Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quarizma06

Devamı harika olcak hocam henüz ilk oyun olması ve piyasada gerçekten para odaklı yapımlar çok fazla. Bu oyunda emek var akıyo heryerinden yıllardır her konsolda böyle başyapıtlar oldu ps4 için şuana kadar bu umarım bolca böyle oyunlar görürüz

Sony ile yolları ayırdı bu şirket ama Order ın hakları halen Sony umarım devamı gelir ve devamından umutluyum baya.
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Sony bugüne kadar exc oyunlarında hiç üzmedi daha iyisi gelecektir inancım büyük benim de belki yollarını ayırması daha hayırlı olmuştur çevre etkileşimi,siyah bant ve oyun süresi artar belki bu sayede belki türkçe dublaj bile gelebilir bi sonraki oyuna. Hem bunlar özensiz çalışmış, işten kaçmışlar anlaşılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Sony bugüne kadar exc oyunlarında hiç üzmedi daha iyisi gelecektir inancım büyük benim de belki yollarını ayırması daha hayırlı olmuştur çevre etkileşimi,siyah bant ve oyun süresi artar belki bu sayede belki türkçe dublaj bile gelebilir bi sonraki oyuna. Hem bunlar özensiz çalışmış, işten kaçmışlar anlaşılıyor

Siyah bantların kalkması lazım sonra daha akıcı oynanış çevreyle etkileşim falan olup 10-12 saat de oynanış olursa efsane bir oyun olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Order'ı çok beğenmedim. Bazı şeyler anlamını yitirdi. Ben acaba seçilmiş kişi miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

The Order'ı çok beğenmedim. Bazı şeyler anlamını yitirdi. Ben acaba seçilmiş kişi miyim?

Aksini söyleyen varsa abi göster bana.

• Oyun hakkında söylenen boş boş yorumlar yüzünden ön yargıyla yaklaşılan bir oyun. Ben de oyuna başlamadan önce birçok şüphem vardı sürekli ara video ve quick time eventler karşıma çıkacak sanıyordum.Karşınıza çıkmıyor mu? evet çıkıyor ama oyuna o kadar güzel serpiştirilmiş ki hepsi oyuna ayrı bir tat katmış.Hikayesi özellikle süper oyunun.Oynanış,grafikler,karakterler falan da harikulade.
    Oyunun tek eskik yanı fiyatına göre kısa bir oyun olması.60 dolar olacaksa en az 12 saatlik bir hikaye modu olmalıydı ya da oyun 40 dolardan çıkmalıydı.
    Şu sıralar primary hakkı ile 35-50 arası fiyatlardan satılıyor.Kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.
  • Order 2 nin mutlaka gelmesi gerekir. Zaten birinci yapımın sonunda daha olaylar yeni başlıyor gibi. Umarım sony bu yapımı öldürmez. Order 2 ile ilgili bir haber var mı bu arada?

• Camlar çok güzel
  • Order çok güzeldide bu konu resmen Infamous un hakkını yeme konusu olmuş. Bloodbornedan sonra en güzel oyun,grafiksel anlamda tek next gen oyun falan. Infamous second son hem grafik gem teknik olarak gayetye next gen bir oyundu. Ayrıca Order i begenerek bitirmeme rağmen,Infamous oynarken çok daha fazla keyif aldım ve çok daha etkileyiciydi hikayesi. Süperkahraman oyunundan beklenmeyecek şekilde etkiledi özellikle sonları. Neyse dicegim o ki Bloodborne tarzini pek sevmedigimden dolayı şimdilik en iyi Ps4 exc. bence Infamous Second Son'dur. Oynamayanlara tercihlerini Infamoustan yana kullanmalarını öneririm. Order zaten kısa sürüyor.

• Dostlar oyun türkçe alt yazı olmuyor sadece ana menü ve bir kaç görev anlatımı türkçe dialoglar vs komple ingilizce yada alt yazıyı açamadım deli olucam yardımcı olacak varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihunter kullanıcısına yanıt
    Ayarlar,oyun,altyazilar kısmında olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihunter

Dostlar oyun türkçe alt yazı olmuyor sadece ana menü ve bir kaç görev anlatımı türkçe dialoglar vs komple ingilizce yada alt yazıyı açamadım deli olucam yardımcı olacak varmı

Arada noktalama işareti kullan, genç...

• quote:

Orijinalden alıntı: ihunter

Dostlar oyun türkçe alt yazı olmuyor sadece ana menü ve bir kaç görev anlatımı türkçe dialoglar vs komple ingilizce yada alt yazıyı açamadım deli olucam yardımcı olacak varmı

Options tuşuna bas ayarlar menüsünde olması lazım.

• Cevaplayan dostlarıma teşekkürler dediğiniz gibiyim gözlerim bozuldu sanırım artik

• Oyunu bugun aldım ilk olumsuzluk hemen 2 dk da belli etti kendini. Oyunda heryere ayna koymuslar ama adamın yansıması aynada yok! Sen exclusive oyun yapıyorsan bunları atlamıcaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

Oyunu bugun aldım ilk olumsuzluk hemen 2 dk da belli etti kendini. Oyunda heryere ayna koymuslar ama adamın yansıması aynada yok! Sen exclusive oyun yapıyorsan bunları atlamıcaksın.

Karsisina gecip trasmi olacan.otur oyna.ona kalirsa ben de dyomki bu karakter yemek yiyo nye tuvalet koymamislar oyuna ? Bu kafadan bakarsak sana bin tane neden sayarim.

• Say hadi 1000 tane neden bekliyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Say hadi 1000 tane neden bekliyoruz .

Arkadaşlar oyunu akşam arkadaşımdan alacağım da oyunun en kolay seviyesinde kaç saatte bitiyor ?
  • 8 gibi basla 1.30 2 gibi tamamdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 10 Temmuz 2015; 18:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

Oyunu bugun aldım ilk olumsuzluk hemen 2 dk da belli etti kendini. Oyunda heryere ayna koymuslar ama adamın yansıması aynada yok! Sen exclusive oyun yapıyorsan bunları atlamıcaksın.

Karsisina gecip trasmi olacan.otur oyna.ona kalirsa ben de dyomki bu karakter yemek yiyo nye tuvalet koymamislar oyuna ? Bu kafadan bakarsak sana bin tane neden sayarim.

Kardeşim sen exclusive oyun yapıyorum diye hava yapıyorsan başka bir platforma oyun uyarlamak için kasmıyorsan bu ayrıntıları da bir zahmet yapacaksın..

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.