Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem dili turkce hocam oyunu dijital olarak forumdan aldim tr psn diye ama bakabiliyo muyum hangi psn'e ait olduguna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmazz16 Y kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum hocam ya şey dicem ayarlarda settings de language diye bir bölüm yok demi. Ben oyunu sildim de bir bakarım

• ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Language ayari yok oyunun icinde kaldim oyle valla

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazz16

Sistem dili turkce hocam oyunu dijital olarak forumdan aldim tr psn diye ama bakabiliyo muyum hangi psn'e ait olduguna?

Demek ki TR PSN'den alınmamış. TR PSN olsaydı oyun Türkçe olurdu.
  • yilmazz16 Y kullanıcısına yanıt
    https://community.playstation.com/content/pdc/us/en_US/pdc-communities/support/PlayStation-Network-Support.topic.html/bought_this_gamein-BiNM.html burada bi çözüm den bahsetmiş adam ingilizce diye almış fakat japonca çıkmış söyle birsey yapmış ingilizce varsa;

"

1. Please delete the Saved Data at [Settings] -> [Application Saved Data Management] -> [Saved Data in System Storage]

2. Please go to [Settings] -> [Language] -> [System Language] to change the system language to English (United States) then try again."

• Oyunun zorluk seviyesine hiç değinen olmamış beyler.Oyunun en son bölümüne kadar "Zor" da gayet rahat hikayeyi yaşaya yaşaya geldim ancak...

Son bölümde giriştiğimiz çatışma benim için oyunu bambaşka noktaya getirdi. Oyunun geri kalanı bir yana , hard seviyede girdiğimiz son çatışma bir yana.Inanilmaz can sıkıcı zorlukta size o bölgeyi geçmek için hic bir şans vermiyor aslında yapmam gereken basit, bir düşük zorluğa inip geçip oyunu bitirmek malum oyunda ön plana koyulan şey interaktif film havasında anlatılan hikayesi ,toplasak 1 ,2 saatimizi almayan çatışmalar değil...

Valla ne bileyim 1 saate yakındır zor seviyede sadece o kısımla uğraşıyorum , gamepad e bir zarar vermemek için zor duruyorum su anda Allah kahretsin böyle bölümü ya.

• 30 tl alsam mı almasam mı karar veremedim

ya bunu alıcam ya killzone shadow fall
  • Ready at Dawn yeni oyun çalışıyormuş. O oyun gerçekten olabilir işte tatmin edici bir uzunluğa da sahip olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

30 tl alsam mı almasam mı karar veremedim

ya bunu alıcam ya killzone shadow fall

Killzone beş para etmez, Order ın en azından sağlam bir hikayesi ve oynanışı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl oldu 2018 hala the order üzerinde grafikli bi oyun gelmedi, hastasıyım atmosferinin :)

• expander_ kullanıcısına yanıt
    Keşke şu siyah bantlarda olmasaydı demeden edemiyor insan..

• siyah bant normal, filmlerdede var siyah bant.

oyunu yeni bitirdim, muazzam bi oyun oldu. güzel son.

tek şikayet ettiğim şey, altyazının minnacık olması.

2015 e çıkan oyuna göre mükemmel.
  • aslında altyazıları siyah banda koysalardı hiçbir problem olmazdı. boyutunu büyütebilirlerdi. siyah banda değilde görüntüye sıkıştıralım deyince çok kötü olmuş boyutu altyazının
  • şu oyunun 2.si duyurulsa çılgınlar gibi sevincem artık en az last of us part 2 kadar sevinirim
  • Oyunu trophy ile bitirdim,2 kez oynadim tum kupalar icin,atmosfer ve grafik gerceten cok iyi,keske ikincisi ciksa..

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Türkçe olsada almam bu paralara,çok uçuk.
    keşke hep dediğiniz parada kalsaydı da tek ingilizce çıksaydı hocam...
  • Ready At Dawn Studios Twitter ve Youtube kanalından oyunla alakalı gelişim sürecinden videolar paylaşılmış.

The Order: 1886 | 2015 Behind-The-Scenes Character VFX

The Order: 1886 | 2015 Behind-The-Scenes Environment VFX

The Order: 1886 | 2015 Behind-The-Scenes VFX

• Devam oyunu çıkacak inşallah. Müjdeli haberler bekliyoruz.

• Efsane bir oyundu hakkı yendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Efsane bir oyundu hakkı yendi
    Ara ara açar oynarım Görsellik / Kalite / Grafik / Hikaye / Atmosfer gayet güzeldi.:)

Darısı 2.ci oyuna artık onuda PS5'de görürüz büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.