Şimdi Ara

The Outer Worlds (2019) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
9
Favori
15.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 1,5-2 saat oynadım ve genel yorumların aksine pek beğenemedim. Nedenlerine gelecek olursak en temelden başlayım.

1-Optimizasyon ve FPS. Bu çok bireysel bir sorun ama her FPS oyununu oynayamıyorum, oyunun akıcı olması lazım yoksa başım dönüyor belli bir süreden sonra ve bu oyun akıcılıktan çok uzak ne yazıkki, hemde 60 FPS'e rağmen. Gerek çevre tasarımı, gerek grafikler çok göz yorucu olmuş, hepsi birleşince benim için oynaması epey zor oldu.

2-Çakma bir fallout olmuş. Tamam obsidian oyunun yapımcısı eyvalalhda attığım her adıdma Fallout oynuyorum hissine kapılıyorum. sözde yeni bir oyun.

3-Oynanış. Doğal olarak düşük bütçeli bir oyun için kısır bir oynanış sunuyor ilk 2 saatlik kısımda gördüğüm kadarıyla. Oyun bizden çok fazla saat istiyor ama bu oynanışla zor.

4-Son olarak hikaye. Hikaye olarak hiç içine çekmedi beni. Tamam gezegene felan düştükde abi eeee ? Hiç oynama isteği uyandırmadı. 10 tane konuşma seçeneği olunca iyi bir RPG veya hikaye olmuş olmuyor ne yazıkki.

Ben bu yüksek puanların biraz stüdyo gazı olduğunu düşünüyorum beklentileri düşük tutun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 25 Ekim 2019; 23:35:14 >

• Arkadaşlar oyunda hangi kararı vereceğimi şaşırdım.Kasaba ve köylülerin güç kaynağından hangisini alayım ? Kimi alsam o ölürüm diyor
  • oyun bir bende sorunsuz herhalde, yakın plan konuşmalar haricinde oyun 110-140 fps arası akıyor.

* 1080p ultra ayarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 26 Ekim 2019; 0:2:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emregns400

Umarım ilerde bir ceviri grubu bu oyunu çevirir tek isteğim bu
    oyun çok güzel
    Katılıyorum yama şart ama diyalog halindesin genelde
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 aylık aldım 11.80 di sanırsam bunu 11.80 2 ay daha uzatamıyor muyum yeni hesap mı açmam lazım bittiğinde aynı fırsattan yararlanmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relavz97

Hocam 2 aylık aldım 11.80 di sanırsam bunu 11.80 2 ay daha uzatamıyor muyum yeni hesap mı açmam lazım bittiğinde aynı fırsattan yararlanmak için
    3 yıla kadar uzuyor xbox gold alıyorsun üstüne ultimate çekiyorsun oluyor.
    yani 1 yılık 12 aylık gold alıyorsun bu 3 yıl 36 aya kadar oluyor
    üstüne 2 aylık ultimate çekiyosun 14ay oluyor ultimate.
    1 yılık gold üyelik 180tl :D
  • Relavz97 kullanıcısına yanıt
    Tam bilgim yok hocam. Bende 1 aylık PC Beta vardı Alienware'in hediye verdiği, ona 2 aylık ultimate almıştım. Süreyi uzatmadan Ultimate olarak değiştirmişti üyeliği. Şuanda yenileme fiyatı 45 TL görünüyor. Yarın bittikten sonra tekrar bakarım. Tanıtım fiyatı olduğu için tek seferliktir diye tahmin ediyorum.
  • Bu oyunun bile başından kalkamıyorum, Cyberpunk gelince dünya ile tüm bağlantılar kesilir heralde.
  • Oyunu bugün 2 saat kadar oynadım resmen uzayda geçen fallout olmuş obsidian elinden çıktığı çok belli oluyor. Her oyunda loot önemli olmasa bile karış karış toplayan kişiler için ilaç gibi oyun olmuş. Daha yarım saat içinde bütün oyun yetecek kadar loot topladım neredeyse . İlk oynanış videolarında combat hoşuma gitmemişti ama oynarken bir sorun yaşamadım hoşuma gitti. Başlangıç için oyun çok hoşuma gitti. Grafiklerde bir yanlışlık var ama çözemedim çok blurlu textten kapatmama rağmen çimler ağaçlar çok keskin gözüm ağrıdı. Performans olarak çok iyi optimize olduğunu söyleyemem. Kapalı alanlarda 75 üstü fpste bile takılmalar oluyor. Townda fps düşüşleri çok hissediliyor. Rx 570in memorysini neredeyse tamamını sömürüyor. Hiç bir oyunda bu kadar kullandığını görmemiştim. 10 üzerinden 8 veriyorum 2 puanda optimizasyondan kırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Loot dan resmen gözüm döndü her yere giriyorum diplomat bilim karışık gidiyorum şu ara. Kombata hiç kasmadım skill olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 saatlik izlenimlerime göre oyun uzun yillardir aradiğim rpg tadini verecekmis gibi duruyor.diyalog agici cok genis birkerem

• Fallout + Mass Effect karışımı harika bir oyun olmuş. Özellikle "Uzay" temasında Kaliteli bir RPG'ye hasret kalmıştım ilaç gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnightOfCups

Fallout + Mass Effect karışımı harika bir oyun olmuş. Özellikle "Uzay" temasında Kaliteli bir RPG'ye hasret kalmıştım ilaç gibi geldi.
    Mass Effect'teki yanımızdaki companionların derinligi ve Fallout New Vegas'ın RPG oynanışını mükemmel bir şekilde harmanlamış oyun 2 gündür başından kalkamadım hayranlıkla oynuyorum. Ultra'da grafikler de harika gözüküyor

The Outer Worlds (2019) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Ekim 2019; 4:25:29 >

• Şu quest'de takıldım.Bir yeri mi atliyorum acaba ?

• Obsidian dan antika rpg lere devam,yaptıkları oyunlar en az 10 sene geç çıkmış gibi ama fiyat full,marka satıyor neticede
  • Oyun çıkmadan önce Enis Kirazoğlu davetiye ile Almanya'ya gitmişti. Madem oyunu Türk oyuncularına reklam etmek için bir Türk YouTuber çağırıyorsun o zaman oyunu da Türkçe yapsana. Bu oyunu hakkıyla anlayarak zorlanmadan oynayacak Türkiye'de 100 tane adam olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda optimizaston sorunları var... Sistemimi belirteyim:
    GTX 1050
    8GB RAM
    Intel i5 7th Generation

Sistemim iyi sayılmaz ama kötü de sayılmaz. Çoğu oyunu en düşük ayarlarda +40 fps açarken, bu oyunda fazlasıyla 20'lere düşüyor. Oynanamaz hale geliyor bazen. Oyunun sistem gereksinimlerine bakarsak çok rahat kaldırması lazım o ayrı. Optimizasyon için beklememiz lazım.
  • Beyler diyaloglar can sıkıcı mı? yani az çok altyazılı anlarım o kadarda ingilizce var ama çok çok fazla olursa bi süre sonra dikkat dağılması yaşanıyor.Skip yapmaya başlıyor insan.

Yorar mı bu mesele?
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Oyunu ortalama bir İngilizce seviyesi olan biri rahatlıkla oynar. Anlaşılır bir dili var ki zaten hikayede o kadar komplike değil.

• gio88 kullanıcısına yanıt
    Fallout dan sonra diyaloglar evet biraz uzun. Ama Rpg de olması gereken kadar. Sağolsun Fallout bizi kısa öz cümlelere alıştırdığı için bu diyaloglar uzun geliyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.