Şimdi Ara

The OA (2016) | Netflix (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
7
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne garip diziydi bu. O hareketler falan. Sürüklüyordu ama bir şekilde. Fragmandan anladığım kadarı ile bambaşka bir tarza bürünmüş gibi. Homer falan sanırım yok. Gerçi unuttum, ona ve diğerlerine ne olmuştu en son hatırlamıyorum. İlk sezon bölümlerini hızlıca tekrar gözden geçirmek gerek.

Bu kadar geciktiği için beklentim yüksek. Yani insanlar 2 buçuk yıl bekledi hakkını verelim demişlerdir herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonu unuttuk ya 2. sezon gelmeden tekrar izliyim bari.
  • tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

tavsiye eder misiniz?
    biraz saçma ve zorlama sahneler var, onun dışında baya iyidir. farklı bir dizi izlemiş olursunuz en kötü. bu konuyu anlatan başka dizi film görmedim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezon düştü. iniyor.

• s02e01
    mükemmel 9.2/10

hello Praire

• s02e05

bu nasıl saçmalamaktir

güzel fikir ama, küçük robotlarla yap 5 tane adam bulmak yerine

geçen sezonun kafası bonzai ise, bu sezonki lsd

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

biraz saçma ve zorlama sahneler var, onun dışında baya iyidir. farklı bir dizi izlemiş olursunuz en kötü. bu konuyu anlatan başka dizi film görmedim ben.

Alıntıları Göster
    abi aynı şeyi izlediysek bunun konusu yok bence safi gizem sonundada birşey oldugu yok.ilk sezon için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

abi aynı şeyi izlediysek bunun konusu yok bence safi gizem sonundada birşey oldugu yok.ilk sezon için

Alıntıları Göster

ölümden dönen insanlarin yaşadıklarını ve paralel evrenler arası geçiş konusunu inceliyor hocam. fringe dizisinde de vardı bu mevzu ama, oa daha farklı bakmış olaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 23 Mart 2019; 21:25:49 >

• sezon finali

steve, oa'nın kardeşi olabilir. her gittiği paralel evrende, o da peşinden koşuyor. havuzdan sadece onun bedenini çıkardı.

• Siyahi dedektifin ana hikayeye ne katkısı vardı anlamadım. Çok manasızdı. Ana karakterin macerasında yardımcı olan basit bir yan karakter olması gerekirken, sanki en az OA kadar önemliymiş gibi sezonun yarısı onun üzerine kuruluydu.

Bir de şunu anlamadım ta ilk sezondan beri. OA nin derdi ne amacı ne? Başka boyuta ne için geçmek istiyor. Çocuklar neden geçmek istiyor onun peşinden? Hayatımız bombok kurtulalım buradan klişesi gerçekçi değil.

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    spoiler kullanalım lütfen
    açıkçası, hikayeyi unutmuşum biraz, 3 yıla yakın geçmiş üzerinden

bunları kaçırıp bir yere kapatan doktor vardı, üzerlerinde deney yapıyordu, 7 yıl süren bu süreç sonunda, hareketleri de öğrenerek ve uygulayarak paralel katmanlar arası geçiş yapabildiler. doktorun amacı bu tekniği öğrenmek ve geliştirmek, bu sayede ölümsüz olmak ya da istediğin hayatı yaşayabilmek. ama oa 'nın bir amacı yok, sadece eski katmanına geri dönmek istiyor.
    zenci dedektif, tüm rüyalarda ortak görülen yüzmüş, muhtemelen her paralel katmanda aynı görevi var, bir nevi kurtarıcı rolünde.

