Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O dönem, oyunun konusu itibariyle de oldukça zengin olduğundan şanslıyız bu konuda. "Jack the Ripper" neredeyse kesin ki oyun içi bir dialog esnasında zaten ufak ufak veriyorlar ipuçlarını o hususta. Heyecanla bekliyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Gece kahvemi yaparım,kulaklığıda takıp The order,a yumulurum büyük bir keyifle :) böyle oyunlar her zaman çıkmıyo,keyfini çıkarmak lazım. Yemişim onun aynadaki görüntüsünü.

Ustat oyun bomba gibi belki dorduncu bolume kadar biraz yavan gelecektir ama dorduncu bolumden sonra yuru be Galahad moduna giriyorsun ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Djavul

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Gece kahvemi yaparım,kulaklığıda takıp The order,a yumulurum büyük bir keyifle :) böyle oyunlar her zaman çıkmıyo,keyfini çıkarmak lazım. Yemişim onun aynadaki görüntüsünü.

Ustat oyun bomba gibi belki dorduncu bolume kadar biraz yavan gelecektir ama dorduncu bolumden sonra yuru be Galahad moduna giriyorsun ;)

Bi kaç video seyrettim yetti kardeşim :) şuan hazırlık aşamasındayım, birazdan sinemaya giriyorym kulaklığı takıp :))

• oyunda bug var sanirim bi gorev vardi bu tuslara basmak gerekiyordu neyse gectim orayi ama ilerlememe ragmen tuslar boyle takili kaldi
    THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015)THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015)THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bosubasa10

oyun amazondan gelmiş bugün. mesai sonrası bir bakarım artık nasıl olmuş. oyundan daha çok figürü merak ediyorum açıkcası. 80 dolara collectors edition oldukça iyi geldi bana.

tahminimden büyüktü ama çokta kaliteli gelmedi gözüme yinede oyunun fanlarını tatmin eder asıl premium figür oldukça iyi duruyor ve kutusuda devasaymış. ama 450lira verilirmi muamma. bu hong kong fiyatı.

• Bu aralar nerdeyse her oyunun incelemesinin altında "Order'a 6 verdiniz yazıklar olsun buna 7 vermişsiniz yorumları görüyorum ve Revelations 2'nin BSC incelemesinin altında yine 6 puan verme muhabbeti döndüren aşırı koyu fanboylar için oraya yazdığım yorumu aynen koyuyorum;
    Order normal bir oyuna göre çok kısa süren
    teknoloji demosu kıvamında bir oyun,
    arkadaşımla beraber bitirdik. Kesinlikle kötü
    değildi, grafikleri tarih yazmış resmen, poligon
    sayısı inanılmaz yüksek ama eğer ben bir oyunu
    sadece grafiklerini överek anlatabiliyorsam orada
    bir sorun vardır. Revelations ise Orderdan çok
    daha küçük bütçeli, bölümler halinde çıkan korku
    gerilim kıvamını güzelce tutturmuş tatlı bir oyun.
    Orderla tek ortak noktaları TPS olmaları. Eğer
    Ryse PS exc. olsaydı koyu fanlar eminim Order'a
    yaptıklarının aynısını yapacaklardı, her yerde
    "Hakkı yendi buna 6 veren yer batsın!!"
    yazacaklardı, tıpkı bu incelemenin altında olduğu
    gibi. Ve bir oyuncu olarak en önemli etkenlerden
    biri olarak fiyat, yani kabul etmeliyiz ki Watch
    Dogs 20$ ile çıksaydı eminim eleştiriler çok
    azalırdı. Order 60$ iken Revelations ondan çok
    daha ucuz. Order saati 30 TLye denk gelen ve çok
    yüksek PR çalışması yapılmış bir oyunken bu
    kadar laf sokmaya çalıştığınız oyun onun onda
    biri bütçesinde yapılmış bir yan oyun. Her şeyin
    bir sınırı var, fanboyluğun da olmalı. Merak
    edenler için, PS4 sahibiyim ve çok severek
    kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2K kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık, :)
    üşenip de yazamadığım uzun uzun anlatmak istediklerimi özetlemişsiniz. :D

Bir PS4 sahibinin mutlaka deneyimlemesi gereken bir oyun. Al-Sat yöntemi ile beklemeden oynayın, size malieti sıfır ile az arasında olacaktır. Arşivlik saklayacaklar bile alsın satsın. Oyun ekonomisine can olsun. Fiyat kabul edilir seviyeye gelince alırsınız tekrar. Gerçi kısa olması ve kimi oyuncuları tatmin etmemesiye (burda sert eleştirel yazar ve siteler çok etkili) oyunun fiyatları bir haftada baya düştü. (digital-kutulu ikinci el piyasası)

Oyun üzerinden kısa yine geçersek oyun sağlam bir serinin girişi gibiydi. Ama hikaye buram buram klişe idi. Aslında alternatif evren fikri çok heyecanlandırıyor insanı. Tesla (ve edisona göndermeler) benim için oyunun ayrı bir artısı. Hikaye gelecek diğer oyunlarda gelişecektir diye düşünüyorum. Bir tür batman begins olayı. Sonunda Batmana da bağladı zaten. Oyun içinde fazla aristokrasi biraz sıktı beni. O kısmı da biraz alternatifleştirseydiler keşke. Ayna görüşünüze katılıyorum. Daha da uzatmıyorum..

