Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi dlc atsalar keşke üstümüze 1-2saatlik.. Şaka maka order 1886 özledim ama hikaye de tekrar tekrar oynanacak gibi değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-smith

ya bu oyunun neresi kısa.? bir toplum olduğu gibi yalan söylermi ya.? tamam sinematik fazla ama bu durumda eksi değilki. oyuna kısa dedikleri için 10 gündür 1 er saat sindire sindire oynuyorum daha bitmedi. hele bir tanesi güzel yalan söylemiş 5.30 saatte tüm oyun bitti diye.. ne yalancısın sen arkadaş ya... niye böyle yaparsınız ki anlamıyorum hocam sizi ya.?

5 saat civarında bitiyor. Ben de 6-7 saat civarında bitirmiştim.

• Şu oyunun devamı geleceği açıklansa artık, bence grafik müzikler ve sunum gayet başarılı ama hikaye bildiğin yarım kalmış,

• Beyler oyunu amazon'dan kutulu 15 dolara aldım fakat sadece ingilizce gözüküyor dillerde? Sistemin dilinide değiştirdim gene aynı sadece ingilizce gözüküyor bölge kilitli mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Beyler oyunu amazon'dan kutulu 15 dolara aldım fakat sadece ingilizce gözüküyor dillerde? Sistemin dilinide değiştirdim gene aynı sadece ingilizce gözüküyor bölge kilitli mi acaba?

Hocam amerikadan aldığınız oyunda Türkçe dil desteği olmaz. Türkiyeden yada Tr psn den aldığınız takdirde Türkçe desteği olur.

• B.N.Y kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.
  • Zorla da olsa oynadım bitirdim
    Verilen puanları sonuna kadar Hak ediyor.!
    Her yer resim gibi, hareketli hiç obje yok, fizik Sıfır, yapay zeka Sıfır, oyanabilirlik berbat ve can sıkıcı, özgürlük Sıfır, hikaye kısa ve pat diye birden gelişiyor say say bitmez.

5 den yukarı etmez

• Benim çok beğenerek oynadığım bir oyundu. İkinci oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Zorla da olsa oynadım bitirdim
    Verilen puanları sonuna kadar Hak ediyor.!
    Her yer resim gibi, hareketli hiç obje yok, fizik Sıfır, yapay zeka Sıfır, oyanabilirlik berbat ve can sıkıcı, özgürlük Sıfır, hikaye kısa ve pat diye birden gelişiyor say say bitmez.

5 den yukarı etmez

+1111111111111111

sadece görsellik yönü güzel, adamlar grafik şov yapmışlar ancak oyun rezalet
  • biraz uyuz ama incelemelerine güvendiği bir eleman. utuber şeysi angry joe:

ilk 45 saniye özeti sanırım

https://www.youtube.com/watch?v=Qy6NHKDh-Mo
  • Ps4 ilk oynadığım ve ilk bitirdiğim oyun oldu biraz önce muazzam güzel bir hikayesi ve benimle kez ds4 kullanan için kolay geldi.

• Oynadıgım en iyi oyunlardandı iyiki ps4 almışım diyorum böyle yapıtları görünce.
  • Bende dün oynadım ilk defa henüz bitmedi ama grafikler çok başarılı olmus arada geçen videolar da ayrı bi renk katmıs oyuna until dawn dan sonra keyif alarak oynadığım bir oyun oldu. Oynamayan arkadaşlar a tavsiye ederim

• ben sevemedim bir türlü, görsellik harika da oynadığım en kötü oyun diyebilirim rahatça.
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hickok45 -- 30 Nisan 2016; 2:10:51 >
  • Monitor de oynadigim icin altyazilari okumak iskence olmustu ama oyun grafik olarak cok iyiydi hikaye ise klise oynanabilirlik fena degil ama hic degilse bi online mod koysalarmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

ben sevemedim bir türlü, görsellik harika da oynadığım en kötü oyun diyebilirim rahatça.

Kac oyun oynamis biri olarak en kotu diyorsun acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

ben sevemedim bir türlü, görsellik harika da oynadığım en kötü oyun diyebilirim rahatça.

Kac oyun oynamis biri olarak en kotu diyorsun acaba ?

yaşım 30 ve 99 yılına kadar ps1, snes, nes gibi konsollar 99'dan sonra PC oyunculuğu..

ps2, wii, ps3, xbox 360 sahip olduğum oyun konsollardı. şimdilerde ise ps4.
  • wildlove kullanıcısına yanıt
    O zaman sadece efsaneleri oynamissin bence. Oynadigim en kotu oyun demek bence haksizlik olmus.

• Grafik olarak bu güne kadar gördüklerimin arasında en iyilerden , belkide en iyisiydi order . Genel olarakta pek sıkılmadan bitirdim oyunu . Ama '' şöyle iyidir , böyle iyidir '' denilecek , o kadar da abartılacak bir oyun değildi . Kişisel görüşümdür tabii . Ama baştada dediğim gibi tam bir görsel şölendi . Durup durup '' vay anasını '' dediğim onlarca yer olmuştu.
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.