Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biliyorum ben amacı anladım zaten
    ben bi tık ilerisini yani oyun içeriğinide kıyaslıyorum

zaten bu 2 oyunu kıyaslamak bile yanlış ister oyun grafiği ister oyun içeriği olsun
    onu anlatmak istedim biri muz diğeri elma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Sana dedik okadar inanma puanlara diye . Bu emek hırsızları sırf aradaki satış farkı dahada açılmasın

Sony tekel olmasın diye yapıyorlar bu art niyetli incelemeleri . En büyük parayı microsofttan yiyorlar . Microsoft olmasa aç kalacak bu yüzsüzler

Öyle birşey olsa Ryse'da 60 puan almazdı.

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome

Ryse kötü de o yüzden. basit ve uyduruk bir oyundu.

• sonunda bende oyuna başladım ama sanki türkçe alt yazı biraz kücük gibi geldi. Harfleri büyütemiyoruz degilmi?
  • İki oyunda basit ve casual oyunculara hitap eden oyunlar. Boşuna tartışmanın bir anlamı yok.İki oyunda oynanış adına hiçbir şey sunmuyor. Order ise hikaye olarak daha ilgi çekici sadece. Aldıkları puanlar çok normal.60 dolara böyle oyunlar çıkaramazsınız,bu oyuncularla dalga geçmek olur. Mesela Sony Order'ı bölümler halinde Plus sahiplerine özel bir şekilde yayınlayabilirdi en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 28 Şubat 2015; 12:18:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryse grafikleri cok iyi ancak the order aşmış grafik konusunda bakılınca ryse oyun olduğu belli oluyor order size sinematiklerdeki grafikleri eş zamanlı veriyor...
  • 5. bölüme geldim, oyun efsane, kim 5-6 puan verdiyse bu oyuna bir daha o siteye girmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Sana dedik okadar inanma puanlara diye . Bu emek hırsızları sırf aradaki satış farkı dahada açılmasın

Sony tekel olmasın diye yapıyorlar bu art niyetli incelemeleri . En büyük parayı microsofttan yiyorlar . Microsoft olmasa aç kalacak bu yüzsüzler

Öyle birşey olsa Ryse'da 60 puan almazdı.

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome

Orderin grafikler daha iyi. Ayrıca Ryse copten ibaret bir oyun. Crytek tarihinde crysis 1 den başka hangi oyunu iyi yapmış ? Sony ex leri ile çerçöp ü bir tutmayin.

Ayrıca oyunu kendi yaptığın incelemede 8.5 puana layik görüyorum demiştin. Asil incelemeler düşünce aklınız basinizami geldi ? Sizde biliyorsunuz 65 lık bir oyun olmadığını order in. Birbirimizi kandirmayalim.

• oynanış olarak çeşitlilik olmayabilir özgürlük hikaye ilerleyişine bağlı kısıtlı da olabilir ancak bir tps oyunun da vermek istediği aksiyonu film izler gibi oynuyorsunuz hem coğu tps oyunundaki oynanıştan farkı yok artıları var, basit ve casual oyunculara hitap eden oyuncular lafınız da olmamış yani burda bu oyunu oynayan bir cok kişi var.........
  • Ms para yedirdi ve oyuna dusuk puanlar verildi gibi "Illuminati komplo teorilerine" gerek yok. Ms madem bu kadar oyun sitelerine hakim ve bu kadar para yediriyor acaba akilllarina Ryse icinde para yedirmek gelmemis mi ? Iyiyi kotu gostermek mumkunse kotuyude iyi gosterebilirdi.

Ben oyunu cok begendim ve bitmesin diye sindire sindire oynadim ama en basitinden metacritic ve baska sitelerde begenmeyenlerde var simdi onlarda mi Ms'in adami.

Oyunun aldigi puanlar bana gore haksizlik. Eski donemde gecmesi, vampir, kurtadam, sovalye gibi ilgimi ceken konular uzerine kurulu olmasi ve grafikleri ile benim icin harika bir deneyimdi ama belli kesimler icin bunlar bir anlam icermeyebilir. Ryse'ida keyifle oynadim ki Roma donemi falan ustune muthis grafikleri beni kendine hayran birakti ki bence onada haksizlik yapildi.

