Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses 9
    Oynanış 7
    Hikaye 10

= 9 ...2. oyunu sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden Galahad reyiz kafamızı keseriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna sabah başlayıp akşam saatlerinde bitirdim fakat çok ani ve basit bir son oldu.
    Melez lord,ölen yoldaşın ara ara konuştuğu kapşonlu kişi, kraliçe, vb çoğu hikaye boşta kaldı. En azından lord'u işlemeleri lazımdı oyunda.
    Sanki oyunun yapım sırasında Sony gelipde durun demiş gibi bitiyor oyun.

• 2. oyun

• Hazırsanız oyun hakkında muhteşem bir inceleme yapacağım
    Oyun çok güzel ama kısa
    İncelemem burada bitmiştir hepinize teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle devamı gelmeli, böyle bir malzeme yakalanmışken...

Sir Galahad gibi bir karizma burada sona ermemeli...

Bir karakterde bu karizmayı en çok Nomad de(Crysis) hissetmiştim, kendisini görmememize rağmen

• Bu arada nihayet insanlar oyuna gerçek hakkını vermeye başladı, o kadar dedik, şu inceleme sitelerine hemen kanmayın, önce bir kendiniz oynayın diye...

• Bitirdim, platinledim, 5 günümü aldı, günde 2-3 saat sindire sindire cılkını çıkara çıkara oynadım, verdiğim her kuruşa da helal olsun! Puanım 9/10 ve kesinlikle 8'den az verilecek bir oyun değil. Kırdığım tek puan da; sinematik ayağına bazı bölümler kolaya kaçılmış ve oyunun hikayesine dair bir sürü soru işaretiyle bitiyor. Umarım DLC veya devam oyunuyla bunlara cevap verilir.

Ama yazık oldu, boşu boşuna oyunun adını çıkardılar... Keza Uncharted 1 de üst düzey bir oyun değildi, ortalamanın üzerindeydi hatta yeşil yeşil orman börtü böcek bi yerden sonra sıkıyordu. Fakat Uncharted 2 ile seri efsane haline geldi. The Order da devam oyunuyla bu efsaneler arasına gireceğinden şüphem yok.

Oyunu almak isteyen arkadaşlar hiç düşünmesin bile, gönül rahatlığıyla alıp oynasınlar. Herşeyi boşverin en azından bu grafikleri görmek ve Sir Galahad gibi bi karakteri yönetmek için alın oynayın.

• Şöyle bir 2. oyun düşünün...

Siyah bantlar yok.
    Alt yazılar normal boyutta.
    Silah ve yetenek upgrade sistemi.
    Daha özgür oynanış sistemi.
    15 saatlik hikaye modu.
    Hikaye'yi co-op oynayabilme.
    Aralara serpiştirilmiş bulmacalar.

• Acaba ses ayarlarında bir sorun mu var? Konuşmaların sesi çok az geliyor, duymak için TV'nin sesini açıyorum o zaman da çatışma bölümlerinde ev inliyor. Belki ayarlarda bir ayarı vardır bakmadım ama altyazılarla beraber en büyük negatif yönü bu oldu bana göre oyunun. İlk 7 bölümü oynadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Şöyle bir 2. oyun düşünün...

Siyah bantlar yok.
    Alt yazılar normal boyutta.
    Silah ve yetenek upgrade sistemi.
    Daha özgür oynanış sistemi.
    15 saatlik hikaye modu.
    Hikaye'yi co-op oynayabilme.
    Aralara serpiştirilmiş bulmacalar.

The order artı last of us diyorsun yani :)

• Neden oyunları birbirine bezetmeye bu kadar inat ediliyor ? Bu oyunun türü bu bu kadar. Misal BF4 ü COD gibi yapsınlar diyen zihniyet gibi . O zaman bütün oyunlar birbirine benzeyecekse neden farklı oyunları alalım tek oyun çıkarsınlar hepimiz onu alalım . Bırakın her oyun kendine özgü kalsın o türü seven onu oynasın sevmeyene de silah dayamıyorlar yani ona hitap eden başka oyunu oynasın . Bu oyun ne uncharted ne de başka oyun . Bu oyun The Order. Youtube da oynanışı vs var Qte tarzı oyun bakın ona göre alın. Bu tarzı seven için oyun 8-9 puanlık. Ama bu tarzı sevmeyen gelip oyunu eleştirmesin . Oyunu kendi tarzı içinde eleştirin illa eleştirecekseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük_Darius -- 2 Mart 2015; 6:04:36 >
  • Arkadaşlar cahiliğime verin
    Şu Qte tarzı ne amlama geliyor açılımı nedir
    Teşekkürler

• Abi X e bas diyor. Basarsan adama yumruk atıyor. Basmassan yumruğu yiyen sen oluyorsun. Zamanında tuşlara basma olayı.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Anladım yönlendirmeyle oynatma yani
    Teşekkürler alp kardeşim
    E bu durum tomb raider dada çok vardı

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Böyle olursa gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi olur hatta en iyisi.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Yemedi bu defa

• oyunun yanında gelen dlc de the order quartermaster diye kısa bi video vardı videoya gameplayde koymuşlar ama 60fps de koymuşlar izlerken bi acayip oldum keşke aletin gücü yetsede 60fps çalıştırsa efsane olurdu
  • Sirf altyazilar kucuk diye almiyorum su oyunu o derece.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sirf altyazilar kucuk diye almiyorum su oyunu o derece.

2 saat oynadım görmek için tv nin dibine oturdum anca öyle okuyabildim ve sonra gözler yoruldu oyunu kapamak zorunda kaldım

• çok başarılı..
    evet oynanış kısa, evet gamepad çok eskimez ama adamların yaptığı bir sanat eseri yaratmak olmuş..
    ateş ettiniz merminin dumanını görebiliyorken, yansımaların gerçek dünaydan farkı yokken, sesler ve atmosfer bu kalitede iken bu oyuna 5-6 puan vermek insanları yanlış yönlendirmekten başka birşey değildir.
    ps4 ün tlou ve infamous ss dan sonra hakkını veren 3. bir oyun..
    ha bana sorarsanız çoğunluk katılmayacak ama tlos ayarında, dediğim gibi sadece oynanış biraz kısa zaten belli bir yaşın üzerindeki insanların da bundan dert yanacağını sanmıyorum.
    bu nesildeki vur kaç patlat tarzı oyunların dışında oyunlarla büyüdüğümüz için bizlerin the order tarzı oyunlara bakış açısı çok daha farklı olabiliyor bence..
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.