Şimdi Ara

The Outsider | Stephen King | 22 Mayıs [ÇIKTI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Outsider | Stephen King | 22 Mayıs [ÇIKTI]

Stephen King'in yeni romanı dünya çapında 22 Mayıs'ta piyasada olacak. King'in merakla beklenen romanının adı The Outsider olarak açıklandı. Kitabın 576 sayfalık devasa bir eser olacağının altını çizelim, Gerçi King hayranları efsane yazardan devasa boyutlarda romanlar okumaya alışıklar! The Outsider'ın konusu da fazlasıyla merak uyandırıcı. 11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilmiş haldeki cesedi şehrin merkezinde bir parkta bulunur. Flint City adlı bu kentin en saygın sakinlerinden biri olan Terry Maitland cinayetin baş şüphelisidir. Davayı soruşturan dedektif Ralph Anderson, Terry'i oldukça gösterişli bir operasyon sonrasında tutuklar. Savcı ve dedektif Terry Maitland'ı idama mahkum ettirmeye niyetlidir ancak Terry, olay gecesi nerede olduğunu anlatmaya başladığında davanın tüm seyri değişecektir. Stephen King kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşadığı şu günlerde The Outsider'la umarız okurlarını tatmin etmeyi başarır.

Alıntı:Post Kolik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 31 Mayıs 2018; 12:18:0 >

• Bu adamın boş geçtiği sene yok sanırım
  • biz o yaşta olsak kafamızı kaldıramayız kesin adam filmlerle, dizilerle birde bunun üstüne kitap yazıyor vallahi ayakta alkışlanacak insan soyadının hakkını veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

biz o yaşta olsak kafamızı kaldıramayız kesin adam filmlerle, dizilerle birde bunun üstüne kitap yazıyor vallahi ayakta alkışlanacak insan soyadının hakkını veriyor.

Aynen öyle, hem de cillop gibi yazıyor, kayış gibi akıyor.
  • Umarım kitabın adı Türkçeye çevrilmeden yayımlanır. The Outsider'ın tam bir Türkçe karşılığı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rosarian kullanıcısına yanıt
    kesinlikle, orjinal dil her haliyle daha güzel. Altın Kitaplar'a yazmak lazım aslında.
  • King kitapları hakkında iki kere iletişim sekmesinden yazmıştım Altın Kitaplara. Geri dönen olmadı tabii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The monkey Stephen king ten
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rosarian kullanıcısına yanıt
    bende dün yazdım fakat dönen olmadı sonra altın kitapları aradım medyum kitabını bulamadım hiç bir yerde telefondan arayınca ilgilendiler. Onun dışında facebook ve ya twitter'dan yazınca cevap vermiyorlar maalesef. Birde nedense hiç bir kitap evinde stephen king kitapları çeşidi yok, hep tek tük istediğim kitapları zor buldum. Sanırım King kitaplarını okumak için geç kaldık..
  • aynı soruyu got'çu abi de soruyor
    how the f do you write so many books so fast

• Bende de orijinal adı kalmalı ama Türkçeye çevrilecekse adını çok merak ediyorum

• CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Google'un kendi çevirisi ile direk Yabancı çıkıyor.

Sözlük anlamına baktım bir sürü anlamı var '' Dışlanmış, Özge, Aykırı Tip, Görgüsüz gibi gibi..

Sanırım en güzel orjinal adı. Ama yok İlla ki Türkçe çevirilirse ''Dışlanmış'' diğerlerine göre iyi görünüyor.
  • Size katılıyorum hocam bence de en iyisi o. Şimdi bekle ki 22 mayıs gelsin...

• stephen kingin kitapları genelde sıkıcı ancak her kitabın bir kısmı acayip sürükleyici. bu kitap güzele benziyor

• çıktı kitap acaba ne zaman çevrilir
  • Bir gelsede direk yumulsam.

Bu arada yine Mr.Mercedes gibi polisiye mi olacak ve üç kitap şeklinde mi olacak.

Ben asıl King'den Hayvan Mezarlığı, O ve diğer eski kitaplarındaki doğaüstü gerilimi istiyorum. Roman dünyası zaten polisiye kaynıyor.
  • stephen king başlamayı sdüşünüyorum hangi kitabını önerirsiniz ve hangi sitede daha ucuzdur. 50-60 tl ye alabildiğmi kadar iyi kitabını almayı düşünüyorum 3-4 tane. medyum aklımda şimdilik. o yu da düşündüm ama çok kalın ve pahalı. başka önerisi olan ilk defa king olkuyacak biri için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebendefrans

stephen king başlamayı sdüşünüyorum hangi kitabını önerirsiniz ve hangi sitede daha ucuzdur. 50-60 tl ye alabildiğmi kadar iyi kitabını almayı düşünüyorum 3-4 tane. medyum aklımda şimdilik. o yu da düşündüm ama çok kalın ve pahalı. başka önerisi olan ilk defa king olkuyacak biri için?
    Göz
    Korku Ağı
    Medyum
  • İtiraf ediyorum, bu adamın hiçbir kitabını okumadım.
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Hayvan mezarlığı olabilir hocam.

• pape kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam başladım geçen hafta. ilk medyumu ardından da gözü okudum. bugün de falcıya başlayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.