Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozi_41

Crytek in hangi oyunu adam akıllı iyi olmuş .

Ryse ile şu oyunu kıyaslamak bile hakaret , tek tuşla ilerleyen bir oyun

Qte lerde bile doğru tuşa basmasan devamını getiriyor basarsan puan vsvs fakediyor diye biliyorum

7 puan verirsin anlarım tamam bir sorun var derim ama 5 puanın açıklamsını kimse yapamaz burda

Oyun oynamaya x360 ps3 le başlamadık çok şükür .

Ryse in da bu denli düşük puan almasına en büyük sebep downgrade yemesi e3 te gosterdiklerinden oyunun eksik çıkmasına tepki oldu

Crysis serisi sevilen bir seridir hatta ben hastasıyımdır. Oynanış olarak her iki oyunda eş değer sayılır. Ryse downgrade yemesinden değil oynanış olarak yenilik sunmaması ve düz bir çizgide ilerlemesinden dolayı eleştirilmiştir. Karakter poligonları 150K'dan 85K'ya düşürülmesine rağmen daha iyi görünmektedir oyunla ilgili tekinik bilgiler konumu inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_92318046/f_//tm.htm#92318046

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Orderin grafikler daha iyi. Ayrıca Ryse copten ibaret bir oyun. Crytek tarihinde crysis 1 den başka hangi oyunu iyi yapmış ? Sony ex leri ile çerçöp ü bir tutmayin.

Ayrıca oyunu kendi yaptığın incelemede 8.5 puana layik görüyorum demiştin. Asil incelemeler düşünce aklınız basinizami geldi ? Sizde biliyorsunuz 65 lık bir oyun olmadığını order in. Birbirimizi kandirmayalim.

Sony yapıyorsa kötü olamaz yani? Değişik bir düşünce tarzı.

Ben yaptığım incelemenin sonuna kadar arkasındayım incelememle ilgili attığım geri adımda yok nerden çıkartıyorsunuz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Djavul

Ms para yedirdi ve oyuna dusuk puanlar verildi gibi "Illuminati komplo teorilerine" gerek yok. Ms madem bu kadar oyun sitelerine hakim ve bu kadar para yediriyor acaba akilllarina Ryse icinde para yedirmek gelmemis mi ? Iyiyi kotu gostermek mumkunse kotuyude iyi gosterebilirdi.

Ben oyunu cok begendim ve bitmesin diye sindire sindire oynadim ama en basitinden metacritic ve baska sitelerde begenmeyenlerde var simdi onlarda mi Ms'in adami.

Oyunun aldigi puanlar bana gore haksizlik. Eski donemde gecmesi, vampir, kurtadam, sovalye gibi ilgimi ceken konular uzerine kurulu olmasi ve grafikleri ile benim icin harika bir deneyimdi ama belli kesimler icin bunlar bir anlam icermeyebilir. Ryse'ida keyifle oynadim ki Roma donemi falan ustune muthis grafikleri beni kendine hayran birakti ki bence onada haksizlik yapildi.

Oncesinde The Order'i oynamadan bu kadar oyunu yerden yere vurmak sasirtici demistim ayni sekilde Ryse'i oynamadanda bu kadar yerden yere vuranlarida gormek sasirtici. Bana gore yeni nesil kavramina gorsellikleri ile en cok yakisan iki oyundur;Ryse ve The Order

Harfi harfine katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Orderin grafikler daha iyi. Ayrıca Ryse copten ibaret bir oyun. Crytek tarihinde crysis 1 den başka hangi oyunu iyi yapmış ? Sony ex leri ile çerçöp ü bir tutmayin.

Ayrıca oyunu kendi yaptığın incelemede 8.5 puana layik görüyorum demiştin. Asil incelemeler düşünce aklınız basinizami geldi ? Sizde biliyorsunuz 65 lık bir oyun olmadığını order in. Birbirimizi kandirmayalim.

Sony yapıyorsa kötü olamaz yani? Değişik bir düşünce tarzı.

Ben yaptığım incelemenin sonuna kadar arkasındayım incelememle ilgili attığım geri adımda yok nerden çıkartıyorsunuz bunu?

Nasıl eşit düzeyde oyun oluyor onu soruyorum bende. Ryse gibi bir cop ile üstelik. Gün doğuyor xboylara boylece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun devamının gelmesi gerekiyor.

Galahad'ı kurtaran başlıklı adam kimdi ? Lord Hastings ve planlarını henüz durduramadık, son sahnede Galahad ne yapacak belli değildi.

