Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihazim tr oyun ntsc oyun olabilir cihazin dili tr yapacak bisey yok anlasilan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bugün PS4 ile yanında hediye verildi. Etrafı seyredalmıstım ki ne göreyim.

Kratos bisikletleri, Bir tanrı gibi sürün. :)
    THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 31 Ağustos 2015; 1:19:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gerçekten çok kısa hele last of us la kıyaslayınca,3 kez bitirdim her defasında neden biraz daha uzun değil diye sitem ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, bu oyunun altyazılarını büyütme gibi bir seçenek varmı ? çok küçük yazılı olduğu için okunması için tv'nin içine giricem valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, bu oyunun altyazılarını büyütme gibi bir seçenek varmı ? çok küçük yazılı olduğu için okunması için tv'nin içine giricem valla

Maalesef. Yerelleştirme yapan stüdyo firmaya bu sorunu iletmiş ama olumlu veya olumsuz geri dönüş yapmamışlar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, bu oyunun altyazılarını büyütme gibi bir seçenek varmı ? çok küçük yazılı olduğu için okunması için tv'nin içine giricem valla

Maalesef. Yerelleştirme yapan stüdyo firmaya bu sorunu iletmiş ama olumlu veya olumsuz geri dönüş yapmamışlar sanırım.

Çok kötü olmuş ya hocam resmen eziyet çekiyoruz okumak için.
  • quote:

quote:

Maalesef öyle biz de bildirim yaptık ama değişen bir şey olmadı. Sadece Türkçe'ye özgü değil tüm dillerde böyle ve başka dilde oynayan oyuncular da benzer şikayetlerde bulunuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk
    Maalesef öyle biz de bildirim yaptık ama değişen bir şey olmadı. Sadece Türkçe'ye özgü değil tüm dillerde böyle ve başka dilde oynayan oyuncular da benzer şikayetlerde bulunuyorlar.

Sizi yakalamışken; The Nathan Drake Collection da üç oyun birden mi Türkçe Dublajlı olarak geliyor? Bir site geleceği şeklinde bir haber girişi yapmış, ancak kaynağı yok.
  • quote:

quote:

quote:

Çok kötü olmuş ya hocam resmen eziyet çekiyoruz okumak için.

Fazla zorlamayın hocam kapatın hatta altyazı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

quote:

Sizi yakalamışken; The Nathan Drake Collection da üç oyun birden mi Türkçe Dublajlı olarak geliyor? Bir site geleceği şeklinde bir haber girişi yapmış, ancak kaynağı yok.

Maalesef gelecek olan ya da üzerinde çalıştığımız projelerle ilgili duyurma yetkimiz yok. Türkçe olması kesinleşen oyunlar için basın bültenleri yollanıyor, kesinleşen projeler için biz de sayfamızdan duyuru yapıyoruz. Gizlilik anlaşmaları imzaladığımızdan dolayı böyle durumlar söz konusu ama Sony, Playstation'a özel oyunlar için dil sayısını yüksek tutmaya çalışıyor. Güzel haberlere devam edileceğini söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

quote:

Bu saatten sonra bu koleksiyon paketine Turkce dublaj yakisir.

Arsivde Uncharted gibi bir efsane Turkce dublajli olarak durmasi ayri bir keyif verir :)

• Her şey guzel hoş da bir de fiyatlar guzel olsa her oyun alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıktı platinlendi bir köşeye kaldırıldı. Film gibi oyundu aslında. Hakkı yenilen oyunlardan. Temiz 80 lık benim için. Güzel bir deneyim oldu. Sonuç olarak çıkan oyunlar arasında görsellik olarak hala üstüne çıkabilen bir oyun yok. Devam oyununu da bekliyoruz.

• Sadece Türkçe kendi dilimden olması bile benim için yeterli alıcam yakında bakalım
  • oyunda cover shooter dinamikleri çok iyi , vuruş hissi silah çeşitliliği , silahların kullanım hissiyatı gayet iyi karakter animasyonları akıcı yani bunları yapıp bu potansiyeli yakalamışlar ama aceleye geldiği kesin veya tecrübe eksikliğinden belli noktalarda eksik kalmışlar. oyunun kısalığı, ara sahneleri geçememek, altyazı gibi basit sıkıntıların dışında çevre etkileşimlerindeki kısıtlamaları, aşırı lineer yapısı ve multiplayer olmaması bana göre 70 civarı puanlarda kalmasının haklı sebepleri, özellikle bence last of us tarzı 4vs4 multi modu tutabilirdi oyun dinamikleri bence buna müsait güzel harita tasarımları ile kendini oynatabilirdi oyun. yapımcı firmaya ikinci oyun için şans tanımak lazım, daha iyi iş çıkarabilme ihtimalleri yüksek.
  • Şişir şişir patlayacak az kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Şişir şişir patlayacak az kaldı.

Seni patlatcam çaglarcım.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Şişir şişir patlayacak az kaldı.

Seni patlatcam çaglarcım.

Yetişkin bir Pinky PS4 bölümünde 100 troll gücündedir.

• ps4 te ilk oyunum makinayı yeni aldım bu oyunla başladım cihaza, şahane grafikleri var oyunun.
    Altyazı okuma derdi olmasa daha iyi olacaktı orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

ps4 te ilk oyunum makinayı yeni aldım bu oyunla başladım cihaza, şahane grafikleri var oyunun.
    Altyazı okuma derdi olmasa daha iyi olacaktı orası ayrı.

altlı üstlü olan bantları kaldırıp tam ekran yapma imkanım varmı?bir de oyunun içinde verilen tipler(ipuçları)ekranın dışına taşıyor bunun sebebi ne olabilir
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.