Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su goty adaylarini soyle bakalim genc, merak ettik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tarihinde goty olmus tek bir yaris oyununu birak, aday olan bir oyun bile hatirlamiyorum. Kisaca gececen sen onu...

• GT Sport ayri bir dunya, Horizon ayri bir dunya. Her iki oyun da birak GOTY olmayi, adayı dahi olamazlar...

• Oyunu yeni bitirdim. Ben beğendim film gibiydi. Grafikler hikaye falan şahane.

Oyunda tek sinirimi bozan şey o stamford maymuncuğu mu ne ise kapı kilidi açmak için kullandığımız alet. Ne zaman o aleti kullanmak zorunda kalsam 15-20 dakika uğraştım sonunda açtım ama hala o aletin nasıl çalıştığını çözemedim.

The orders her ps4 sahibi oynamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Oyunu yeni bitirdim. Ben beğendim film gibiydi. Grafikler hikaye falan şahane.

Oyunda tek sinirimi bozan şey o stamford maymuncuğu mu ne ise kapı kilidi açmak için kullandığımız alet. Ne zaman o aleti kullanmak zorunda kalsam 15-20 dakika uğraştım sonunda açtım ama hala o aletin nasıl çalıştığını çözemedim.

The orders her ps4 sahibi oynamalı.

Ds4 titresimi acik olsun. En fazla titrediginde gerekli tusa basacaksin. Zaten xrayvgibi de gorunuyor. 10 sn lik is.

• Oyunu biraz önce bitirdim. Çıktığından beri sürekli kısalığından dolayı eleştirildiği için sahneler ilerledikçe ha bitti, ha bu sefer bitecek, ya yarım kalırsa diye korkuya kapıldım. Ancak; oyun tam benim burada artık bitmeli dediğim yerde sona erdi ki bu bile başlı başına mutluluk sebebi. Fazla shooter sevmem ancak; konsept, konu, tarih ve işleyiş olarak oyun bir hayli ilgimi çekti. Biraz da AC: Syndicate'i hatırlattı ki, resmen "Londra'yı özlemişim" dedim.

Kısaca belirtecek olursam oyun kısa falan değil, bitmesi gereken yeri biliyor. Giriş, gelişme ve sonucu bulunuyor. Karakter bu çizgide ilerliyor ve gelişiyor. Sürekli adam vurup öldürmemize rağmen bir saniye bile sıkılmadığımı belirtmeliyim. Ancak; oyun sizden ara vermenizi istiyor birkaç bölüm oynayın ve olaylar bir noktaya geldiğinde bir saat veya bir gün ara verin. Aksi taktirde yukarıda dediğim sıkılma durumu yaşanabiliyor.(Susuzluktan ölen bir insana bile ihtiyacından fazla su verirseniz ona zarar vermeye başlar) Böylesine güzel hazırlanmış bir oyunu tek seferde bitirmeye çalışıp da heba etmeyin derim. Oyunun yaşatmış olduğu atmosfer fevkalade. (Bir bölümde resmen sabah ayazını iliklerinize kadar hissetmenize neden olabiliyor ve bu sadece bir örnek) Tekrar diyorum oyun kısa falan değil.

Mutlaka deneyim etmenizi öneririm.

• Kisa oldugu onundeki yorumlardan dolayi hem bu oyuna hem until dawna karsi cok on yargiliydim. Until dawni begenmedim seneryaso cok zayifti ama the order bayagi iyiydi. Biraz klise bulsam da genel olarak senaryo beni sıkmadi. Bazi yerlerde cok dusman geldigini de goz onunde bulundurursak oyun cok kisaydi gercekten yine de oynanis olsun atmosfer olsun iyi oldugundan oynadigima pisman olmadim.

