Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni uyelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 100liralık bulamadım, 130tlye var 109tl var 99tl var. Kampanya 100tl ve üzeri diyordu acaba 99tl için kullanılıabilir mi kod bi bilgin varmı ona göre üyelik açıp alıcam oyunu.
  • Gecen biri 100 lira olarak acmisdi ilani .boyle gicik saticilar var tabi 99.80 e koyanda vardi sinirlenmisdim.ya bi urun ekliyceksin 94 olan var yada saticiyla iletisime gecip 100 liralik bi ilan acmasini rica edebilirsin aklima baska bisey gelmiyor ama sakin 2.el den alma adamlar Masallah ucmuslar onlari kazandiracagima gder sifir satanlari kazandririm daha iyy

• Ben şahsen oynarken çok keyif aldım tam arşivlik oyun sıkıldıkça bile ara sıra açıp oynanır . Tam bir görsel şölen hikaye zaten çok güzel ve iyi bir seriye bağlanabilir . Sony'den böyle oyunlar bekliyoruz .
  • Bu oyun çıkış fiyatıyla hata yaptı.40 dolardan satışa çıksaydı bu kadar eleştirilmez ve düşük puan almazdı.

• arkadaşlar oyunun bir bölümünde (3. bölümdü yanlış hatırlamıyorsam) karşıdan gelen adamları öldürüp ilerlemeye çalışıyoruz ama ilerlemediğimiz sürece sürekli düşmanlar geliyor ve oyun ilerlememizi istiyor.. o bölümün birçok gameplayini izledim ama bir türlü geçemedim.. 20 dk düşman öldürüp sonra ilerliyorum yine her taraftan düşmanlar çıkıyor.. oyun bug da mı kaldı acaba yoksa ben mi yanlış yapıyorum.. sırf bu bölüm yüzünden sinirlenip oyunu sattım.. acaba benim bilmediğim bir yöntem mi var bu bölümü geçmek için ? yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl geçildiğini öğrenirsem oyunu alıp bitirecem
    edit: videonun 12. dk sından sonra bakın bu bölümü söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 8 Haziran 2015; 9:04:22 >

• O bölümdeki askerlerin tamamını temizledikten sonra bölümü geçiyorsunuz. Odanın içinden, açık alandaki tuğla duvarın ardından yada aşağıdaki cepheden çatışmaya girebilirsin. Ben genel olarak odanın içinde sniper ile vuruyorum, yine odanın içinde sınırsız mermi veriyor. Odadan çatışmanın en kötü yanı sen başka askerlere odaklanırken odanın içine girip arkadan saldırıyorlar. Arkanı da kollaman lazım.

Askerler dalgalar halinde geliyor. Hepsi ölmeden yerinizi terk etmeyin. Hepsini hallettikten sonra sağ taraftaki araç kasasını Lafayette ile birlikte itip, üstünden duvara çıkıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 8 Haziran 2015; 14:26:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 dk kadar öldürüdüm adamları hala bitmeyince çok sinirlendim.. tahmini kaç dk sürmüştü hocam seninki hatırlıyor muusun? oyunu sinirlenip satmıştım şimdi tekrar alacam dediğin yöntemi kullanarak geçmeye çalışayım..
  • Ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum. 15-20 dk kadar olabilir. Geleni indir.

• tamamdır hocam çok sağol yardımın için oyunu alır almaz hemen yapacam o bölümü
  • Bende oyunu bitirenler arasına katıldım nihayet her ne kadar nişan alma ve çevre detaylarını beğenmesem de grafikler ve hikayesi çok iyiydi. Sonundan dolayı devam oyunun gelmesine kesin gözle bakıyorum ama yakın zamanda beklemiyorum gelmesini...

• usa psnden alan varmi oyunu dil seceneklerinde hangileri var acaba?
  • Oyun nasildir arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Oyun nasildir arkadaslar?

Oyun PS4 exclusive'i olarak Bloodborne'den sonra en iyisi. Grafikleri, Senaryosu ve atmosferi çok güzel ama kısa olması sıkıntı.

Kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • Arkadaslar promo surum disklerde altyazi varmi (turkce)

• quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Oyun nasildir arkadaslar?

