Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence oyun harika ama arsivlik değil maalesef
  • Chapter 8'deyim, şu an için sanırım 5 saat gibi bir oyun süresi oldu. Grafikler, atmosfer ve hikaye gerçekten güzel, verilen notları anlamak mümkün değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyunun Collectors edition ını alan var mı? Amazonda 80 dolara satılıyor bu ürün. Fiyat olarak iyi gibi ama kargo dahil 225 tl ye filan geliyor. Değer mi sizce bu oyuna? Ürün PAL değildir sanırım içinde Türkçe'de olmayacak. Bitirip satıp Türkçe CD alıp içine koymayı planlıyorum ama bir kaç görüş alayım dedim.
  • Bu oyunun devami gelir cunku pel yakinda filan dedi galahad reyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: scaty

Arkadaşlar içten dilekleriniz bizi o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. Yeni yapılanma tahmin edersiniz ki oldukça sancılı geçiyor, Murat ile kafamızda birkaç yeni proje var.

İncelemeler için de oyunsuz bir dönemden geçtik, hali ile biraraya gelemedik, önümüzdeki dönem daha da sık inceleme yapacağımızı tahmin ediyorum. Bizi yanlız bırakmayın :)

Bloodborne incelemesi kesinlikle bekliyoruz :)

• Devamını bekliyoruz bundan sonraki süreçtede yapın artık geri dönüşünüzü efsane kaldığı yerden devam etsin..
  • Oyunu fırsat buldukça yaklaşık 2 saat oynayıp kapatıyorum böyle daha zevkli oluyor bir anda bitirmektir.

Benim gibi fazla zamanı olmayanları oyun baya götürür.

Daha dün gece hastane ye giriş yaptım bakalım neler bekliyor bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Oyunu fırsat buldukça yaklaşık 2 saat oynayıp kapatıyorum böyle daha zevkli oluyor bir anda bitirmektir.

Aynen yavas yavas oynuyorum ben de. 9. bolume geldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sirf altyazilar kucuk diye almiyorum su oyunu o derece.

İbo sen inkilisçe bilmiyomusun niye alt yazı ile kendini kasıyosun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Şöyle bir 2. oyun düşünün...

Siyah bantlar yok.
    Alt yazılar normal boyutta.
    Silah ve yetenek upgrade sistemi.
    Daha özgür oynanış sistemi.
    15 saatlik hikaye modu.
    Hikaye'yi co-op oynayabilme.
    Aralara serpiştirilmiş bulmacalar.

Game Of The Year Direk ama söylediklerin Dragon Age Anımsattı bana nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaty

Arkadaşlar içten dilekleriniz bizi o kadar mutlu ediyor ki anlatamam. Yeni yapılanma tahmin edersiniz ki oldukça sancılı geçiyor, Murat ile kafamızda birkaç yeni proje var.

İncelemeler için de oyunsuz bir dönemden geçtik, hali ile biraraya gelemedik, önümüzdeki dönem daha da sık inceleme yapacağımızı tahmin ediyorum. Bizi yanlız bırakmayın :)

Dostum yakında ps4 alıyorum, bu aralar takipteyim buraları,daha önceden tanımam görmedim seni,senin videoyu burda izledim, sevdim seni, incelemelerin devamını bekliyoruz.
    Önceki sayfalarda inceleme yapan bazı elemanlar vardı, cins cins tipler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Oyunu fırsat buldukça yaklaşık 2 saat oynayıp kapatıyorum böyle daha zevkli oluyor bir anda bitirmektir.

Bende bu şekilde oynayan bir ben varım sanıyordum. Yalnız olmadığımı bilmek güzel
    Bitsin istemiyorum açıkçası ama bitince baştan bir kere daha kaptırırım kesin

• Beyler oyunun Collecters Edition ını almaya değer mi? Metal kutu ve Galahad figürü veriyor. Amazondan 225 tl ye geliyor ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

Beyler oyunun Collecters Edition ını almaya değer mi? Metal kutu ve Galahad figürü veriyor. Amazondan 225 tl ye geliyor ürün.

Hocam Amazon'dan alınca Türkiye'ye girişinde sıkıntı yaşanıyor mu bu tarz ürünlerin ? Bende Collector's Edition almayı düşünüyorum. 225 TL çok iyi bence.
  • radicaldeyyus kullanıcısına yanıt
    100 dolara kadar hiçbir sorun çıkmıyor dostum. 96 dolara geliyor oyunda. Ama ingilizce işte. Alıp CD yi satıp içine Türkçe CD takayım diyorum. Forumdan alırım birinden 2. el Türkçe ingilizceyi daha ucuzdan satarım diye planladım ama değer mi işte. Böyle yapınca 250 tl ye gelmiş olacak toplamda.
  • 5 gün sonunda oyun bitti. Tadı damakta kaldı. Bazı bölümler sadece ara sahneden ibaret. Orada bir şok geçirdim. Oyun kesinlikle kısa değil. Sinematik bir oyuna göre yeterli seviyede. Galahad'ın bıçağına hayran kaldım. Aslında bıçak ile kılıç arası bir şey. Öldürme animasyonları muazzam gerçekten.
  • Oyun bitti. Aslında bitirip takaslayacaktım ama gönlüm buna razı gelmedi. Last of us la beraber hep saklayacağım oyun oldu. Teşekkürler ready at down, teşekkürler santa monica ve sony

• quote:

Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

Beyler oyunun Collecters Edition ını almaya değer mi? Metal kutu ve Galahad figürü veriyor. Amazondan 225 tl ye geliyor ürün.

Fiyat olarak cok iyiymis hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Bende bu şekilde oynayan bir ben varım sanıyordum. Yalnız olmadığımı bilmek güzel
    Bitsin istemiyorum açıkçası ama bitince baştan bir kere daha kaptırırım kesin

Epey varmışız aynı mantıkta ilerleyen ;) gerçi ben dün akşam itibariyle bitirdim kaptırmışım kendimi.

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.