Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goaben

Arkadaslar oyunun dil degistirme seceneklerine nereden giriliyor acaba??

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goaben G kullanıcısına yanıt
    Hocam türkçe yapmaya çalışıyorsanız oyun kurulduktan sonr 1.20 sürümüne güncelleniyor. Onla türkçe geliyor. Ama türkçeyi başka dil yapıcaksanız googlelamanız yeter gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfiber

Hocam türkçe yapmaya çalışıyorsanız oyun kurulduktan sonr 1.20 sürümüne güncelleniyor. Onla türkçe geliyor. Ama türkçeyi başka dil yapıcaksanız googlelamanız yeter gibi.

Hocam bende sürüm 1.02 guncellemeleri kontrol et dedigimde de son surumdesin diyor. Turkcede yok oyun icerisi nde

• İlk 3 bölümü bitirdim hikaye güzel gidiyor şimdilik.

Hocam oyun kutuluysa kaçıncı bölge,dijitalse nerden aldınız.

• Hocam 2. Bolge kutulu oyun cd yi taktim sadece 80 mb guncelleme veriyor ve basliyor ben cozemedim gayet guzel sekilde calisiyorda

1.02 ymiş hoca,1.20 değil. Yani doğru sizdeki. Ee haliyle türkçe olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: goaben

Hocam 2. Bolge kutulu oyun cd yi taktim sadece 80 mb guncelleme veriyor ve basliyor ben cozemedim gayet guzel sekilde calisiyorda

konsolun dili türkçe mi? değilse konsolun dil ayarları kısmını iyice kurcalayın. türkçe olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ps4 te gordugum en iyi grafikli oyun

Hocam bu oyunda maalesef oyun dili direkt ps4 sistem dilinden yola çıkıyor. Yani sistemin türkceyse oyun tr altyazili oluyor. Eger almancaysa örnek ; almanca dublaj ve altyazili oluyor.

• Olumsuz yorumlar yüzünden oyunu alıp almama konusunda kararsızlık yaşamıştım fakat şu an 4. bölüme geldim ve gayet güzel gidiyor. Tek problem altyazının karınca duası gibi olması. Konuşma başladığında ekrana yaklaşmak zorunda kalıyorum, yoksa okunmuyor :) Onun dışında şimdilik her şey keyifli..
  • yazı fontu güncellemesi yapamadılar gitti ,içeriğin kısa sürmesi de cabası birkaç oyun modu ekleselerdi oyunun süresine etki ederdi film gibi oyun hakiketen hikaye havada kaldı 2.si devam oyunu çikacak gibi grafik ise muazzam derecede güzel

• Şu oyunun nasıl ikincisi çıkmaz hayret ediyorum PS4'ün en güzel oyunlardan biri. Oynanış-Hikaye-Atmosfer-Grafik dört dörtlük.

Madem oyun yapmıcaksınız bari uzun bir DLC çıkarın 10 saatlik felan iyi giderdi be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Şu oyunun nasıl ikincisi çıkmaz hayret ediyorum PS4'ün en güzel oyunlardan biri. Oynanış-Hikaye-Atmosfer-Grafik dört dörtlük.

Madem oyun yapmıcaksınız bari uzun bir DLC çıkarın 10 saatlik felan iyi giderdi be.

The Order'ı sonu hariç ben de çok beğendim,oyun öyle bir yerde bitti ki resmen yarım kaldı.Öyle bir sondan sonra en geç 1-1.5 yıl içinde bir DLC veya devam oyunu gelmeliydi bence ama oyun satış anlamında başarısız olunca Sony oyunu arka plana attı.Umarım Sony az sattı diye yemez bu oyunu,bu neslin en çok hakkı yenilen oyunlarından biri bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

Şu oyunun nasıl ikincisi çıkmaz hayret ediyorum PS4'ün en güzel oyunlardan biri. Oynanış-Hikaye-Atmosfer-Grafik dört dörtlük.