Duyurusu fln var mi bilemiyorum 2. Oyun olacak mi ama olacak gibi bitti

• Oynuyorum gayette begendim oyunu ama grafikler muhteşem olmasına karşın renk paletleri bana biraz soluk geldi bilerekmi yapılmış bişi anlamadım mistik bi hava vermek içindir belkide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic Wall -- 27 Eylül 2016; 13:42:41 >
  • Çok kalite oyundu ya, heleki grafikler bu neslin en iyisi, evet kısaydı ama muhteşemdi, 2. oyun keşke daha uzun ve silahları geliştirebilme seçeneği olsa, efsane olurdu.
  • Oyunu ben de oynadım bitirdim.Güzel bir tat bıraktı bende. Karakterleri belli bir süre sonra benimsiyorsunuz. Film izler tadında ilerliyor oyun sinematik akış harika. Ama gel gelelim oyun namına ne var derseniz neredeyse hiç bir şey yok diyebilirim. Fazla beklentiye girilmeden oynanması gereken bir oyun olmuş.Dönemin ingilteresi ve mistik havası çok iyi yansıtılmış.Oyunda arada durup etrafı izleyesiniz geliyor. Silahlar çok orjinal ama çeşit az, silahları,karakterleri geliştiremiyorsunuz. Oyun alanını gezmek için neredeyse hiç bir nedeniniz yok.Etrafa bir kaç parça not ve ses kaydı serpiştirilmiş hepsi bu kadar. Tamamen hikaye odaklı konsept bir oyun olmuş diyebilirim. Bu altyapı üzerine oyun geliştirilip; çeşitli oyun dinamikleri,bulmacalar,karakter geliştirme ve silah özelleştirmeleri gibi etmenler eklenirse devam oyunu yılın oyunu olmaya aday olabilir. Grafikler tek kelimeyle müthiş..Oyun 30 fps çalışıyor ama motionblur etkisinden dolayı daha akıcı izlenimi veriyor. Çok nadir de olsa fps düşüşleri oluyor ama bu grafiklerin yanında görmezden gelinebilir. Alt ve üst ekran şeritleri oyun alanını kısıtlıyor,karaktere yakın kamera açısı da bu klostrofobik atmosferi perçinliyor. Ekran şeleritleri olmasaydı benim açımdan çok daha iyi olurdu. Sanırım yapımcılar film atmosferini tam anlamıyla oyuna yedirmek açısından bunu seçmişler. Alt yazılar ise felaket ötesi tam göz bozmalık cinsten.Büyük ekranda oynamama rağmen resmen ekranın dibine girdim. Koskoca firma bu kadar eleştiriyi görüp neden bir update ile bu sorunu çözmez anlamıyorum. Sonuç olarak oyun sinematik oyun deneyimi sevenler için çok iyi fakat toplama bakarsak devam oyununun çıkacağı varsayımıyla geliştirilmesi gereken çok şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilonur -- 27 Eylül 2016; 14:40:38 >

• The Order 1886 oyunu simdi bitti! Amacım konuyu hortlatmak değil ancak uzun süreli bir oyuncu olarak nacizane tek tavsiyem oyunu alın ve oynayın! Kötü eleştirilere kulaklarınızı kapatın ve sadece oynayın! Evet Hikaye cok uzun değil ancak 5 saat içinde bitecek bir oyun değil. Sadece problem evet altyazılar için büyütec gerekli cunku cok kucuk ancak oyun cidden güzel. Gerci tam oyun diyemeyiz,yarı sinema-yarı oyun diyebileceğimiz bir başyapıt olmuş! Evet multisi yok evet kimilerine göre oyun kısa ancak mutlaka denenmesi gereken bir deneyim. Diğer multisi ve hikayesi uzun olan oyunları zaten oynarsınız ama yeni bir deneyim için bu oyun oynanmalı!
  • Benim de merak ettiğim bir oyun kısa sürüyor dediler hafta sonunu değerlendireyim bu oyunla

• Güncelleme ek paket yeni oyun hiç haber yokmu? Altyazılar büyüycek dediler güncelleme ile oda yalan oldu gelse bi daha oynarım

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra gelmez

• Şimdi bitti oyun. 44 tl ye almıştım ama 100 lira da olsa alırım. O derece zevk aldım hele Galahad reisin karizmasi tam oturmuş oyuna. Kanımca mükemmeldi oyun.

• oyun tam sevdiğim tarzda harika tasarlanmış silah ve aletlerle muhteşem görselliği ile oynanması gereken bir oyun. uncharted gibi diyebiliriz. malesef kısa ki bitince gerçekten bittimi diyorsun. ne olacak diye beklentiye giriyorsun. yapımcı tam bitti dememiş zaten ama devamı varda dememiş. iyi para kazandırmadı ki 2.yi yapmadılar. kısa ve film gibi eleştirileride önünü tıkamış olabilir. ancak heavy rain gibi hikayesini gerçekçi grafiklerle yansıtan macera oyunlarının da bir kitlesi var. ama pek gençler değil gibi sanki.
    patch çıkmalıydı proya mutlaka. ben kamerayı hızla 360" döndürdüğümde oluşan görüntü kaymasını tv tazeleme frekansındanmı diye düşünmüştüm ancak diğer oyunlarda bu bulanıklaşma efekti olmadı. tv nin frekansı düşük diye olan bişey değilmiş. keşke görüntü kalitesini 60 fps gibi ayarları iyileştiren bi yama yapsalardı. bu arada usa psn de 5$ a inmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En beğendiğim oyun sıralamasında ilk 3e girer bana gore unchartedın tek düze senaryosundan cok daha kaliteli kurgusu var.

• Oyunu yurt dışından da alsak, türkçe altyazısı var mı?
  • Eşkenar E kullanıcısına yanıt
    Alacağın ülkeye göre değişir. Amerika'dan veya Asya'daki bir ülkeden alırsan olmaz, Fransa, Almanya gibi Avrupa'daki ülkelerden alırsan olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyunun dil degistirme seceneklerine nereden giriliyor acaba??

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.