• 8 gün oldu oyunu alalı ilk 2 gün daldım sonra araya başka oyunları soktum 3-4 gün dün gece 12.bölüme geldim.Senaryo o kadar hoşuma gitti ki şimdi otursam bitireceğim ve bildiğin kıyamıyorum oyuna.Daha doğrusu filme.

Senaryo zaten ilgimi çekmişti her diyaloğu takip ediyorum bulduğum detayları araştırıyorum ve şundan eminim başta bizim ülkenin sinema sektörü olmak üzere birçok ülke şu oyun kadar iyi bir "film" çekemedi hala.

Umarım deli gibi satar ve RAD oyunun devamını getirir.Gerçi bu saatten sonra RAD ne çıkarsa dibimizi düşüreceği kesin nesile böyle başlanır mı insan değil bu adamlar.
  • Vay be harika oyundu .hele ki sonu bildiğimiz film ya bu oyunu oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum teşekkürler sony.arkadaşlar beni bilen bilir birazcık tanimissaniz bu oyunu alın oynayın derim harika bir yapıt beğenmeyen arkadaşlara akıl sır erdiremiyorum kesinlikle pişman olmayacaksınız.

• Ryse ile The Order 1886 grafik karşılaştırması.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ben de sonunda başladım 4. bölüme kadar geldim aralıksız, grafik olarak zaten açık ara en iyisi, atmosfer film tadında silah seslerini de beğendim
    Hikaye de gayet güzel gidiyor, bu oyuna 5-6 puan verenlerin Allah belasını versin fazla söyleyecek birşey yok, daha ne yapsın adamlar ? Yapay zeka konusunda da kötü değil aslında bence standart seviyede, canımı sıkan nokta biraz siyah boşlukları abartmışlar bana baya fazla geldi seviyesi artı altyazılar biraz ufak kalmış, biraz daha aksiyon sahneleri artsaymış daha iyi olurmuş sanki, onun dışında şu ana kadar herşey mükemmel gidiyor.

Kısaca kendisini filmin içinde hissetmek filmi yönetmek isteyenler bu oyunu kaçırmasın

SS'lerden bıktınız eminim ama bu güzellikleri ben de paylaşmak istedim

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015)

Sana dedik okadar inanma puanlara diye . Bu emek hırsızları sırf aradaki satış farkı dahada açılmasın

Sony tekel olmasın diye yapıyorlar bu art niyetli incelemeleri . En büyük parayı microsofttan yiyorlar . Microsoft olmasa aç kalacak bu yüzsüzler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Source kullanıcısına yanıt
    Ryse ile orderi kıyaslamak elmayla muzu kıyaslamak gibi absurt kaçmış
    Geçtim grafiği oyun olarak birinde her türlü yeni icat silah olsun techisat
    Olsun hepsi var ryse de ilkel çağların yenilmez savaşcısı conanın
    Kılıç kalkanından başka ne var silah olarak
    Zaten kılıçlı oyunları sevmem bide kalkıp biri 8 nci yüzyıldaki oyunla
    19 ncu yüzyıldaki geçen oyunu karşılaştırma yapmışlar
    Bu olay eşyanın tabiatına aykırı baştan source kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Hocam burdaki amaç oyun içeriğini kıyaslamak değil. Biri Xbox One'nın en iyi grafikli oyunu diğeri PS4'ün haliyle grafikler kıyaslanıyor videoda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Ryse ile The Order 1886 grafik karşılaştırması.

Sizce hangisi daha iyi ?
  • Oyunu dün oynamaya başladım ve büyük haksızlığa uğradığını anladım. Kesinlikle 6,5 lik bir oyun değil. Gerek grafikleri gerekte oynanışı gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Sana dedik okadar inanma puanlara diye . Bu emek hırsızları sırf aradaki satış farkı dahada açılmasın

Sony tekel olmasın diye yapıyorlar bu art niyetli incelemeleri . En büyük parayı microsofttan yiyorlar . Microsoft olmasa aç kalacak bu yüzsüzler

Öyle birşey olsa Ryse'da 60 puan almazdı.

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    Ryse çıktığı dönemde beni daha çok etkilemişti ve halen daha en iyisi olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Ryse çıktığı dönemde beni daha çok etkilemişti ve halen daha en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Ben de öyle düşündüğünüzü tahmin etmiştim. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Hocam burdaki amaç oyun içeriğini kıyaslamak değil. Biri Xbox One'nın en iyi grafikli oyunu diğeri PS4'ün haliyle grafikler kıyaslanıyor videoda.

Şimdi asıl soruya gelelim. Bu konuda Ryse adlı oyunun ne işi var :) Sonuçta burası iki oyunun karşılaştırma konusu değil. New Order' ın ana konusu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Öyle birşey olsa Ryse'da 60 puan almazdı.

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome

Crytek in hangi oyunu adam akıllı iyi olmuş .

Ryse ile şu oyunu kıyaslamak bile hakaret , tek tuşla ilerleyen bir oyun

Qte lerde bile doğru tuşa basmasan devamını getiriyor basarsan puan vsvs fakediyor diye biliyorum

7 puan verirsin anlarım tamam bir sorun var derim ama 5 puanın açıklamsını kimse yapamaz burda

Oyun oynamaya x360 ps3 le başlamadık çok şükür .

Ryse in da bu denli düşük puan almasına en büyük sebep downgrade yemesi e3 te gosterdiklerinden oyunun eksik çıkmasına tepki oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 28 Şubat 2015; 12:08:14 >

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.