• S2

ikinci sezon ilk sezonun üzerine kata kata geldi, çok çok daha iyi sezondu.
    ilk sezondaki cringe hareketler insanlara diziyi çok önermiyorum dememle sonuçlanmıştı ama fikrimi değiştirmeyi başardılar.

en çok sevdiğim kısım final. gittikleri evrende sen bile oa olduğuna inanmayacaksın dedi. ve dizinin çekildiği evrene geldiler LOL. brit bizim kızın gerçek adı jason isaacs de abinin. gerçekte evli değiller ama tabi tamamen aynı değil her şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

S2

ikinci sezon ilk sezonun üzerine kata kata geldi, çok çok daha iyi sezondu.
    ilk sezondaki cringe hareketler insanlara diziyi çok önermiyorum dememle sonuçlanmıştı ama fikrimi değiştirmeyi başardılar.

en çok sevdiğim kısım final. gittikleri evrende sen bile oa olduğuna inanmayacaksın dedi. ve dizinin çekildiği evrene geldiler LOL. brit bizim kızın gerçek adı jason isaacs de abinin. gerçekte evli değiller ama tabi tamamen aynı değil her şey

bizim dizi derken? kafa yandı benim
    orası, gerçekte dizinin çekildiği, ama gerçek olmayan paralel boyutun, dizideki gerçeklendırilmiş hali mi ?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

evet bizim dizi, siyah abi yukardan bakıp kendi karavanını ve bıraktığı notu gördü fark ettiysen. gittikleri evrende isimler oyuncuların gerçek isimleri.
    bizim hunter öyle bir yere gideceğiz ki sen bile inanmayacaksın OA olduğuna dedi ya, gittikleri evren dizinin çekildiği yer
    süper düşünmüşler

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

evet bizim dizi, siyah abi yukardan bakıp kendi karavanını ve bıraktığı notu gördü fark ettiysen. gittikleri evrende isimler oyuncuların gerçek isimleri.
    bizim hunter öyle bir yere gideceğiz ki sen bile inanmayacaksın OA olduğuna dedi ya, gittikleri evren dizinin çekildiği yer
    süper düşünmüşler
    oha

• pek bir şey hatırlamıyorum ilk sezona dair, birazdan başlayacağım ikinci sezona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

pek bir şey hatırlamıyorum ilk sezona dair, birazdan başlayacağım ikinci sezona
    ben de çok hatırlamıyordum şunu izleyince kafama oturdu ilk sezon hemen

türkçe olarakşu varmış bir de

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• az önce 3. bölümü seyrettim ilk sezona göre daha sürükleyici gidiyor dizi.
    şuan tek eleştirebileceğim şey hiç gereği yokken bu diziye de lgbt sempatizanlığı yerleştirilmesi.
    ekşi sözlük
    netflix dizilerindeki eşcinselliğin bıktırması
    https://eksisozluk.com/netflix-dizilerindeki-escinselligin-biktirmasi--5810384

ne güzel farklı kafada bir dizi yapıyorsun zaten her yere yerleştirdiğin böyle cheesy hareketlere bu dizide ne gerek var?

• 2. sezonu bitirdim. Senaryosuyla, oyunculuklarıyla, müzikleriyle bu dizi resmen bi BAŞYAPIT. Keşke bluray olarak satılsa da alıp koleksiyon olarak saklasam.

2. sezonda paralel evreni işlemişler. 5 hareketi yapıp o dünyada ölüp diğer evrende yaşayanın yerine geçiyorlar. Homer sonunda hatırladı o sahnede nası mutlu oldum anlatamam. En sonda Hop onu vurdu umarım ölmemiştir o da atlamıştır. Steve'de o evrene atladı. Diğerleri hala o evrende kaldı galiba. Jesse'nin ölmesine de üzüldüm. Bu evrende bunlar oyuncu olarak geçiyor. Sanırım OA'ye hatırlatmaya çalışacaklar kim olduğunu.

Dedektif ise evde kaldı galiba. Sanırım gül camlı odada kalan kişiyi kurtarmak için kurtaranın orada kalması gerekiyor. Birinin daha gidip onu kurtarması lazım ama o kurtaran da orada kilitli kalacak. Bunu çözmeleri gerek. Evdeki oyunda bölüm geçenlere kim para veriyor onu anlamadım. Sanırım o evrendeki Nina veriyor. Rus-Amerikan aksanı da çok iyiydi.

Şimdi 3. kısım için yine bekleyeceğim. Yine 2-3 yıl bekletmeseler bari.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.