Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bitirdim. Ancak en başlarda biraz zorlandım. Neden derseniz..

Oyun film tadında olduğu için sanırım yine film görüntüsü verip ekranın üst ve altına siyah çizgi çekilmiş. (bluray hesabı) En başta alışık olmadığımdan mıdır nedir bilemedim ama hiç hoşuma gitmedi. Görüntü açımı sanki kısıtlıyor gibiydi. Sonra alıştım tabi Oyun ara videolarıyla gameplayin aynı olması gerçekten inanılmaz. Bazen oyuna geçtiğini anlayamadığım oldu. Ciddiyim. Oynanış basit, öldür-geç mantığı gibi geldi bana genellikle. Takıldığım bir yer, araştırma veya "lan burasıda harbi zormuş" dedirten bir sahne aradım açıkçası. Hikaye kısmına gelirsek konu bence başarılı. Hele ki sonları cidden iyiydi. Final'i resmen film tadındaydı ve çok memnun kalmasam da finaliyle "ulan keşke bitmeseydi" dedirtti. Durum böyle..
    Paylaşmak istedim

• Dün abim hediye olarak bu oyunu aldi bana oyun cudden harika olmuş grafikler next gen diyordu hikayeside sağlam sadece alt yazi asiri kucuk okurken zorlandım baya onuda updateyle duzelteceklermis oyun super alın oynayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefret ettirdi surasi yav 100 kere bastirmanin mantigi nedir x tusu maf oldu yemin ediyom parmaklarim fena agitti basmaktan masanin ustune koydum ds4 daktule gibi vuruyorum yine olmuyor dertleri ne bunlari kolu bozdurmakmi
  • Manzaralar

• Oyun için özel olarak üretilmiş 260 sayfalık artbook kitabı çıktı ve 9 saat içinde tükendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 19:38:50 >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    tr ye gelse bu kitap 400 tl den satarlar.
  • Arkadaşlar ben bu oyunu dijital olarak indirmeye çalışıyorum fakat indirme hızım çok düşük normalde net hızım 25 mbit ps4 de ölçüm yapıtğımda ise 10 mbit çıkıyor bu normal ama 3 saatte 1,2 gb bile indiremedi ilk defa oyunda indirmiyorum. Acaba başka bir problem mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

Arkadaşlar ben bu oyunu dijital olarak indirmeye çalışıyorum fakat indirme hızım çok düşük normalde net hızım 25 mbit ps4 de ölçüm yapıtğımda ise 10 mbit çıkıyor bu normal ama 3 saatte 1,2 gb bile indiremedi ilk defa oyunda indirmiyorum. Acaba başka bir problem mi var?

PS4'ü dinlenme moduna almalısın. Bunun için ilk önce sistem ayarlarına girip "dinlenme modunda internete bağlan" ayarını aktif etmen gerekiyor.
  • Herkese merhaba,

Arkadaşlar forum içerisinde uslubumuza dikkat edelim, kışkırtıcı mesajlar paylaşarak forum düzenini ve ortamını bozmaya kimsenin hakkı yoktur.
    Konuyu takibe alıyorum gerekli görülen mesajlar silinmiştir, tartışmanın uzaması sonucunda işlem yapılacaktır bilginize.

İyi forumlar.
  • Oyunu dün akşam kiraladim bugün bitirdim. Görsel açıdan cok iyi, yer yer ayna gibi parlak yüzeylerde kendimi görememiş olsam da :) Onun disinda oyun çok tekdüze ilerliyor. Zaten oyunun %10'unu falan ben oynadım herhalde, gerisi sinematik sahnelerden ibaret. Sonlara doğru artık sikilmadim desem yalan olur, hikayenin de pek bir derinliği yoktu. Kısacası benim için görsel açıdan güzel ama onun disinda bir çok açıdan sınıfta kalan bir yapım oldu.

• Türkçe candır blueray film tatında oyun kısa ama bence güzel

• Shadow of Mordor grafiklerini beğeniyordum, The Order'ı bitirip, bright lord dlc'sini oynayayım dedim shadow'da, çöp gibi geldi order dan sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bitti oyun.ara sahne cok var demiştiniz ama o kadar cok grlmedi bana ve oyun tam zamanında bitti iyi ayarlamışlar herkrsin oynaması gereken bir oyun. şimdiden devam oyununu sabırsızlıkla bekliyorum ne olacak acaba ?

• Oyunu yavaş yavaş oynuyorum. Gerçekten film izler gibi.daha bitmedi ama sanki bana devam oyunu gelecek gibi gözüküyor.atmosfer ve hikaye bence güzel olması gerektiği gibi.tavsiyem ara sahneleri video olarak kaydedin sonra tekrar izleyin hikayeyi daha iyi anlamak icin

• Bende oyunu yeni bitirdim.

Silah sistemi iyi olmuş. vuruş hisse daha iyi olabilirdi. Bence bir tek bıçak dövüşleri biraz daha dinamik olabilirdi.

ama oyunun grafikleri ve senaryosu mükemmeldi.

Yeni neslin senaryoya önem vermeyen gençlerine seslenmez ama oyun her kelime ile güzeldi.
  • Farcry4 ile takas etmek isteyen?

• Order 1886 ın zor bulunan pewter koleksiyon kupası mevcut elimde satılık. İlgilenen arkadaşlar özelden iletişime geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 23 Mart 2015; 19:28:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Order 1886 ın zor bulunan pewter koleksiyon kupası mevcut elimde satılık. İlgilenen arkadaşlar özelden iletişime geçebilir.

Bunda güzel vodka içilir

• güncelleme nerde yahu satıcam sinirlenip

• Arkadaşlar sör galahadın tek başına bodruma inmesiyle the last of usta joelin üniversitenin bodrumuma inme sahnesi bana mı aynı geldi

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.