Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

ps4 te ilk oyunum makinayı yeni aldım bu oyunla başladım cihaza, şahane grafikleri var oyunun.
    Altyazı okuma derdi olmasa daha iyi olacaktı orası ayrı.

altlı üstlü olan bantları kaldırıp tam ekran yapma imkanım varmı?bir de oyunun içinde verilen tipler(ipuçları)ekranın dışına taşıyor bunun sebebi ne olabilir

Malesef tam ekran oynama şansınız yok. Sadece tv'nizin özelliklerinden ekran formatı değiştirerek ayarlıyabilirsiniz belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC gelmeyecek mi bu oyuna hiç ses seda yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

DLC gelmeyecek mi bu oyuna hiç ses seda yok...

Aynen dostum hiç ses seda yok. İkinci oyuna mı giriştiler tümüyle diye düşünüyorum

• Bu oyun neden beğenilmedi anlamadım aslında güzel bir hikayesi var ben çok beğendim oyunu ayrıca grafik olarak yeni nesili gerçek anlamda hissetiriyor ........

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

DLC gelmeyecek mi bu oyuna hiç ses seda yok...

Zaten 6-7 saatlik oyun bir de DLC gelirse, gelecek tepkiyi düşünemiyorum.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz sunmaları lazım bence gelirsede...

• Yapılan yorumlar ve incelemesi okuyup oynamayı ertelemistim kesinlikle oynayın sadece kisa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racyrocq -- 8 Ekim 2015; 19:00:43 >
  • US PSN'de $20a dusmus. The Order 1886 $18.86a dusmeden almam diyenler vardi ilk ciktiginda. O fiyata inmis sonunda.
  • Oyunu bir oturuşta bitirdim. Gayet güzel oyun olmuş. atmosfer ve mekanlar iyiydi. dedim burda oyun biter mi aksiyon daha yeni başlıyor dedim devamı için açık kapı bırakmışlar.
  • Geçen gün arkadaşımdan until dawn ve the order'i ödünç aldım.İki oyunda oynamak istediğim ama nedense fazla beklentiye girmediğim oyundu.The Last Of Us'tan sonra bu ikisi o etkiyi bırakamaz diyordum.Önce until dawn'ı bitirdim ve sonra The Order'i.İkiside bana göre efsane oyun.The order çok beklenti sahibi olmadığım bir oyundu ve ilk bölümler bu düşüncemde haklı olduğumu sıradan bir oyun olduğunu söylerken ilerledikçe oyunun başından kalkamadım ve tam hikaye yeni başlıyor derken oyun bitiverdi.Son sahnede harbi duygulandım.Piyasada artık böyle yapımlar bulmak cidden zor ve sanırım bu oyunun yenisi gelicekmiş.Bu sefer büyük beklentilerle beklemedeyim.Ps4 sahibi olupta bu oyunu oynamayanlara tek tavsiyem alın oynayın ve sonra devamı ne zaman çıkacak diye araştırmaya başlayın

• N11 indiriminden 61TL'ye kutulu aldım. Aldığım en ucuz sıfır oyun. Bence fazlasını hak ediyor. film gibi oyun. her gün bir bölüm oynarım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: omentos

sadece bir bölümde (2, bölümdü yanlış hatırlamıyorsam) 2 dakikalik bir yerde geneleve gidiyorsunuz orada birazcik meme gözüküyor okadar. baska birsey yok.

ahaha o bölümde salonda oynuyordum babama denk geldi :D
  • US PSNde flash sale ile $10a hatta %10 kuponuyla $9a dustu. Birkac aya ps plus oyunu olacak anlasilan
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

US PSNde flash sale ile $10a hatta %10 kuponuyla $9a dustu. Birkac aya ps plus oyunu olacak anlasilan

bence Plus'dan bedava verilmez cikali kac Ay oldu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 3 Aralık 2015; 20:10:32 >
  • oyunu TR psn'den aliyim mi yoksa . Plus'a gelecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: waynei

oyunu TR psn'den aliyim mi yoksa . Plus'a gelecek mi

plusa yakin zamanda gelmesi bence cok zor. Oyunu alma konuna gelirsek butcen kisitli degilse al kisitliysa cok daha kaliteli yapimlara yonel.
  • quote:

50 liraya 2.eli bulunabiliyor hocam. alın oynayın 1-2 günde bitirip aynı fiyata satarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

plusa yakin zamanda gelmesi bence cok zor. Oyunu alma konuna gelirsek butcen kisitli degilse al kisitliysa cok daha kaliteli yapimlara yonel.

oyun kotu mu? okudugum yorumlarda herkes grafikleri cok begenmis, film gibi diyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

oyun kotu mu? okudugum yorumlarda herkes grafikleri cok begenmis, film gibi diyorlar

Kotu degil ama asiri cizgisel bir oyun, stealth ilerledigin kisimlar bile script resmen,hikaye ve grafik gercekten guzel. Onun disinda 5-6 saatte oyunun bitmesi de sikintili bir tarafi

• Gecen hafta us psn de 10$ dı oyun..kesinlikle oynanmayı hakediyor.birileri nasıl yaptıysa hiç etmeyi başardı oyunu.. devam oyunu gelmez sanırım..

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.