Şimdi Ara

The OA (2016) | Netflix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
7
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitirdim diziyi ama Allah aşkına o son neydi öyle ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagan- -- 20 Aralık 2016; 1:31:29 >
  • Bölüm 7-8-9-10 kaldı yukarıdaki mesajları görünce hevesim kaçtı. Yapmayın böyle şeyler..
  • İzlediğim dizler hazır araya girmişken başlayayım dedim.İlk bölümü de bugün izledim.Dizinin çok ilginç bir konusu var ve ilerisi için merak uyandırmayı başarıyor.Yorum yapmak için biraz erken ama bu çizgiyi bozmazsa ortalamanın üstünde bir dizi izleyebiriliz.

Sonda kızın gözlerini alan kadının olduğu sahneyi beğenmedim fazla abartı geldi orası bana.
  • Super bir dizi...uykum gelmeseydi bitirirdim herhalde...simdi 3 bolumu izledim...baya sardi :) Tavsiye ederim!
  • Dizi iyi güzel hoştu ama bu kadar kolaya kaçarak final hazırlamaları gerekirdi.

İlk bölümdeki flash backler olsun Araf benzeri yerler olsun ne kadar güzeldi.

En azından aralara ulan hikaye hayal olabilir diye kafa karıştırmalari gerekirdi. Adamlar lost gibi kalitesiz özensiz bir final yaptılar. Güzel bir final yapsalardi konusu biraz daha sağlam olsaydı tavsiye edilebilecek biz dizi olabilirdi.

Mesela kapıları açık tutun ben evlerimize girecem olayı es geçildi bunu bişeylere bağlayabilirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 21 Aralık 2016; 17:13:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klişe bir dizi geçiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Bölüm ve diğer bölümler üzerine,

Şimdi arkadaşlar bu sarı gız gerçekten böyle bir boyut kapısını açtımı yoksa hepsi ağır şizofreni ürününün hayal dün-yasımı olayı çözemedim ben bu fransız evine gittiğinde anlattıkları hikayelerin kitaplarını filan buldu, fbi yın kişilik bilmem nesi ikinci derece kişilik bozukluğu filan dedi, ne bilim anlamadım işte, durum nedir,
  • böyle güzel bir konu, oyunculuklar da iyi, böyle kötü bitirilir mı ya? heleki son 2 bölüm... final...
    dizi, 4. bölümü kalitesinde devam etseydi, konu olarak son yılların en iyi dizisiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final
  • 1.Sezon

Çok iyi başladı ama çok garip bitti. Finalde eve giren danışman büyük ihtimalle kitapları koyan kişi çıkacak, bütün hikayeyi biliyor olması muhtemel. Yani anlatılanlar hayal ürünü değildir herhalde o kadar da olmaz Çok farklı ve ilginç bir konusu var bence (near death experience) Stranger Things'den daha çok sardı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

1.Sezon

Çok iyi başladı ama çok garip bitti. Finalde eve giren danışman büyük ihtimalle kitapları koyan kişi çıkacak, bütün hikayeyi biliyor olması muhtemel. Yani anlatılanlar hayal ürünü değildir herhalde o kadar da olmaz Çok farklı ve ilginç bir konusu var bence (near death experience) Stranger Things'den daha çok sardı beni.

+1
    konu olarak beni de çok etkiledi, 2. sezon daha güzel işlemelerinı bekliyoruz, malzeme çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl dizi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Nasıl dizi arkadaşlar?

ilk 5 bölüm için, kesinlikle izle denilir.. ama sezon finali görünce zaman kaybı gibi gelebilir... konu güzel, 2. sezon kalite artar diye umuyoruz

• Diziyi beğendim. Ama final... Kötü değildi de saçma ve komik bir finaldi. Finalde iyi olsaydı Stranger Things'ten daha fazla tutardı bu dizi.
  • Mükemmel bir dizi. Final bölümüde hoş. Aslında final demekte olmaz. Final için çekilmiş bir bölüme benzemiyor

Konusu cok farklı işleyişi harika westworld tarzı hatta ondan daha özgün ve tahmin edilemez.

2. Sezonu iple çekiyorum. Teşekkürler netflix
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Kurgu

Mükemmel bir dizi. Final bölümüde hoş. Aslında final demekte olmaz. Final için çekilmiş bir bölüme benzemiyor

Konusu cok farklı işleyişi harika westworld tarzı hatta ondan daha özgün ve tahmin edilemez.

2. Sezonu iple çekiyorum. Teşekkürler netflix

Hocam Westworld tarzi demeseydiniz iyiydi. Westworld bilim-kurgu kelimelerinin hakkini veren bir yapim fakat bu dizide bilimi nerde gordunuz anlamadim

• ShowLee kullanıcısına yanıt
    Westworld ayrı bir dünya ve bana göre şuana kadar çıkarılan en iyi dizi.
    Bu dizi ise ona benzer. Sonu ne oldugu belirsiz. Bu bakımdan ilgimi çok çekti
    Kamera acıları müzikleri ve konudu cok guzel. 2.sezon istenileni verirse westworld den asagı kalır yanı olmaz bence. Ve ayrıca ben bu diziyi telden izledim. 4k tvde ses sistemiyle izlemek daha farklı hissettireceginden eminim

• The Night of tan adam oynuyor, onu gormek te guzeldi. Bence cok basarili dizi...finali de oyle bitecegini hic beklememistim...
  • güzel ve yaratıcı bi diziydi. umarım 2. sezonu gelir
  • admalar haftada bir yeni dizi yayınlıyor hayret valla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.