Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt yazinin ufakligi gelecek olan yama ile duzeltilecekmis beyler gerci biraz gec kalinmis olsada oynamayanlar icin iyi haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Alt yazinin ufakligi gelecek olan yama ile duzeltilecekmis beyler gerci biraz gec kalinmis olsada oynamayanlar icin iyi haber.

Oyunun bence tek sorunu alt yazi olayi. Teşekkürler bilgi icin. Arkadas ne oyunmus 20 subatta cikti. Suan adi sani duyulmuyor bile. Ne satis rakami nede baska birşey. Sanirim bir uncharted olamayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Camcı mısın bilader.

Yok, blender.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük_Darius

Güzel yakalamışsın . Adamlar çok emek vermiş ve deli detay var . Sanat eseri gibi.

Sağol. Gerçekten uğraşmışlar. Müthiş bir emek var. Kaplamalar, ışık ve gölge oyunları muazzam olmuş. Kir, pas, toz parçacıkları en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler.

Sağol değil sağ ol olacak.

• Oyunun vgchartz verilerine göre kutulu sürümü ilk gününde 600 bine yakın satış gerçekleştirmiş.
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Bileşik sözcükler tartışmalı bir konu. Bazı durumlarda yaygın kullanım belirleyici olabiliyor. Benim zamanımda bitişikti. Hoşgeldin, farkettim, vazgeçmek, hoşçakal, katetmek, boşver vb... Daha sonra bir ad ile bir eylemden oluşan bileşik eylemlerin ayrı yazılacağı söylendi. O zaman senin dediğin gibi ayrı yazılması gerekiyor. Bunun dışında sıralı cümleleri birbirinden ayırmak için noktalı virgül kullanıyoruz.

Sağol değil; sağ ol olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Bileşik sözcükler tartışmalı bir konu. Bazı durumlarda yaygın kullanım belirleyici olabiliyor. Benim zamanımda bitişikti. Hoşgeldin, farkettim, vazgeçmek, hoşçakal, katetmek, boşver vb... Daha sonra bir ad ile bir eylemden oluşan bileşik eylemlerin ayrı yazılacağı söylendi. O zaman senin dediğin gibi ayrı yazılması gerekiyor. Bunun dışında sıralı cümleleri birbirinden ayırmak için noktalı virgül kullanıyoruz.

Sağol değil; sağ ol olacak.

Yani yazdıklarında haklısın. Zaten amacım öyle bilmişlik yapmak değildi. Ortada bir muhabbet dönüyordu, ona katıılayım dedim.
    Noktalı virgül ile aram hiç yok ya.

• satış rakamını bilmiyorum fakat iyi satış yapmışlardır bence.
  • Türkçe hocası kesilmiş bazıları. Yancılar bol kese.
  • Order 1886 çıkış yaptığı ilk haftasında 560 bin lık bir satış yakalamism gayet güzel bir baslangic. 2 inci oyunu muhakkak görürüz.

• 2. bir oyunu gelecek olursa farklı bir zaman diliminde geçmesini tercih ederim 1. veya 2. Dünya savaşı bu konsepte adapte edilebilir yada güzel bir Amerikan iç savaşı dönemi..
  • quote:

Alt yazinin ufakligi gelecek olan yama ile duzeltilecekmis beyler gerci biraz gec kalinmis olsada oynamayanlar icin iyi haber.

tarih bellimi yada kaynak?

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

tarih bellimi yada kaynak?

Kaynak oyungezer hocam tarih yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

2. bir oyunu gelecek olursa farklı bir zaman diliminde geçmesini tercih ederim 1. veya 2. Dünya savaşı bu konsepte adapte edilebilir yada güzel bir Amerikan iç savaşı dönemi..

2 oyun yetmez, 3.'sü de gelmeli, o yüzden ikincisi 1. dünya savaşı'nda, üçüncüsü de 2. dünya savaşı'nda geçsin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok kaliteli bir oyundu eksikleri olsada senaryosuyla efsane grafikleri ile oynanması gereken yapımlardan ben çok keyif aldım bu oyuna neden düşük puanlar verdiler hic anlamadım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingkong100 kullanıcısına yanıt
    bir oyuna objektif bakmadan taraflı yorum yapılırsa olacağı budur. oyunu bırak ps4 gibi bir çöpe para verilir mi diyen zihniyet var memlekette. bu tarz adamların eline oyunu verirsen puanları düşük tutarlar.
  • 560 bin satış ilk hafta baya iyi 1 milyonu rahat geçer o zaman
  • The Order 1886 | London Underground (Türkçe Altyazılı)

• Bence bi hikaye dlc si cikmali !

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.