Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba DH sakinleri, bugün order 1886 oynamaya başladım. Fakat oyunu oynarken cd makinede sanki ileri geri gidiyormuş gibi sürekli durmadan bir ses çıkarıyor ve oyunda ses kasıyor periyodik olarak. Ps4 te 1 yıldan fazladır birçok oyun oynadım böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni basladim 3.bolume geldim ama 2.bolumde resmen hicbir tusa basmadan oyun 3.bolume gitti ve resmen 2 saatte maksimum 20 dakika ben oynadim geri kalan 100 dakika oyun ara videolarla gidiyor bu hep boylemi ? Birde kac bolum var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Oyuna yeni basladim 3.bolume geldim ama 2.bolumde resmen hicbir tusa basmadan oyun 3.bolume gitti ve resmen 2 saatte maksimum 20 dakika ben oynadim geri kalan 100 dakika oyun ara videolarla gidiyor bu hep boylemi ? Birde kac bolum var ?

16 miydi ne tam hatırlamıyorum.. hocam siz gene iyisiniz ben ilk oynadigimda 6. Bolume ne ara geldim demistim.oyun mesela 10 saat se ( ki o kadar degil) 3 saatini yani,10/3 unu oynuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Oyuna yeni basladim 3.bolume geldim ama 2.bolumde resmen hicbir tusa basmadan oyun 3.bolume gitti ve resmen 2 saatte maksimum 20 dakika ben oynadim geri kalan 100 dakika oyun ara videolarla gidiyor bu hep boylemi ? Birde kac bolum var ?

16 bölüm var, 2-3 bölüm sadece ara videolardan oluşuyor. Bu durum ilk başta saçma gelebilir ancak oyunun hikayesi açısından önemli.
  • yorumlara bakılırsa oyun iyi değil
  • Yeni aldığım SS'ler arkadaşlar
    THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015)

Ve bunlar da bir odadaki figür yada resimlerden karışık bir manzara çalışması yaptım. özellikle ilki the last of us'ı çok çağrıştırıyor

• Hocam İnfamous Second Son zaten PS4'ün ilk en iyi oyunudur. Onun hakkını kimse yememeli.İnfamous grafik, senaryo ve oynanış olarak tam bir next gen'di. Sonra Order çıktı ben İnfamous Second Son'u çok beğenmiştim ama Order'ın grafikleri ve senaryosu bana azcık daha iyi gelmişti o yüzden tabi bu da senin görüşün saygı duyuyorum. Bende sizin dediğiniz gibi exclusive olarak İnfamous'u, The Order'ı ve Bloodborne'u tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 16 Temmuz 2015; 13:20:19 >
  • Oyunu kendim bitirdikten sonra iki arkadaşıma daha bitirmesi için verdim. Herkesin ortak görüşü oyunun iyi olduğu yönündeydi. Verilen puanlar tam fiyasko

• Altyazi olayina hala bir cozum gelmedi degil mi. Yapimcilar altyazi boyutundan gayet memnunlar sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

Altyazi olayina hala bir cozum gelmedi degil mi. Yapimcilar altyazi boyutundan gayet memnunlar sanirim

Altyazı için güncelleme gelmedi.
  • Oyunu bu hafta oynama firsati bulabildim forumdan bi arkadasdan satin aldim.gayet zevkli .ozellikle hikaye dialoglar gercekten cok sevdim.grafik zaten muthis tek kelime bundan ustun bi grafil sanmiyorum ustune.olursada super olur.detaylarda guzel.kesinlikle tavsiye ederim ufakfan last of us etkisi birakiyo.10 numara oyun olmus resmen.

• Şuana kadar gördüğüm en iyi grafikli oyun ve etkileyici sesler adamlar harbiden aşmış daha iyisi nasıl olur bilmiyorum. Yarısına geldim film tadında ilerliyor baya güzelmiş kesinlikle oynanması gerekn bir oyun olmuş.

• Sabah 9.30 da kalkıp maraton misali 4.30 gibi bitirdim. Sadece yarım saatlik bir yemek molası verdim.

Alan wake'den sonra uzun süredir hiç bir oyunu tek oturuşta bitirmemiştim. Eğer bir daha donanımhaberdeki kullanıcılardan etkilenip oyun oynamazsam iki olsun. Bir daha asla buradaki yorumlara kanıp harekete geçmeyeceğim. Yoksa şu muhteşem oyunu asla bitiremezdim.

Her yönüyle muhteşem olmuş. Hikaye anlatımı, grafikleri, geçtiği dönem, steampunk konsepti, atmosferi, oynanışıyla gerçek bir nextgen serüveni. Şu oyunu yerenlerin kesinlikle ya bir yerleriyle oyunu oynadıklarını ya çok çok ergen olduklarını ya da gerçekten başka amaçları olduklarını düşünüyorum.

