Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle ozel oyunlari yani ps4 e ozel oyunlar hikayeden ibaret olmamali oyuna yazik hikayeyi oynayip bitiren ya bi koseye atiyorlar yada direk satiyorlar cabuk unutuluyor boyle oyunlar multi sart boyle oyunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi kurup altyazılara bakan yokmu 2.kez bitircektim oyunu aylardır yamayı bekliyodum düzeltmedilerse harbiden ayıp..

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Güncellemeyi kurup altyazılara bakan yokmu 2.kez bitircektim oyunu aylardır yamayı bekliyodum düzeltmedilerse harbiden ayıp..

ben bugun aldim oyunu guncellemeyedi yaptim, altyazilar cok kucuk bir de bazi yerler cevrilmemis
  • Bende oyun çöküyor Tesla ile ilk karşılaştığımız bölümde laboratuvara girdikten biraz sonra oyun duruyor ve ps4 kapanıyor !!! Birkaç kere denedim hep aynısı oldu.
    Çözümü bilen arkadaş var mı ?
  • Fototğraf modunda sansür var.

• Bu oyun bitirip kenara atılmayı hak etmiyor bence. Evet kısa Süren bir oyun bitirince sonu gördüğümde ıkıncısı gelir dedim,
    Ama su anda bu oyuna ait bir Dlc çıkması gerek. Mesela bu dörtlünün oncesını anlayan bir yan hikaye olabilir, sonuçta oyuna göre bu adamlar bilmem kaç yüzyıl yaşındalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni oynadım oyunu ve gerçekten yaratılan kurgu hikaye gerçekten çok güzel keşke daha uzun soluklu olsaymış gerçi daha ilk seferdebu kadar yapmaları ve yepyeni bi hikaye sunmaları cesaret isteyen bişey herkes yapamıyor sonuçta ama ben çok başarılı buldum murlaka devamı gelecek ve baya bi gelişeceğine eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

Güncellemeyi kurup altyazılara bakan yokmu 2.kez bitircektim oyunu aylardır yamayı bekliyodum düzeltmedilerse harbiden ayıp..

ben bugun aldim oyunu guncellemeyedi yaptim, altyazilar cok kucuk bir de bazi yerler cevrilmemis

anlaşılır yazarmısınız? güncellediniz mi ve hala alt yazılar küçük mü?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

anlaşılır yazarmısınız? güncellediniz mi ve hala alt yazılar küçük mü?

dalga mi geciyorsun

'ben bugun aldim oyunu guncellemeyedi yaptim, altyazilar cok kucuk bir de bazi yerler cevrilmemis'

bu cumlenin neyini anlamadin

• Bu oyun bazı şeyleri ispatladı oyun dünyasında. Örneğin;
    Ps4 konsolunun güçsüz olduğunu zırvalayanlara tokat gibi bir cevap verdi.
    Devasa grafikleri sadece pc'de görebileceğimiz fikrini ortadan sildi.
    Oyun değerlendirme siteleri, basın gibi yerlerde sunulan yorumlara tam inanmamamız gerektiğini gösterdi.
    Verilen oyun derecelendirme puanlarının bir oyunu oynayıp oynamama gibi kararları almamızda kilit rol olmadığını gösterdi.
    Sinematik bir deneyim sunan oyunlara cesaret verdi ve başarılı olunabileceğini kanıtladı.
    Bu oyuna karşı tutulan tabiri caizse linç girişimine oyuncular kulak asmadı ve yapıma sahip çıktılar. Satış rakamları ortada. Bize daha başarılı olacağı hemen hemen belli olan ikinci oyunu beklemek kaldı.

• Menude sadece altyazı on off secenegi var.
    Turkce ayarı nereden yapılıyor bir yardımcı olaiblecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illiustr

Menude sadece altyazı on off secenegi var.
    Turkce ayarı nereden yapılıyor bir yardımcı olaiblecek var mı ?

Türkçe desteği alt yazı ile geçerli zaten. Açın veya kapatın

• Oyunu bitirdim. Grafiklere diyecek bir lafım yok. Gerçekten müthişler. Ama oynanış açısından iyi değil.
    Aldığı ortalama puanları hakeden bir oyun bana kalırsa.
    Saldırmadan önce şunu da okuyun.
    http://geekyapar.com/konular/oyun/the-order-1886-vs-uncharted-2/
  • Orderi satiyorum 100tl dying light ile takasliktir oynamak isteyenler pmden ulasabilirler bahcelievlerdeyim isteyene kargo yaparim, kutulu ve temizdir ciziksiz.

• Bu oyun PS4'ü aldırır mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Bu oyun PS4'ü aldırır mı sizce?

Sadece The Order 1886 aldirmaz belki. Ama Bloodborne, The Last of Us, Uncharted ve daha nice exc lerle birlikte aldirabilir.

• Oyun hakkaten 16 bölüm mü?
    9. Bölümdeyim. Sık sık girip oynayamıyorum..
    Ve evet sinema tadında bir oyun, seyrettiğimiz kısımlar oynadığımız kısımlardan fazla nerdeyse.. Ama şikayet etmiyorum. Çünkü ben oyun SEYRETMEYİ de seven bir insanım..
    Bana göre oyunun puanı en az 7.. Kutulu 190 tlye aldım da :(

• oyunun online modu var mı arkadaşlar? açık harita mı bi de.. yoksa single oynanınca bitiyor mu
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Online modu yok . Açık alandan kastın RPG oyunlarında olduğu gibi geniş geniş alanlar yok daha çok koridor tarzı ve evet single oynanınca bitiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 29 Nisan 2015; 15:38:50 >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.