Nitekim Order 1887'nin geliştirilmeye başlandığı ve 2-3 yıl içinde geleceği konuşuluyor, umarım hatalardan ders çıkarırlar.
  • Ps4te gta v oynayan var mı bn ps cafede ps4te gta v oynadım tv vesteldi modelini bilmiorum görüntü berbattı hele anti aliasing kalitesi berbat ötesiydi aynı durum watch dogs içinde geçerli birtek far Cry 4 çok iyi gözüküyordu şimdi bn ps4 alcam ama görüntü kalitesi kötü olur die korkuom evde Panasonic 600hz Neo plasma tv var acaba Nasıl görüntü alırım ps4te

• Oyun hakkında soru işaretleri varsa aklınızda oyungezer ekibinin Video sohbet tarzında bir videosu var. Söylediklerine harfi harfine katılıyorum şahsen. İzleyin derim.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Bende 82 ekranda ufak gösteriyor diye buyuk tv de deneyecektim :)

Cok saçma olmuş yazılar

• Yapanların ellerine saglık

• Oyungezer incelemesi.

• Arkadaşlar ms felan para vermesine gerek yok oyunun edeceğil 10 üzerinden 6,5 yada 7 yani en fazla oyunda içerik yok birkere. Cephanelik diye bölüm var kapalı sanırım sony yapımcı firmaya ilk başta fazla güvenemedi ondan böyle oldu gibi yoksa karaterler, oynanış hikaye güzel ama 6 saatlik oyun süresi büyük hata. Telltale de oyunları 6 saat sürer 24 dolara satılır oyun ama bu oyun 60 dolara satıyorlar ondan en büyük eksi puanı alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Arkadaşlar ms felan para vermesine gerek yok oyunun edeceğil 10 üzerinden 6,5 yada 7 yani en fazla oyunda içerik yok birkere. Cephanelik diye bölüm var kapalı sanırım sony yapımcı firmaya ilk başta fazla güvenemedi ondan böyle oldu gibi yoksa karaterler, oynanış hikaye güzel ama 6 saatlik oyun süresi büyük hata. Telltale de oyunları 6 saat sürer 24 dolara satılır oyun ama bu oyun 60 dolara satıyorlar ondan en büyük eksi puanı alıyor.

Fifa da 1000 saat oynanış sunuyor bu düz mantığa göre evi satmamız lazım.
  • Oyunu şimdi bitirdim.Oyun 5. bölümden sonra başlıyor resmen.Çok çok beğendim.Last of us ve unchartedda aldığım tadı bu oyundada aldığımı söyleyebilirim.Kişisel notum 9.5/10

• quote:

Orijinalden alıntı: gerzekce isler

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Arkadaşlar ms felan para vermesine gerek yok oyunun edeceğil 10 üzerinden 6,5 yada 7 yani en fazla oyunda içerik yok birkere. Cephanelik diye bölüm var kapalı sanırım sony yapımcı firmaya ilk başta fazla güvenemedi ondan böyle oldu gibi yoksa karaterler, oynanış hikaye güzel ama 6 saatlik oyun süresi büyük hata. Telltale de oyunları 6 saat sürer 24 dolara satılır oyun ama bu oyun 60 dolara satıyorlar ondan en büyük eksi puanı alıyor.

Fifa da 1000 saat oynanış sunuyor bu düz mantığa göre evi satmamız lazım.

Kendin diyorsun işte 1000 saat sürüyor 60 doların emeğini alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 1 Mart 2015; 2:17:16 >

• babarlar999 kullanıcısına yanıt
    bu sahne nasıl yoktu oyunda adam ilk eline bu silahı alıp dönüşen kurt adamı kovalıyordu
  • Görüntü kalitesi normal beyler ben öyle uçuk bi kalite göremedim
  • An itibariyle bitirmiş bulunuyorum, bu oyunu yapanlara helal olsun, son yıllarda oynadığım en başarılı işti...

Puanlarıma gelecek olursak;

Grafikler ---> 100/100
    Senaryo ---> 95/100
    Oynanış ---> 80/100
    Müzik ---> 90/100
    Süre ---> 70/100

Toplam ---> 8.7/10

Ps4'ü olan herkes bu oyunu oynamalı, hatta ps4 bile aldırabilir bu oyun

• bende bitirdim az önce kurtadam olayı daha detaylı olsaysı keşke çok yüzeysel tadımlık olmuş. ve evet çok sıkıcıydı tek tuşa basmaktan fazlası olabilirdi. senaryo ve anlatım kesinlikle etkileyiciydi. uzunlukta idealden biraz 2 saat diyim kısaydı. haritalarda özellikle sonlarda çok tekrar etti başta iyi giderken.. yinede oynanmalı. exclusive bir oyun olmuş öyle yada böyle. emek var ama yarım kalanda çok şey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Görüntü kalitesi normal beyler ben öyle uçuk bi kalite göremedim

Video izleyip yorum yaptın sanırım, oynasan bunu söylemen imkansızdı çünkü, lütfen oyunu edin ya da bir yerde oyna, o zaman göreceksin gelmiş geçmiş en iyi grafikleri

• Ready at dawn aynen devam etmeli, ikinci oyunda süre biraz daha uzun tutulup, düşmanlara çeşitlilik katılırsa başka bir eksiği kalmayacak oyunun

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.