Şimdi Ara

The OA (2016) | Netflix (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
7
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bitirdim ben de, sonu biraz beklentimin dışında bitti ama güzel diziydi yine de.

Kitaplar terapistin işiydi bence, ya da öyle olsun bütün hikayenin yalan çıkmasına dayanamam.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    oysh

ama daha 1 yıl var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Nisan 2017; 9:10:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:11:24 >

• Bütün hikaye yalan falan değildi. Terapist dümen yapmış.

Yaptıkları hareketler kızın diğer dünyaya geçmesine vesile olacaktı. Oluyor da. Çünkü bir şekilde vurulmasına neden oldu. Hastanede muhtemelen ölecek ve başka bir evrene geçecek. Başardınız demesi bu yüzdendi. Oğlanın peşinden koşarak ''gerçekleşiyor'' demesi de buna işaret ediyor.

Umarım tüm karakterler bunu anlar sarışın oğlan gib. O kadar aptal aptal hareketler yaptık bi işe yaramadı diye düşünmezler.
  • Ya bu terapist olan adam neden her dizide şüpheli bi karakteri canlandırıyor.
    Alfonso evdeyken, o adamın da ne işi vardı evde?
  • Ergen dizisi

Başroldeki kadında bence hiç uymamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci sezon kaldığı yerden mi devam edecek yoksa yeni bir hikaye ile mi yola devam edecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

İkinci sezon kaldığı yerden mi devam edecek yoksa yeni bir hikaye ile mi yola devam edecek?

kaldığı yerden devama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. bölümü izleyeceğim, daha yeni duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dav

Ergen dizisi

Başroldeki kadında bence hiç uymamış

ergense uzak duralım
  • diziyi bitirdim, güzeldi. 2. sezon gelecek kesin.
  • s2'nin ikinci kısmı için 8 farklı senaryo varmış.
    çekimler ocakta

The OA (2016) | Netflix
  • Hayatımda izlediğim en kötü diziler listesinde 1. sıraya koyacağım. Sıralamada daha üstü ifade eden bir şey olsa inanın oraya koyabilirim. Hatta sıralamaya bile koymak, izlediğim diğer kötü dizilere hakaret olabilir. Allah sizin belanızı...

Şimdi, The X Files'dan,Fringe'e, Supernatural'dan, Hereos'a, Black Mirror'dan, Stranger Things'e, onlarca fantastik, bilim kurgu, doğaüstü, ütopik şeyler izleyen izleyen ve seven biri olarak o geri zekalı saçma sapan hareketler girdikten sonra diziden midem bulandı. Daha ne kadar absürdleşebilir,saçmalayabilir diyerek ileri sararak göz attım. Finalde de zaten gösterdiler o saçma sapan hareketleri...

Niye bu kadar kızdım diye düşünüyorum, bilemiyorum.

Rica ediyorum, ikinci sezonda, Netflix Black Mirror tarzında ve tadında bir mesaj verme olayına çevirirse işi haber verin de izleyim. Hani, gençler boşluğa çok çabuk düşebiliyor, böyle acaip insanlar peşinden gidebiliyor, enteresan tarikatlar girip ve takipçileri oluyor, bunlar toplum için sakıncalı vs... Heh, belki o zaman vay be helal olsun Netflix'e derim.

Tamamen kişisel olarak kustum... Kimseyi bağlamaz...

• baydılar artık beklete beklete. 2.sezondan halen haber yok.
  • yakında gelir 2. sezon haberleri. şöyle bir haber var, 5 sezon planlamışlar diziyi

https://www.indiewire.com/2018/07/the-oa-season-2-netflix-fantastic-five-season-plan-1201989088/
  • 22 mart

sonunda fragman
  • Oh be. Sonunda geliyor.

22 Mart

Türkçe altyazılı fragman

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    o değil de, yukardaki türkçe altyazılı olan videoyu da izledim, sadece trailer çevrilmemiş, yorumlar da çevrilmiş gibi
    iki tarafta da olan yorumlar;

"ilk sezonda ne oluyordu?"
    "hikayeyi unuttuk"

edit = oha, 2.5 yıl olmuş ilk bölümden bu yana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Şubat 2019; 23:4:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.