Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToxicoMaka

Küçük Ekranda alt yazı okumak mucize

Tv nin dibine girerek ben bu mucizeyi gerçekleştirmiştim zamanında
  • Salak inceleme puanlarina kanip oyunu almasaydim cok uzucu olurdu. Oyun muazzam bir atmosfere ve grafiklere sahip. Bundan onceki konsolum xbox 360 di. Yahu alan wake haric hicbir exc. sevmemistim.halo ve gowdan nefret etmistim. Kuzen ise ps3 unde efsane niteliginde oyunlar oynuyordu. O gun kafaya koydum ps4 alacagim diye.Ben konsolumu buldum. Bloodborne ve ardindan bu ilac ilac. Bu da bityikten sonra unchartedi beklemeye koyulacagim ki cikisina az kaldi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 6 Mayıs 2016; 0:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dmitri Karamazov

Halo oynamasak "EFSANE" diye yutturacaksınız. Sinematik videolar ağırlıklı bir şey istesem film izlerim kardeşim, bu neyin muhabbeti. Oyun dediğin "oynanabilirlik" üzerine kurulur. Eğer türü "Aksiyon" ise bu oyunun, kusura bakmayın ama %80'i Halo gibi aksiyonla geçmelidir.

Size iyi seyirler. Saat 9'dan sonra yatmayı unutmayın.

Halo benim icin hep coptu. Cop kalacak. Halo 2 den itibaren butun oyunlarina sans verdim. Bir tek halo reachi bitirebildim o da surunerek. Sevdigin turle alakali bir durum. Ben film tadinda oyunlari seviyorum.sacma salak silahlarla abuk subuk yaratiklar oldurmeyi degil. Bu kadar basit. Sacma sapan fanlik yapmayin.

• Bu oyunu severek oynayan sayılı insanlardan biriyim galiba. Film tadında , ne zevkliydi be.
  • Haftaya 3-4 oyun alacağım arasında bu oyun da var . Yorumları okudum ortası yok ya nefret etmişler ya da aşık olmuşlar Biz hangi tarafta olacağız merak ediyorum şimdiden
  • Hocam ben şu anda 11.bölümdeyim oyunu beğendim yarın kısmetse bitiririm

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Sağ olun bilgilendirmeniz için . Grafik anlamda çok iyi diyorlar film tadındaymış tam benlik bakalım haftaya gelince artık bizde ucundan başlarız size de kolay gelsin

• Gelmiş geçmiş en iyi grafik ve atmosfer, ne pc de ne de ps4 te ötesi yok, inşallah 2.si çıkar, damağımızda kaldı adeta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

Gelmiş geçmiş en iyi grafik ve atmosfer, ne pc de ne de ps4 te ötesi yok, inşallah 2.si çıkar, damağımızda kaldı adeta

2.cıksın ve online mod getirsinler hocam cok da iyi olur bence bu oyuna

• Oyunu bende çok beğenmiştim,tavsiye ederim. Benim için tek sıkıntı alt yazı boyutuydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Oyunu bende çok beğenmiştim,tavsiye ederim. Benim için tek sıkıntı alt yazı boyutuydu.

Altyazı karınca duası gibiydi.
  • Oyunu bitirdim gerçekten harikaydı

• Aynen oyle neden begenmiyorlar anlamıyorum. Tamam biraz kısa ama hikayesi felan çok güzeldi. Grafikler de öyle keza.

• The Order: 1886, US PSN'de indirime girdi, 8$'dan satılıyor.

• İnşallah bir devam oyunu gelir. Ready at Dawn, Deformers gibi projelerle uğraşıyor şuan. Onun yerine The Order'ın bir devamı olsaydı çok daha güzel olacaktı. Eğer devam oyunu gelmezse yazık olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

İnşallah bir devam oyunu gelir. Ready at Dawn, Deformers gibi projelerle uğraşıyor şuan. Onun yerine The Order'ın bir devamı olsaydı çok daha güzel olacaktı. Eğer devam oyunu gelmezse yazık olacak.

Deformers dışında iki oyun daha yaptığını açıkladı, birini tahmin et.
  • E3 2017'de artık bir trailer görürüz.
  • Bu ne ya, sürekli sinematik giriyor!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larry Hryb

Grafigi sisie sonra exc oyun diye sat oldu canim.5 saatte bitsin dogru duzgun hikayesi olmasin.Bari ms cephesi duzgun exc cikariyor.Hepsi goty adayi nerdeyse.

adayı olarak sunulup hepsi balon çıkıyor sanıyordum merak ettim hangileri goty oldu olan varmı yada?

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.