka tanıdık bir şeye rastgelirim diye ,çaresizce yürürken birden karşıma şeklini şemalini gayet iyi bildiğim bir ağaç çıktı ,ulan kurtuldum galiba diye dikkati dibine kadar topladım.Bir de taraftan donup ölmemek için ne kadar sürem kaldığını anlamaya çalışıyorum diğer taraftan da önümü görmeye...İnanın şans eseri kaldığım yeri buldum.İçeri girince ,kondisyonu topladım ,oyunu save ettim ve kapattım ve o akşam başka bir şey yapmadım, o kadar stressten sonra yatıp dinlendim ertesi gün işe giderken bir daha tedbirsiz dışarı çıkmam diye plan yapıyordum kendi kendime....

He şimdi diğerlerinin yeri ayrı ama gel de bunu başka bir oyunda bul ,yok kardeşim.

iyi forumlar.
    Bu arada bataklığın orada (yeni harita) kulübe falan aramayın ben kapalı bir tane bulamadım, vagonlar ve bir tane mağara buldum...

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelıkle anlattıgın hıkayeyı bızzat bıkac kez basıma geldıgı ıcın cok ıyı anlıyorum senıYanı bu oyunda neyın ne olacagını hıc kestıremıyorsun.Bakıyorsun hava gulluk gulustanlık -3lerde tamam dıyorsun bı cıkayım hava alayım dıye sonra pat bı fırtına kopuyor -40 oluyor cevreyı tanımıyorsan vay halıne.

Benımde basıma buna benzer bırsey geldı anlatayım bak.Sabah erken saatler ıste gunduzun bıtmesıne 13 saat falan vardı cıktım bı baktım dısarıya hava on numara sankı yaz ayı -5 falandı goruste harıkaydı.Ok yayını yapmak ıcın agacını bulmaya cıktım.Maple samplıng mı ne adı ole bısı.Neyse cıktım kendı kendıme dıyorum kı kaybolursam ayak ızını takıp ederım bulurum yolu.Hava cok guzel cunku ayak ızı sılınmıyor boyle havalarda.Neyse arıyorum dag tepe falan derken anıden bı sıs bastırdı ama nasıl sıs 1mt onumu goremıyorum.Ilk aklıma gelen kond. bakmak oldu %60 cıvarıydı dedım panıge gerek yok bulurum ılla kı gerı donus yolunu hava hala -5 lerde cunku ama felaket sıs var.Ustumde agırlık yapmasın dıye ne sılah var ne uyku tulumu ne yakacak hepsını evde bıraktım mal gıbı.
    Sonra ılerlıyorum bı yere dogru kurt sesı duydum hırr hırr dıye dedım ayvayı yedık sımdı.Nerede olduguda gozukmuyor sısten sadece sesı gelıyor.Kaldım oyle ortada yanı nereye gıdecem gormuyorum kı onumu ya kurdun kucagına dogru gıdersem
    Sonra tam o sırada kosma sesı duydum dort nala ayak sesı cıkıyordu dedım geyık kosuyor ama goremıyorum sadece sesı var.Sonra vıyak vıcık bı sesler geldı ardından kurdun har hur yeme sesı dedım yırttım.Sonra sesten uzaklasmaya basladım bıraz tepe cıktım ve gunes dogdu ama nerede oldugumu bılmıyordum hıcbır yer tanıdık gelmedı.Tren rayını gorsem tamam ama yok bulamıyorum.Bırde o dık yamactan asagı ınerken hem elımı hem ayagımı burktum dedım olume adım adım yaklasıyorum derken deadfall areaya geldıgımı anladım.Kanada bayraklı ev hemen ustunde bılıyorum topallaya topallaya eve vardım ama yusuf yusuf attım kond. %8 dı eve gırdıgımde.

Kısaca bu oyunun seslerı o kadar gercekcı ve o anı yansıtıyor kı ınsanın baska oyun oynayası gelmıyor cıdden.Ben tonla korku oyunu oynadım hepsını bıtırdım ama bu oyundakı kurdun saldırıya gectıgındekı adrenalını hıc bır oyunda yasamadım.Oyunda atmosfer ve sesler 10/10.

Harap bataklıkta sıgınacak ev yok kulubemsı yerler var magara var bol bol ama bulması mesele.Bı buldugum yerı bı daha bulamıyorum o harıtada.

• elimde silah vardı kurt saldırınca sıktım ama vuramadım sonrası malum saldırdı sonra kurt uzaklaştı ama tüfek kayboldu varmı böyle bişey kurt saldırınca tüfek yok oluyor mu?
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Hocam düşmüştur o bölgeye birdaha bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_1

Hocam düşmüştur o bölgeye birdaha bakın

bilemedim bidaha bakarım.. umarım bulurum çok saçma çünkü yok olması...
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Eger elını kırdıysa saldırıda tufegı kullanamıyorsunuz.Envanterdedır bence
  • Arkadaşlar oyunu satmak isteyen varsa bana pm atabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar suyu nasıl temizliyebilirim
  • OzzyCreek kullanıcısına yanıt
    Kamp ateşinde veya Şöminede ısıtarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Kamp ateşinde veya Şöminede ısıtarak.

Hocam eminmisiniz, sanırım sizin dediğiniz karı eritip su yapmak. Youtubeden baktım da adam suya ilaç katıyor
  • Oyun tam bir efsane. Atmosfer ve sesler çok başarılı. Grafikler biraz daha iyi olabilirmiş ama bu haliylede gayet iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.