Şimdi Ara

the mentalist nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sherlocktan sonra iyi gider mi, tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi yalnız ben 2. Sezondayım bazı olayları kimin yaptığını rahat bi şekilde tahmin edebiliyorum bu da can sıkıyo

• mentalist 2. sezondan sonra arka sokaklara bağlıyor. ama 2. sezonun sonuna kadar gayet keyifle izlenebilecek bir dizi.. adamın basit ama işlevsel numaraları keyif veriyor. sonraki sezonlarda red john a satıp sarıp. duruyor..
    konu olarak kendini medyum diye tanıtan aslında karşısındaki kişiyi ufak detaylardan çok iyi okuyan bir adamın ailesini öldüren bir seri katili yakalamk için çakma fbi a yardımda bulunması.. ama adamın tarzı hoş.
  • Bir Sherlock değil, ama popüler diziler arasından en iyilerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Bir Sherlock değil, ama popüler diziler arasından en iyilerden.

Madem öyle diyonuz, bi deneyeyim sararsa devam ederim artık :)

• sherlock la kıyaslanmaz ama izlenir
  • Sherlock kadar iyi değil. 2 sezon izledim hep farklı olaylar işliyorlar. Hoşuma gitmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başrol Patrick Jane karakterine çok ısınacaksın. Güzel bi dizi tavsiye ederim edit: Sherlock la karşılaştırmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 25 Ağustos 2014; 14:59:26 >
  • Ben de Sherlock'tan sonra başladım ama ısınamadım bıraktım sonra.
  • Takip.
  • son sezonunu hiç sevmedim ama diğer sezonlar çok iyi cidden
  • fazla hoşuma gitmedi dizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 bölümünü izlemiştim.Sanki kendini tekrarlıyor gibi bir havası vardı.Ben de başka dizilere yönelmiştim.
  • Ben 6 sezonunu da izledim bence başlaman gerek. Bölumlerin kendini tekrar ettiği doğru ama o kadar can sıkıcı bişey değil çünkü cinayet şekli hep aynı değil ve gizemini koruyor. Dizinin kahramını patrick jane nin davranışları gizemli biri olması seni diziye bağlıyor bence ve patrickin intikam duygusu seni diziye devam etmeni sağlıyor . Tavsiye ederim

• mentalist güzel bir dizi en azından benim bekletilermi karsıladı tavsiye ederim
  • Eh

• iyice karıştırdınız kafamı neyse artık şuan ki dizim bitsinde buna bi başlayım sararsa devam ederim artık, yorum yapanlara teşekkürler
  • Kimi zaman iyice yavaşlayan ve sıkan bir temposu olan, ama kendini bir şekilde izlettiren, uzun zamandır takip ettiğim bir dizi, red jon olayından gına geldiği dönemler oluyor , ama patric kendini bir şekilde sevdirip izlettiriyor, bazı bölümleri çok keyifli olurken bazı bölümleri resmen ileri sararak izlersin.
  • Güzeldir izle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.