Üzerine uğraşılmış, sadece konseptine aylarca uğraşılmış olduğu çok belli. Dönem atmosferini sağlam bir şekilde yansıtıyor. Kesinlikle kaçırmayın derim.

Eksikleri elbet var. Sırf onları yazmak için girdim.Order eğer şunları düzeltip, biraz daha geç çıksaydı , ya da bu eksikleri önceden görebilselerdi efsaneler arasında yerini alırdı. Umarım devam oyunu çıkar ve bunu kırarlar . Hikayeyi gerçekten çok merak ediyorum. Devamında enteresan şeyler göreceğimiz belli.

Eksikleri şöyle sıralayım.

-quick time event'den dert yanılmış. O dert yanan arkadaşlarla beraber bir yanda god of war 3 bir yanda da order ı oynamak istiyorum. Hangisinde daha fazla qte var gözleriyle görsünler. Sadece hikayeyi anlatmak için qte yi boss savaşlarında kullanmışlar. Heavy rain misali bütün oyun qte değil. Aslında bu dert yananların nedenini az çok biliyorum. Oyunun başlarında bunu biraz sık görüyorsunuz. Nedeni de hikayeyi anlatma derdi, karakterlere ısınma derdi. Cinematic de sırf bu yüzden bol olunca sabırsız COD ahalisi vurup kırmak istediği için direk yermiş. ready at dawn ne yazıkki bu gereksiz güruhu etkilemek için biraz daha piyasaya oynayıp daha aksiyonlu ve etkileyici bir başlangıç yapsaydı bu kadar yerilmez di.

-Atmosfer muhteşem de oyunda kalabalık yok. Yani o kadar büyük bir şehirin içindeyiz ama sanki şehir ölü gibi. Herkes tahliye edilmiş gibi. Ama öyle bir şey de yok hikaye de. Bilmiyorum bir iki cinemeaticle bile halledilebilirdi oyunun bir kaç kısmında ama göremedik şu hayatları uğruna şovalye olup hayatımızı hiçe saydığımız insanları. Biraz sokakları dolu görseydik keşke.

-Senaryo gerilim üzerine kurulu. Spoiler vermeyeceğim. Ama sanki şöyle sağlam bir villain eksikliği var.

-Oyunda düşman çeşidi çok az. Vampirlerle karşı karşıya gelemedik mesela hiç. onları da görmek isterdim. İnsanlar lycanlar bir de elder lar var. Başka düşman çeşidi yok. İnsanlar farklı silahlar kullanabiliyor sadece bu. Senaryo yüzünden böyle yapılmış ama bu bir oyun. İnsan biraz çeşitlilik görmek istiyor.

-Oyunda galiba cinematic kadar oyunu oynadığımız süre var. Keşke biraz daha oyunun kendi süresi uzun tutulsaymış. Mekanlar daha geniş daha çeşitli olabilirmiş.

- mini oyunların ( kilitleri açma, elektrik panellerini bozma gibi ) yaptırımları olmalıydı. Yani yapamadığımız zaman bi alarm çalsın bi şey olsun değil mi. Yok öyle işte. tekrar yapıyorsuz sadece.

- yapay zekaya uğraşılmalıydı kesinlikle. Oyun süresince maksimum 4 kez falan ölmüşümdür. Normal seviyede oynuyorum.

Bu iki üç eksiklik yüzünden oyuna demediklerini bırakmadılar. Ama oyuncuyum diyen kesinlikle deneyip kendi gözleriyle bu emeği görmeli. Ben şimdiye kadar hatasız bir grafik görmemiştim. Ya tabi illa ki oyun gibi görünüyor yine ama gerçeğe en yakın budur. Order kadarı şimdiye kadar yapılmadı.

• Arkadaşlar oyunda +18 içerik ne kadarlık bir yer içeriyor ve ne kadar +18 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

Arkadaşlar oyunda +18 içerik ne kadarlık bir yer içeriyor ve ne kadar +18 ?

Hatırladığım kadarıyla öyle birşey yok rahatça alabilirsin +18 lik bir durum yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oyunda vahşet, kan, çıplaklık, cinsellik, küfür ögeleri var. Oynarken yanınızda kimin olduğuna dikkat edin.
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Donanımhaber forum yorumlarına bakıp oyun hakkında hüküm sürersen yazık edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hatırladığım kadarıyla öyle birşey yok rahatça alabilirsin +18 lik bir durum yok.

quote:

Oyunda vahşet, kan, çıplaklık, cinsellik, küfür ögeleri var. Oynarken yanınızda kimin olduğuna dikkat edin.

Hangisi?
  • Bu oyunun tek kötü yanı kısa olması. Çok çabuk bitiyor. Onun dışında kişisel eleştiri olarak çatışma atmosferi daha iyi yapılabilinirdi.
  • quote:

2 tane göğüsdenmi korkuyorsun oyunda. Bikac tane sahne var. Alma sen.

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.