Oncesinde The Order'i oynamadan bu kadar oyunu yerden yere vurmak sasirtici demistim ayni sekilde Ryse'i oynamadanda bu kadar yerden yere vuranlarida gormek sasirtici. Bana gore yeni nesil kavramina gorsellikleri ile en cok yakisan iki oyundur;Ryse ve The Order

• The Order ı Ryse ile kıyaslamak The Order a hakarettir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ryse ile The Order 1886 grafik karşılaştırması.

bu nasıl iş ps4 xo dan 2 kat güçlü ama ryse grafik olarak belirgin şekilde üstün.
    gerçi ps4 tam gücünü kullandığında geçecektir grafik olarak xo ı.

• Ryse da harika duruyor ama Order 2 tık Uste detaylar ve gercekcilik olarak. Exc olması ve zaman dilimi var olsun o kadar.

• Ryse'de çok iyi ancak ben oyunum diye basbas bağırıyor.Order gerçeğe daha yakın renk ve detay konusunda.

• Order daha iyi grafikliyse, bu gayet normal.

İki oyunun çözünürlükleri benzer, Order'da biraz daha iyi (Ryse 1600x900, Order 1920x800). Ryse'ın çalıştığı FPS değerleri de biraz daha düşük; ancak PS4'ün kas gücü farkı kadar düşük değildir.
    Kısaca, PS4 daha güçlü bir konsol ve bu, Order'da, çözünürlük-fps'nin yanında, grafik detayı için de kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Şubat 2015; 19:11:07 >
  • Dün oynamaya başladım sinematik bitiyor oyun devam ediyor ben farkını varmıyorum bazen

• Beyler bu sahne oyunda neden yokdu .D fragmanda vardı ara görev felan yoktu değilmi :)
  • Ryse ı bu oyunla kıyaslamak büyük hata. Ryse ı hiçibir oyun ile kıyaslamayın hatta. Ryse neden baştan kötü olacağı belliydi cevabı gayet basit sebebi yapımcı firmanın tüm oyunlarının "Ruhsuz" olması. yani Far cry ın ilk yapımcısı sonra Crysis vs derken her oyun kendini tekrar eden sıkıcı sadece Benchmark veya Tech demo olarak kaldı. Crytec bir türlü oyunlara o ruhu veremedi . Ryse ın düşük puanın sebebi bu Ruhsuzluk . Order ise sinematik ve Qte li bir oyun bazıları da uzun süreli oyun sevdiği için malum para veriyorum diyen tipler onlar basmıştır eksiyi. Microsoft XO çu arkadaşlar kusura bakmasın bu oyun düşük puan aldı diye durun Ryse ı da aradan çıkartalım aslında iyi oyundur kelime oyunlarını burda yemezler kusura bakmayın o kadar da oyun kültürümüz var Allaha şükür

Asıl bu başlığa mesaj atma sebebim bu değildi . Elimde türkçe Pes 2015 ve türkçe Killzone SF var . Order single bir oyun bitirip takas yapmayı düşünen arşivlemek istemeyn arkadaşlar var ise PM atarsa sevinirim. İl İstanbul elden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük_Darius -- 28 Şubat 2015; 20:31:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

sonunda bende oyuna başladım ama sanki türkçe alt yazı biraz kücük gibi geldi. Harfleri büyütemiyoruz degilmi?

maalesef anca yamayla bekliycez yani. evet altyazılar aşırı küçük.

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

sonunda bende oyuna başladım ama sanki türkçe alt yazı biraz kücük gibi geldi. Harfleri büyütemiyoruz degilmi?

maalesef anca yamayla bekliycez yani. evet altyazılar aşırı küçük.

Yani inanılır gibi değil oyunu oynayan istisnasız herkes hemfikir ancak hala bir güncelleme yok Bu oyunu bu şekilde minik altyazıyla nasıl çıkarmışlar anlamak çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

The Order ı Ryse ile kıyaslamak The Order a hakarettir.

Abartmayın yahu. :)

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.