Şimdi Ara

The Prestige (2006) vs Inception (2010) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
8.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

The Prestige (2006) vs Inception (2010)

(En Son Oy Tarihi: 2.12.2020)
Giriş
  • ben prestigeden daha cok keyif aldim,inception guzel bir film ama bende biraz hayalkirikligi yaratti,belkide buyuk beklentim yuzunden ,yani cok derin cok karmasik filan diyolar ama neresi derin anlatin bu filmin,anlasilmayacak neresi var ?
  • The Prestige'i dün izledim o kadar etkilemedi beni güzel bir film ama şok edici derecede değil.Bana göre Inception'ın yanından geçemez.
  • İkisi de güzel film ayırmaya lüzum yok.
  • İnception
  • Yukarı
  • The Prestige
  • İkisini de izlemiş biri olarak ikisi de demek geliyor içimden. İkiside birbirinden muhteşem film.
  • N.Tesla rules...
  • prestige
  • Bence Prestige. O filmdeki ortamdan çok etkilenmiştim.
  • Kesinlikle ama kesinlikle The Prestige.. Muhteşem bir konu, muhteşem bir kurgu ve muhteşem bir son.. Inception'da çok hoş ve güzel bir filmdi ama ne yazık ki aslı yıllar önce Chris Carter tarafından X-Files dizisinin 6. sezonunda ki Monday ve Field Trip bölümlerinde işlenmiştir.. Gerçi Nolan'ı suçlamıyorum, X-Files gibi bir ekolden esinlenmeyen kaç film/dizi var ki şuan da?..
  • 1)Inception
    2)Prestige

Memento'yu daha izlemedim ama hemen bakıyorum
  • The Prestige
  • bencede prestige birkaç adım önde prestige in kamera arkasını izleyenler bilir; nolan, prestige benim filmciliğimi kanıtlamak adına önemli bir sınavım tarzı sözler sarfetmiştir. ben bu filmin romanınıda okudum evet bir uyarlama ama tam anlamıyla bire bir değil çünkü romandaki olaylar kurgusu filmdeki kadar büyüleyici değil. filmin senaryosu yazılırken bir kaç ana fikri alarak kendi hayal güçleriyle vurucu noktaların yerlerini ve birtakım sebeblerin şekillerini değiştirmiş nolan kardeşler, ki bence mükemmel olmuş. tabi filmin; ışık,çekim tekniği,setler,oyunculuk vb. nedenlerin, kimyalarının çok iyi uyuşması müthiş bir atmosfer ortaya çıkarmış ki buda bence prestige fanatiklerinin,hikayeden sandığı bağlılığın altında yatan asıl sebeptir.

inception daha özgün bir senaryodur. fantastik görünmesine rağmen aslında bilimsel olarak çok iyi bir teoridir(yada artık değildir). Nolan inception un ana hatlarını daha 16 yaşında kafasında çekmeye başladığını belirtmiştir bi röportajında zaman içinde değişikliğe uğramıştır bazı şeyler ama sonuçta tüm dünyayı etkilemiştir.

Ve ben bir Nolan hayranı olarak her yaptığı filmi heyecanla bekleyeceğimi biliyorum çünkü onun amacı filmi izledikten sonra seyircinin afallayıp zevk almasıdır, bende bu şeyleri istiyorum zaten bir çok insan gibi

• 1)Memento
    2)The Prestige
    3)İnception
  • memento yu tamamen ayırıyorum,1 numara olarak

2- the prestige
    3-inception
  • the prestige
  • Inception, sinema tarihinin en muhteşem kurgusuna ve senaryosuna sahip olan bilim-kurgulardan birisidir. Space Odyssey ve Stalker'dan sonra en çok etkilendiğim film son yıllardaki.
  • ikisi de çok güzel filmler.

İkisini 'Hangisi daha iyi?' diye birbirleriyle kıyaslamak yerine,iki filminde en güzel filmler listesinde bulunduğunu kabul etmek ve iki filme de saygı duymak bence daha mantıklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 2 Mayıs 2012; 20:48:53 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.