Şimdi Ara

The Lord Of The Rings: Returns The King -Sam Problemi-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar ben bu oyunu pc ye yükledim görevleri yapıyorum ancak yaptığım görevler arasında başka karakter (örneğin gandalf) seçtiğim halde alakasız olarak başka bir karakter (mesela Sam) çıkabiliyor. Bu durumu düzeltmemizin bir yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen teşekkr etttim şimdiden.

• Bu sorun bende de vardı.Epey oldu ama heralde crackten kaynaklanan bir sorundu bu...

Ama tam olarak hatırlamıyorum...
  • yanlış craktan kaynaklanıyor.doğrusunu bulmasılısın
  • bende 3 cdlik hali vardi, 1 yad 3 uncu CDdeki cracki dene ,
    sonra düzeliyor ,
    olmadi gir biyerden indir,olmadi sana link atarim ben, bulamassanPM at.
  • Crack'den kaynakanıyor.
  • hmm anladm çok saolun dostlarm ya bide özelden msj attm size cvp verrmsnz şu crack linki için. Valla çok tşkkrüler tahmin edersiniz böle çok kötü bi gandalfn büyüsüyle geçmek var o bölümleri birde sam ile oynamak var yani sam de kötü değil ama insan gandalfıda arıo hani :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FK Designer

hmm anladm çok saolun dostlarm ya bide özelden msj attm size cvp verrmsnz şu crack linki için. Valla çok tşkkrüler tahmin edersiniz böle çok kötü bi gandalfn büyüsüyle geçmek var o bölümleri birde sam ile oynamak var yani sam de kötü değil ama insan gandalfıda arıo hani :)

Hiç sormaya,kaç ay çekmiştim o sorunu.
  • evet çok kötü bişey ama yapamadım işte daha. Saolsun arkadaşlar link atcaklar crack yapıcam inş düzelir ya. Kötü oluo böle.
  • Beyler banada lazım yollarmısınız banada.
  • Byeler Doğru Crack in Linkini vercek varmı ???
  • http:/rapidshare.com/files/181825596/dev-rotk.rar

*** lı yere rapidshare yazın :)

özelden soru sordğm bi çok arkdş cvp vermişler hepsine tşkr ederim üstteki linki denedim problem çözüldü. Ohhh be diosunz gandalf filan coştuk çok şükür :))) emeği geçen geçmeyen herkese thanx ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FK Designer -- 20 Ocak 2009; 22:06:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.