Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda gölgeler bile soft. Ruffless misali oyunlara tokat niteliğinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Level The Order 1886'ya 70 puan vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Level The Order 1886'ya 70 puan vermiş.

Dünya'nın ilk incelemesi değil ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Level The Order 1886'ya 70 puan vermiş.

Dünya'nın ilk incelemesi değil ama.

İlk inceleme kime ait olduğunu biliyorsun.
  • Source kullanıcısına yanıt
    Sen o yazdığını ''inceleme'' literatüründe görüyordun doğru.
  • Oyun bitti ama tadı damağımda kaldı adeta. Aynen hedeflendiği gibi sinema tadı verdi. Su oyuna 4-5 puan vermek düpedüz rezilliktir. İkinci oyun için inşallah çok fazla beklemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun efsane arkadaşlar grafikler inanılmaz bi cihazdan nasıl o kadar grafik yapmışlar hala inanılmaz demekki PC'de 970 yada 980 odaklı yapsalar sonuçlarını düşünemiyorum

• Şu buram buram kalite kokan oyuna 5 veren zihniyete anlam veremiyorum oyunu yaklaşık 4 saattir oynuyorum normal modda 3.bolumdeyim ve harika bi oyun kesinlikle alıp oynanması gerek heleki ayrıntılar karakterler atmosfer müzikler silah sesleri muazzam olmuş alın aldırın pişman olmassınız tek eksik yanı altyazılar çok küçük

• Arkadaşlar oyun hakkındaki yorumlara bakıyorum oldukça güzel çok sayıda yorum var. Fakat videolara baktım videolarda hep karanlık loş ortamlar. Last of us daki gibi aydınlık manzaralı ortamlar yok mu bu oyunda?
  • Hocam ben oyunu bitirmedim ama sonlardayım dediğiniz gibi loj ortam,cok ama bazi bolumlerde gunduz disarida aydinlik ortamlarda var bence ps4 cikmıs,en guzel oynanmasi gereken oyunlarda n biri

• Geçte olsa bitirebildim oyunu...

Kesinlikle underrated oyunlar içinde yukarılarda yer alacak bir oyun olmuş. Belki bir klasik değil ama PS4'ün neler yapabileceğinin bir kanıtı olarak kesinlikle alınıp oynanması gereken bir iş çıkartmışlar.

Oyun hepimizin bildiği üzere sinematik deneyim üzerine kurulu, o yüzden bir CoD, BF tarzı oynanış bekliyorsanız bu oyundan uzak durunuz. Başından sonuna vaad ettiği konsepte sadık bir yapım, oturup burada oyunun teknik anlamda ne sunduğunu konuşmaya gerek görmüyorum, aşağı yukarı hepimiz oyunun ne olduğunu biliyoruz.

Senaryo gayet güzel ve devam oyunu gelecektir. QTE'ler yerinde ve güzel şekilde kullanılmış, en nihayetinde adamlar bize FPS tarzında bir oyunun sunacağı aksiyon yerine sinematik tecrübe üzerine kurulu bir sunumu tercih etmiş ve bunu da gayet güzel yapmışlar.

Oyunda tek şikayet ettiğim konu silahların kontrolü ve sesleri, bu konuda maalesef başarısız olmuşlar. Silah sesleri çok cılız ve kontroller çok kötü. Vuruş hissi denilen olayı hiç hissedemedim, keşke bu konuda biraz daha çalışmış olsalardı.

Çok eleştirilen oyun süresi konusu ise abartılmış, her oyun onlarca saat oynanacak diye bir kaide yok, hatta her oyun tekrar, tekrar oynanacak diye de bir kaide yok. Bazı oyunlar bir kaç defa bitirilir ve başka bir oyuna geçilir, bu da onlardan birisi olmuş. Oyuncu olarak aynı oyunu günlerce, hatta aylarca oynayacağız diye bir kaide yok. Kimi oyunlar bir-iki playtrough ile size başka bir oyunun yüzlerce saatte sunabileceği deneyimi vaad eder, bu oyun da onlardan birisi...

Olaya aslında nitelik/nicelik noktasında bakmak daha sağlıklı olacaktır. Bir-iki saatlik oyun tecrübesine rağmen sizde unutulmaz anılar bırakan onlarca oyun sayabilirim burada, Order'da onlardan birisi bence. Her şeyden önce bugüne kadar bu platforma çıkan oyunlar içinde teknik anlamda böylesine çılgınca şeyler sunabilmesi adına bunu hakeden bir yapım olmayı başarabiliyor. Ki oyun çokta kısa sayılamayacak 6-8 saatlik bir oyun süresine sahip. Zorluk derecesine göre bu süre 10-12 saatlere kadar rahatça çıkabilir.

Kütüphanenizde tutmayacak olsanız bile bir şekilde bu oyunu edinip, en kısa zamanda oynamanızı tavsiye ederim. Ne yazık ki, bırakın rakip konsolu, diğer hiç bir platformda bu anlamda başka bir oyun yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 8 Mart 2015; 10:41:45 >

• Halâ oynayamadım oyunu HALÂ fırsat bulamıyorum
  • oyun gerçekten çok güzel..çok eleştiriliyor ama şu oyun kılığında ex olarak oynanacak en iyi oyunlardan biri..bende oyunu platin alarak bitirdim birkaç karede ben paylaşayım :)

• yamayla ilgili bir gelişme yokmu? bu altyazı sorunu ufak gözüksede büyük sıkıntı yarattı oyunu bitirdiğim halde bir daha oynuycam.

• Bu gerzek sitelerin puanlarına bakacak olsak Driveclub da almayın diyorlar. Şu yaşıma geldim lise dönemlerinde dergiler alır incelemeleri okurdum ama hiç bir zaman dur puan kaç oyunu alim yada puanı düşük almim demedim. Kendi zevkinize güvenin oyun kültürünüzü geliştirin sizinde aklınız ve zevkiniz var. Ha zevksizde olsanız yine kendi kararınız olsun. Yok puanı şu kadar olmalıydı böyle oldu çok çocukça muhabbetler geliyor oyun puanı üstüne dönen sektör ve ergen muhabbetleri. Sinema filmi izlerken de İmdb puanına hiç bakmadım. Ha şu olur hakikaten iyi bir oyun eleştirmeni veya film eleştirmeni vardır takip ettiğiniz sizinle zevkleri örtüşen amenna ona göre alın yada almayın oyunu ama neye göre puan verdkleri mechul olan satılmış medyayı kaale almayın derim ben. Tam tersini de söylim oyuna 90 puan verdiler diye ben yine oyun muhteşem dir demem . Demo su varsa indirir oynarım youtube da videolar izlerim yada yapımcıyı az çok tanırsam fikir oluşuturu kafamda vs...

• Oyunu bugün bitirdim tadı damağımda kaldı valla
    Oyun bence ps4 için başyapıt kalitesinde.

• Oyunda dts desteği var mı. Elinde kutulu bulunanlar bir zahmet arkasından bakıp söyleyebilirse memnun olurum.

• Isi seni özleyicem cnm beni yanlış anladın ama bak öyle degil olay;)) çok güzel bir oyundu ışıklandırma mekanlar oynanış ps4 gerçek gücünü ortaya serdi bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Oyunda dts desteği var mı. Elinde kutulu bulunanlar bir zahmet arkasından bakıp söyleyebilirse memnun olurum.

baktım yoktu öyle bir uyarı maalesef.

• https://www.youtube.com/watch?v=XYRgnYoEpXE
    En adaletli inceleme bu olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urasawa Gen -- 9 Mart 2015; 17:30:51 >
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.