The Order'ı sonu hariç ben de çok beğendim,oyun öyle bir yerde bitti ki resmen yarım kaldı.Öyle bir sondan sonra en geç 1-1.5 yıl içinde bir DLC veya devam oyunu gelmeliydi bence ama oyun satış anlamında başarısız olunca Sony oyunu arka plana attı.Umarım Sony az sattı diye yemez bu oyunu,bu neslin en çok hakkı yenilen oyunlarından biri bana göre.

aynen tadı damağımda kaldı PS4'ü ilk aldığım zamanlarda oynamıştım bu oyunu, şimdi 2.kez yaz indirimlerinde dijital tekrar aldım yine aynı hazı yaşadım, film gibi sanat eseri oyun. Bu oyuna 2 kere para verdim, niye az sattı harbi üzülüyorum böyle oyunlar az oynanıyor, değeri bilinmiyor, multi oyunların yüzünden yeni nesil çok değişti zaten

• Oyunu az önce bitirme şansı buldum. Grafikler muazzam olmuş. Kontrolün bize geçtiği anlarda bile anlamadım. Öyle bir muazzamlık var oyunda. Yalnız 16:9 formatlı olmaması benim canımı çok sıktı. Biraz da zorladı. Odaklanana kadar zorlandım. Senaryo anlamında oyun hikayesini çok detaya girmeden parça parça gazet güzel şekilde anlatıyor. Tıkanan bir nokta yok. Oyunun sonunda biz neyiz ne oldu diye bir şey demiyorsunuz. Daha derine inmek isterseniz orada tıkanmanız söz konusu ama ona sonraki oyunlarda girebilirler. Oynanış anlamında oyun biraz tek düze olmuş. Daha farklı taktikler ve yaklaşımlar beklerdim ama hep aynı şekilde çatışmaya giriyoruz. Bir de tank olup üstünüze koşanlar var. Oyunun en gıcık yanı bu. Belki de tek zorlayıcı yanı. Açıkçası oynanış daha da geliştirilebilirmiş. Mesela GeOW serisinde COD serisinde de hep aynı şeyleri yaparız ama hiç sıkılmayız. Bunda o durum söz konusu değil. Yine de farklı silahları kullanmak güzeldi. Oyunun can sıkıntısı yaratan bir noktası da toplanabilir objeler. Bunları toplasanız da toplamasanız da pek bir şey farketmiyor. Hikayeye kayda değer anlamda katkısı yok. Zaten topladığınızı anlamanız da zor. 2:24:0 görüntü formatında gazetenin küçücük yazılarını okumak veya el yazısı yazıları anlamaya çalışmak resmen ölüm. Sonra okurum diye hep fotolarını çektim. Bir de bu toplanabilirleri bulacagım diye oyunun akıcılıgı ölüyor. Şuraya da gireyim şuna da bakayım derken oyun dağılıyor. İkinci bitirişimde hiçbirini takmadan dümdüz oynayacagım. Oyunu oynamadan önce insanlar hep qte olayını eleştiriyordu ama ben pek takmadım. Öyle can sıkıcı pek bir yanı da yok. Yerinde ve kararlı olmuş. Zaten bu görüntü formatında kontrolü bize verseler harap olurduk. Son olarak bu oyunun hak ettiği fiyat 30 TL civarıdır. Daha fazla para vermeyin. Daha fazla verirseniz sinirlenirsiniz. Ama bu fiyata güzel bir deneyim sizi bekliyor. Mutlaka arşive almanız gereken bir oyun olmuş. Son olarak:

Oyunun son sahnesinde tetiği çekmeden bekledim ama oyun belli ki bize tek seçenek veriyor. Birden fazla son beklerdim. Bir de bu oyunun devamı gelirse bence sükse yapabilir. Format düzeltirse ve çeşitlilik eklenirse oyun süper olur. Ayrıca yazılar aktıktan sonraki sahne Aralık ayında geçiyor. Oyunun hemen bu hikayeyi devam ettiren devam oyunu gelirse The Order 1887 olarak görebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bence kesin devam oyunu gelecek adamların arkası sağlam değildi haklarını yediler

Sony bu oyuna devam oyunu çıkartmazsa basmaya gideriz merkez binasını

• Siyah bant için güncellenme gelecekti tam ekran oldumu arkadaşlar ?

• The Order 1886 alma planım var. Şansımı Until Dawn'dan yana kullandım ama ek bütçe ile bu arkadaşı da alasım var..
    Çok çok az oynayış videolarına baktım aşırı sarmadı ama ne dersiniz? Heavy Rain almak yerine (ki ps3'te kendisi hatim ettim + tr seçenek yok) 20TL farkla büyük boy seçip Order 1886'mı alayım?

Order 1886'yı hangi oyunla kıyaslarsınız? Hangi oyuna benzer? Gears of War kadar manyak bir şey beklemiyorum ya da Last of Us kadar kaliteli sunum-hikaye ama hangi oyuna benzetmek gerek bu arkadaşı
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.