Şimdi Ara

The OA (2016) | Netflix (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
7
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ciddi mananada bu dizi zilenir Konu işleyiş vs çok değişik ilk bölümü izlerken eyah lar geçiyordu kafamdan 45 .dk dan sonra işler değişti.. tavsiye ederim.
  • İzleyecek arkadaşlara önerim izlememeleri. Aşırı overrated saçma bir dizi. Dizide hiçbir mantık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nano6824

İzleyecek arkadaşlara önerim izlememeleri. Aşırı overrated saçma bir dizi. Dizide hiçbir mantık yok.

deme ya hoşuma gitmişti trailer.
  • Hocam belki seversiniz ilk iki bölümü izleyin beğenmezseniz devam falan etmeyin
  • quote:

Hocam belki seversiniz ilk iki bölümü izleyin beğenmezseniz devam falan etmeyin

öyle yapacam.
  • quote:

İzleyecek arkadaşlara önerim izlememeleri. Aşırı overrated saçma bir dizi. Dizide hiçbir mantık yok.

çok boş yorum. son 2 bölüm dışında, efsane dizi, imdp puanlarına da bakabilirsiniz
  • Dizi cok iyi. Sadece biraz açık uçlu bitti. İzleyin izlettirin
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

son iki bölüm değil de sadece son sahne beklentimi karşılamadı benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

çok boş yorum. son 2 bölüm dışında, efsane dizi, imdp puanlarına da bakabilirsiniz

Hocam yıllardır bilimkurgu dizileri izliyorum. Siz beğenmiş olabilirsiniz ama benim hiç hoşuma gitmedi.

1-Dizi aşırı aşırı aşırı derecede yavaş ilerliyor.
    2-Sahne ve çekimler türk dizilerinden hallice
    3-Karakterler derin değil aşırı derecede yüzeysel
    4-Küçük bir olayı öyle allandırıp pullandırıyorlar ki sanıyorsunuz süper birşey çıkacak ama dizi ama sorulardan hiçbirini cevaplayamıyor.Bu da senaristin basitliğini gösteriyor.
    5-Şu ana kadar izlediğimiz bölümlerin hepsi sadece bir paragraf bir paragraf ile özetlenebilir...

Tamam IMDB puanı önemlidir ama her şey değildir. Bu diziye süper demek diğer dizilere aşırı derecede haksızlık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 14 Ocak 2017; 8:45:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Hocam yıllardır bilimkurgu dizileri izliyorum. Siz beğenmiş olabilirsiniz ama benim hiç hoşuma gitmedi.

1-Dizi aşırı aşırı aşırı derecede yavaş ilerliyor.
    2-Sahne ve çekimler türk dizilerinden hallice
    3-Karakterler derin değil aşırı derecede yüzeysel
    4-Küçük bir olayı öyle allandırıp pullandırıyorlar ki sanıyorsunuz süper birşey çıkacak ama dizi ama sorulardan hiçbirini cevaplayamıyor.Bu da senaristin basitliğini gösteriyor.
    5-Şu ana kadar izlediğimiz bölümlerin hepsi sadece bir paragraf bir paragraf ile özetlenebilir...

Tamam IMDB puanı önemlidir ama her şey değildir. Bu diziye süper demek diğer dizilere aşırı derecede haksızlık olur.

konu olarak özgün, evet bazı sahnelerde olağandışı şey bekliyorsunuz ama hiçbir şey olmuyor, ama illerde bu sorularin cevabını alabiliriz, herşey 2. sezona bağlı,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• final hariç güzel heralde, başlayayım bari.
  • Takipteyim. Umarım güzel bişi olur
  • Mini dizi değil miydi herkes 2.sezon yazmış? 1 bölüm izledim, final yaptıysa ve değmezse hiç boşuna girişmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dent.Nur

Mini dizi değil miydi herkes 2.sezon yazmış? 1 bölüm izledim, final yaptıysa ve değmezse hiç boşuna girişmeyelim

öyleydi ama gelecek sanırım ikinci sezon
  • dizi bitti efsaneydi bence 2.sezon gelmese daha iyi olur
    dizinin olayı açık uçlu bitmesi çünkü gerçek mi hayal mi bilmiyoruz
    dizide bana saçma gelen tek şey
    şu yaptıkları garip dans onun yerine başka bir şey bulabilirlerdi
  • Diziyi bitirdim.

Büyük bir beklentiyle başlamadım çoğu dizi araya girince çerez niyetine arada seyrettim ve bitti.

Ben açıkçası hikayeyi beğendim. ÖYD konusunun gizemi zaten diziyi ayrı bir havaya sokuyor. Ekstrem bir olayı birinin ağzından, gerçekten yaşamış gibi dinleyince ister istemez meraklanıyorsunuz.

Finali beğenmeyenler olmuş, 2. sezon gelecek ise final kabul edilebilir ki gelme olasılığını yüksek buluyorum. Yeni bir seri için bence gayet yeterliydi ilk sezon. Kısaca öneririm.
  • İlk bölümü izledim begendimmi eh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

İlk bölümü izledim begendimmi eh

Merhabalar
    bende sizin gibi aynı düşünce içersindeydim fakat 1.2 bölüm daha şans verin derim zaten de o 2 bölüm diziye adaptasyon sürecimiz...
  • diziyi yeni izledim, iki günde bitirdim. ancak biraz kafa karışık bir dönemde izledim ve sonradan aklıma takılan şeyler var.

kız aslında melek veya defalarca ölüp gelen bir şey değil, söz konusu kitaplardan ilham alıp hayal ettiği şeyleri yaşamış gibi uyduran birisi mi ? öyleyse 7 yıldır neredeydi ? vücutta izler var, bahsettiği keman çaldığı metrodaki sahneyi de youtube da buldular... okulun basıldığı sahnede dansları ile teröristin dikkatini dağıttılar ve katliamı engellediler, burada doğa üstü ne var ? 5 temel hareket değil sıradan bir dans hareketi ile de dikkat dağıtılabilirdi. son sahneye yakın terapisti diğer çocukla evinde karşılaşıyor, o elemanın orada ne işi vardı ? aynada nasıl homer i gördü ? sorular sorular...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 30 Ocak 2017; 19:25:41 >

• Gerçekten çok beğendim diziyi , konusunu hikayeyi yavaş yavaş işleyip merak uyandırması cok güzeldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.