Oyun PS4 exclusive'i olarak Bloodborne'den sonra en iyisi. Grafikleri, Senaryosu ve atmosferi çok güzel ama kısa olması sıkıntı.

Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Oyunun kesinlikle oynanılması gerekiyor bence de. Gayet güzel bir oyun evet kısa sürüyor ve evet sinematiği çok fazla ama o kısa zaman gerçekten zevkli geçiyor.

Bunun yanı sıra bu oyunun bir devam oyununda geleceği aşikar ve devam oyunu ilk oyuna benzemeyecek daha uzun olacak. Yapımcılar belli ki bu oyunda çok sıkıştırılmış oyun kıtlığı yüzünden ve ortaya kısa bir hikaye çıkmış ama devam oyununda aynı şeyin olacağını düşünmüyorum. Daha tok , daha uzun ve daha zevkli bir oyun olacaktır muhtemelen. Haliyle ikinci oyun geldiğinde ben daha birinci oyunu oynamadım dememek için bende oynanılmasını tavsiye ediyorum.

• Oyunu başlangıcı hoşuma gitti sonra sıkmaya başlamıştı oyun. Video seyret yürü kapışma video seyret yürü şeklinde bide mekanlar falan daracık siyah bantlar falan derken pek hoşuma gitmemişti oyun ama sonra bir mekana geldim oyun başladı hikaye atmosfer bazı dinamikler acayip hoşuma gitti. Oyun baya kaliteli ve eşi benzeri yok hissiyatı da harika. Oyunun kısa olduğu söylendiğine göre tek eksisi çıkışında 60doları hak etmemesi oldu. Pri hakkı 35-40 liraya satılıyor ve kesinlikle alıp oynamanızı tavsiye ederim. Infamous dan çok daha fazla keyif aldım.

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Oyun bana göre %50 den sonra heyecan kazanıyor aslında film edasında yapmışlar herşeyi konu falan da çok güzel ps4 çıkışından bu yana benim düşüncem tek nextgen denebilcek oyun budur atmosferi,grafikleri ve konusu ile . İnsanlar genelde kısa sürdüğü için sevmediler ama zaten açık dünya ve spor oyunları dışında multisi olmayan son dönem oyunları hepsi kısa sürüyor hiçbiri haftalar,aylar almıyor.Kısa demek için tek bölümlü MGS mesela daha etrafa bakarken oyun bitti :)) devamı gelecek bu oyunun kıymetini bilelim . Fiyat konusunda ise exc ve sadece bizlerin oynamış olmasına sayalım . Bunun dışında ps4 'te hiçbir oyun etki yaratmadı bende samimiyetle söylüyorum .Zevk meselesi tabi herkes herşeyi sevmek zorunda da değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Oyun bana göre %50 den sonra heyecan kazanıyor aslında film edasında yapmışlar herşeyi konu falan da çok güzel ps4 çıkışından bu yana benim düşüncem tek nextgen denebilcek oyun budur atmosferi,grafikleri ve konusu ile . İnsanlar genelde kısa sürdüğü için sevmediler ama zaten açık dünya ve spor oyunları dışında multisi olmayan son dönem oyunları hepsi kısa sürüyor hiçbiri haftalar,aylar almıyor.Kısa demek için tek bölümlü MGS mesela daha etrafa bakarken oyun bitti :)) devamı gelecek bu oyunun kıymetini bilelim . Fiyat konusunda ise exc ve sadece bizlerin oynamış olmasına sayalım . Bunun dışında ps4 'te hiçbir oyun etki yaratmadı bende samimiyetle söylüyorum .Zevk meselesi tabi herkes herşeyi sevmek zorunda da değil .

Oyunu her yönüyle sevmiştim tek hayal kırıklığım tam hikaye başlıyor dedim oyun bitti yoksa baya güzel bir oyundu bence.

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Devamı harika olcak hocam henüz ilk oyun olması ve piyasada gerçekten para odaklı yapımlar çok fazla. Bu oyunda emek var akıyo heryerinden yıllardır her konsolda böyle başyapıtlar oldu ps4 için şuana kadar bu umarım bolca böyle oyunlar görürüz
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.