Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çok kısa olsada, konusu mükemmel denecek nitelikte bide fazla sinematik oynanışı var. Onları çıkartsak oyunda 4 saat oynanış anca var gibi özetle oyun çok güzel (konusu, grafikler vs.) ama çok kısa ve sinematik olayı bitirdi beni sevemedim.
    Tşk.
  • Oyunu dün demin ettim sonunda . 1-2 bölüm oynama fırsatım oldu, grafikler muazzam gerçekten. Fakat alt yazılar aşırı küçük, şimdiden oyunun sonunu merak etmeye başladım. Zaten buradaki bir spoiler mesajını silerken, spoiler yemiştim bir güzel. Neyse ki unutmuşum . Tadı damağımda kalacak gibi hissediyorum.
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Spoiler vermemek için kendimi zor tutuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir aksiyon oyununa bir daha böyle oynanış dinamikleri koyacak yapımcıların Allah her türlü belasını versin
  • Oynamaya başladım bugün. Elim ve ayağımdan kan çekildi resmen. O grafik, texture, detay nedir öyle!
    Adamlar öyle bir iş çıkarmış ki 400$'lık alettten 4000$'lık performans çıkartmışlar.

• Oyunu yeni aldım. Chapter 5'e kadar aralıksız oynadım. Grafikler kesinlikle tartışmasız en iyi grafikler. Ara sıra kamerayı döndürüp kendi yüzüme bakıyorum ne yalan söyleyeyim. Senaryo gerçekten çok iyi gidiyor. Seslendirmeler çok başarılı karakterler de fena değil. Özellikle atmosfer uçmuş resmen. inceleme puanlarına katılmıyorum hiç. Sinematik ağırlıklı gelmedi oyun bana hiç sinematikler de gerçekten çok iyi oyun içiyle sinematikler aynı grafiklere sahip. Şu termit tüfeğinin çıkardığı efekt tek kelimeyle efsaneydi. Nikola Tesla karakterini de çok beğendim.

He bu arada oyun kısa diyen adamlara sesleniyorum 3 saat oynadım oyunu ve Chapter V'e daha yeni geldim siz neyin kafasındasınız? Bu oyun 7-8 saat sürecek garanti.

Kısacası bu oyun için PS4 alınır rahat.
  • altyazıları büyütmediler hala dimi güncelleme geldimi 2.kez ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

altyazıları büyütmediler hala dimi güncelleme geldimi 2.kez ?

Hayir

• Chapter 5'e kadar aralıksız oynadım sonra tekrar oynadım. Gelmişim 10.bölüme yarın devam ederim dedim bugün oyunu bitirdim. Oyunun sonunda belli devam banko geliyor. Çünkü baş düşman hala ölmedi. Senaryosu, grafikleri, atmosferi mükemmeldi oynanış da başarılıydı. 6,5 - 7 saat içinde bitti oyun. Oyunun tek sıkıntısı süresi zaten. 40 dolara aldım spotçudan parasını da hakediyor bence. Bu oyun PS4 aldırır arkadaşlar.

Puanım : 9,3/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 19 Mayıs 2015; 9:45:56 >
  • Oyunu dün bitirdim.Gerçekten çok güzel bir oyun olmuş.Bazı yerlerinde tlou ve uncharted'ı hatırlattı.Eksi yön olarak alt üstteki siyah bantlar ve alt yazıların küçüklüğü olabilir.Sevmediğim başka bir özelliği sinematiğin fazla olması değilde ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini anlamadım. Keşke kontrolü tamamen bize verseler.Tesla gibi bir dahiyi kullanmışlar ama 3 tane tesla silahı var.Silah çeşitliliği keşke daha fazla olsaymış.Oyunun devamı gelicektir herhalde hikaye çok yarım kaldı çok boşluklar var.Zaten hikaye olarak geriden geldi.Büyük ihtimal sir galahad asiler tarafında arkadaşlarına karşı savaşıcak.Belki kendi arkadaşlarından birkaçı yanına gelir.İsinin gerçek bir kız olduğunu anlıyoruz yaptığı kıskançlıklardan büyük ihtimal bir sonraki oyunda bunada değinirler.Alınıp oynanması gereken oyunlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

Bence bi hikaye dlc si cikmali !

Önce oyunun sonuunu gösterip sonu öncesi olayları anlattılar.Dlc çıkarırlarsa hikayeyi ilerletmek isticeklerdir.Bu da bir sonraki oyunun hikayesini kurgulamada sorun çıkarabilir.DLC değilde bir sonraki oyunu çok bekletmeden çıkarsalar daha iyi olur bence.
  • Bencede DLC çıkacağını sanmıyorum zaten Ready at Dawn yeni oyuna başlamış.
  • Oyunun sifiri N11 de 100tl civari 11 lira kodla 90 a ucretsiz kargoyla kapina geliyor.Masallah ikinci elciler.3 ay gecmesine ragmen hala 90 a satiyorlar bde kargoya karismam dyolar.neyin kafasindalar bende inatla sifir alcam.

• ilk çıktığında oyunu bitirmiştim. şimdi yine oynamaya başladım altyazı büyüklüğünde değişiklik yapılmamış.
  • Ekranın altındaki kesilmiş siyah bölüme normal büyüklükte alt yazı yerleştirilebilirdi. Bu hem daha hoş görünürdü hemde alt yazılar görselin üzerinde olmamış olurdu. Ufak bir değişiklik bile keyif artırır

• Öyle uygun görmüşler demek ki. Herkeste kartal gözü olduğu için problem yok. Gözlüğü olan keyfinden takıyor ya

• Burasi spoiler kayniyor masallah .

• Arkadaşlar bu oyunu almayı düşünüyorum ama incelemelerde puanlar düşük. Oynayanlar olarak sizin görüşünüz nedir? Eğer sinematik bir oyun tarzı olması negatif yönü ise bence sorun yok.
  • fabahcivan kullanıcısına yanıt
    Sinematik olması problem değilse denemeye değer. Zaten oyun hiç sıkıcı değil akıp gidiyor

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Eyv. Simdi iki inceleme daha izledim, hepsi vasat puan veriyor, cok ilginc. Toplamda 5-6 inceleme oldu, hepsi oyunun harika gozuktugunu, grafiklerin ve modellemelerin mukemmel oldugunu ama oyunun asiri siradan ve sikici oldugunu vurguluyor. Yinede sanirim alicam

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.