Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun kesinlikle deneyim edilmesi gerekiyor ama bekleneni tam veremiyor cidden asiri cizgisel bir oyun
  • fabahcivan kullanıcısına yanıt
    Fazla seçenek sunmuyor. Belli bir olay üzerine ilerliyorsun bazı sinematiklerde x e bas vs var. Last of us uncharted gibi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 daha iyisinide açabiliyor İnfamous gibi. Unity de bu standartlardaydı. Açık dünya Rockstardan sorulur,asıl konsol ex. bi rdr 2 bull2 gta 6 falan duyurulunca gör bak:D

Edit. Yanlış konu witcher a yazıyorum sandım

Edit: Bir ay önceki mesajı nerden gördümde alıntıladım bilmiyorum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 1 Haziran 2015; 21:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Ps4 daha iyisinide açabiliyor İnfamous gibi. Unity de bu standartlardaydı. Açık dünya Rockstardan sorulur,asıl konsol ex. bi rdr 2 bull2 gta 6 falan duyurulunca gör bak:D

Edit. Yanlış konu witcher a yazıyorum sandım

Edit: Bir ay önceki mesajı nerden gördümde alıntıladım bilmiyorum:D

Bende okurken mana veremedim. Saygılar

• Oyunu dün gece bitirdim ve oldukça hoşuma gitti. Ben çok beğendim, eleştireceğim iki nokta var. Birincisi oyun süresi kısa, biraz daha uzun olabilirdi. Diğer yandan da boş bir oyun olacağına kısa olsun adam gibi bir oyun olsun diyorum. İkinci eleştirim de şu altyazı boyutu nedir ya, harbiden kafayı taktım bu konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Oyunu dün gece bitirdim ve oldukça hoşuma gitti. Ben çok beğendim, eleştireceğim iki nokta var. Birincisi oyun süresi kısa, biraz daha uzun olabilirdi. Diğer yandan da boş bir oyun olacağına kısa olsun adam gibi bir oyun olsun diyorum. İkinci eleştirim de şu altyazı boyutu nedir ya, harbiden kafayı taktım bu konuya.

Hala güncelleme yok dimi yazık valla

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Oyunu dün gece bitirdim ve oldukça hoşuma gitti. Ben çok beğendim, eleştireceğim iki nokta var. Birincisi oyun süresi kısa, biraz daha uzun olabilirdi. Diğer yandan da boş bir oyun olacağına kısa olsun adam gibi bir oyun olsun diyorum. İkinci eleştirim de şu altyazı boyutu nedir ya, harbiden kafayı taktım bu konuya.

O alt yazılardan dolayı eminim ki bir çok kişi tv'nin önüne sandalye çekip oturmuştur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba oyunu biteren arkadaşlara birşey sorucam oyun kaç saatte bitiyor herkes kısa diye eleştirmiş merak ettim

• Öner hiç sorma alt yazı gerçekten çok sıktı canımı. İki seksen uzanıp oyun oynamayı seven birisi olduğumdan, zıp pırt tv ye doğru uzanıp alt yazıları okumaktan bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erheroes13

Merhaba oyunu biteren arkadaşlara birşey sorucam oyun kaç saatte bitiyor herkes kısa diye eleştirmiş merak ettim

ben 9-10saati buldum rahat sindire sindire. ama hızlı oynayanlar 6 saatte bitirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Şöyle bir 2. oyun düşünün...

Siyah bantlar yok.
    Alt yazılar normal boyutta.
    Silah ve yetenek upgrade sistemi.
    Daha özgür oynanış sistemi.
    15 saatlik hikaye modu.
    Hikaye'yi co-op oynayabilme.
    Aralara serpiştirilmiş bulmacalar.

Tomb raidera benzer herhalde.Yanlış anlaşılmasın ağır bir tomb raider fanyım. Çok güzel oyun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

Siyah bantlar yok.
    15 saatlik hikaye modu.

Tomb raidera benzer herhalde.Yanlış anlaşılmasın ağır bir tomb raider fanyım. Çok güzel oyun olur.

ps1 deki tomb raider the last revelatıon.ı hala sıkılmadan oynuyorum bence tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi oyunu derin izler bırakıyor..tam bir efsane diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

Siyah bantlar yok.
    15 saatlik hikaye modu.

ps1 deki tomb raider the last revelatıon.ı hala sıkılmadan oynuyorum bence tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi oyunu derin izler bırakıyor..tam bir efsane diyorum..

O zaman küçüktüm.Geçemediğim yerleri ps1 i fişten çıkardığım gibi mahallenin abilerine götürürdüm.Hey gidi hey.Şimdi gir yutuba yaz çıksın.Saatlerce bulmacalarla uğraştığımız olurdu.Bulunca ne sevinirdik.Şimdi oyunlar çekirdek gibi tık tık oynanıyo bitiriliyor kenara atılıyor.Sonra yeni oyuncular zırlıyor "bo oyon cok koso olmos yohoooo yodo soğot oynomo sorosomo olor"ne eski oyunlar kaldı ne eski oyuncular

• Ps1 deki tomb raider lar tamamen bulmacaydı. Bazen atlayacak yeri bulmak için saatlerce deneme yapardım. Bir defasında oyunda hatalı bir yere geldim aslında atlayıp tutunacak bir havalandırma vardı ama kapalıydı. Aslında açıkmış fakat kapalı gibi görünüyordu. Tesadüf bulmuştum. Kapağı kapalı bir yerden geçtim. Şimdiki oyunlar action. Vur kır.

• oyunu yeni aldım henüz indirmesi devam ediyordu.. akşam denemek için sabırsızlanıyorum
  • Arkadaşlar bu oyunda bulduğumuz belge, gazeteler bir işe yarıyor mu? Bir de bazı mekanlara giriyoruz ama boş oluyor içerde hiç belge filan olmuyor o odalar görsellik için mi yapılmış yoksa o odalarda yapılacak birşeyler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Arkadaşlar bu oyunda bulduğumuz belge, gazeteler bir işe yarıyor mu? Bir de bazı mekanlara giriyoruz ama boş oluyor içerde hiç belge filan olmuyor o odalar görsellik için mi yapılmış yoksa o odalarda yapılacak birşeyler var mı?

Her odada birşey bulamazsınız. Her odada birşey olduğunu bilmek heyecanı kaçırır zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Ps1 deki tomb raider lar tamamen bulmacaydı. Bazen atlayacak yeri bulmak için saatlerce deneme yapardım. Bir defasında oyunda hatalı bir yere geldim aslında atlayıp tutunacak bir havalandırma vardı ama kapalıydı. Aslında açıkmış fakat kapalı gibi görünüyordu. Tesadüf bulmuştum. Kapağı kapalı bir yerden geçtim. Şimdiki oyunlar action. Vur kır.

Evet kardeşim katılıyorum.
    gidecegimiz yeri bile bulmak çok zordu birşeyler başardıgını hissediyordun.
    Artık o günler gelmez

• Nınja N kullanıcısına yanıt
    Öyle oyuna sabredecek oyuncu kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Oyunun sifiri N11 de 100tl civari 11 lira kodla 90 a ucretsiz kargoyla kapina geliyor.Masallah ikinci elciler.3 ay gecmesine ragmen hala 90 a satiyorlar bde kargoya karismam dyolar.neyin kafasindalar bende inatla sifir alcam.

11 lira kod nasıl yapıyoruz hocam?
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.