Şimdi Ara

The Prestige (2006) vs Inception (2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
8.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

The Prestige (2006) vs Inception (2010)

(En Son Oy Tarihi: 2.12.2020)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumurta34 -- 16 Mayıs 2020; 18:35:38 >
  • Prestij mükemmel ötesi bir filmdi, Inception'da öyle ancak burun farkıyla Inception diyorum.
  • bence prestige.İnception cok yorucu kaçırıyosun bazı şeyleri.hele ilk bölümde uyuyacaktı ark.
  • Prestij diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

bence prestige.İnception cok yorucu kaçırıyosun bazı şeyleri.hele ilk bölümde uyuyacaktı ark.

Bomba atsalar benim dikkatim dağılmazdı o filmde. Öyle konsantreydim.
  • prestigein sonu daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan*

quote:

bence prestige.İnception cok yorucu kaçırıyosun bazı şeyleri.hele ilk bölümde uyuyacaktı ark.

hocam işte filmde bilinçaltı felan diyodular ya seni fazla derinden etkilemiş aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: o.Ka

The Prestige. Her şeyin somut bir açıklaması var ve mükemmel bir kurguya sahip. Nolan'un bence en başarılı filmi. Ayrıca bence Nolan hala bir efsane olacak film yapamadı.
    The Prestige kendi özgü bir seneryoya sahipti.
    Inception ise, makinaya bağlayığ yolculuk yapmak THE MATRİX, Yer Çekimsiz dövüşme, THE MATRİX, kafa yorma, düşündürme olarak THE MATRİX, Bir varoluşdan farklı bir varoluşa geçiş, Ha rüyadan rüyaya geçiş ha Neo'nun Matrix'e geçmesi. Makine'de ölmeler. Rüyada alınan hasarın gerçekte de alınması. Her şey THE MATRİX. !

sen kafayı matrix le bozmuşsun bence. son 2 filmi olmasa matrix le inception u kıyaslardım ama felsefenin tadı kaçtı son 2 filmle.

• The Dark Knight > The Prestige > Inception = Memento > Batman Begins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 16 Ağustos 2010; 20:22:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

@Nike
    Altıncı Hisin sonu daha ortalarından belliydi arkadaşım küçük çocuk bruce willis ile konuşurken 'ben ölüler görüyorum ama onlar ölü olduklarını bilmiyorlar' dediği sırada zaten ben sonun tam tahmin ettiğim gibi bitti.

Sinema tarihinin en şaşırtıcı sonları bence The Game ,Fight Club ve Oldboy

The Game'in sonunu tahmin bile edemezsin tam tersköşe

Her filmin sonu tahmin edilebilir.. Benimde altıncı his de aklımın ucundan bile geçmemişti böyle bir son olacağı ama The Game de daha önce bu şekil "şirket" tarzı birşey izlediğim için, bir noktadan sonra finalin böyle olacağını anladım...

benimde 1 numaram saw dır bu konuda.

kim tahmin edebilirdi herşeyi yapanın bütün film boyunca ortada ölü gibi yatan adam olduğunu?

Son konusunda SAW dan ötesi yok. Memento filmini anketteki filmlerden daha çok seviyorum. Inception abartılıyor biraz. Prestij filmi daha iyi gibi.

• 1-The Prestige
    2-Inception
    3-The Dark Knight

ama birbilerine çok yakındır
    biri 5 ise diğer 4,99 diyebiliriz...
  • prestige nin yeri farklıdır.
  • Yukarı !
  • Inception = 2 The Prestige = 3 The Dark Knight
  • Prestige'i sinemada izlemiştim ilk çıktığında pek hatırlayamadım ama Prestige'e verdim oyumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Inception daha iyi bir film belki de ama tam anlamıyla sindirebilmek için 1 kere izlemek yetmeyebiliyor. Aynısı Memento için de geçerli...

Ben INCEPTION filmini 3 kez izledim. Ve her izleiğimde ayrı bir film izledim. Yani demek istediğim Nolan'ın en derin filmi diyebilirim... Nerdeyse filmin her sahnesine filmi daha iyi algılayabilmek için bir anahtar koymuş. Ama yakalayabilene...
  • Benim oyum inception'a

2 film'de güzel ama benim için inception 1 adım önde
  • Aslında Inception daha büyük yapım ama ben The Prestige i daha çok beğenmiştim zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan*

quote:

+1 Konsantre olmamak mümkünmüydü ki ya?
    Bizde sıkılan ve anlamayan arkadaşlar bile oldu...
    Hatta bi sahnede ben;

Cafe de Dom Cobb ile Ariadne arasında geçen konuşmada;
    "Dom Cobb - Rüyaya nasıl ve nerden başladığını hatırlayamazsın ama nerde ve nasıl bitttiğini rüyadan uyanınca hatırlarsın."
    "Dom Cobb - Peki sana bi sorum olacak... Biz buraya nerden geldik?"

Sorusu üzerine sinema salonunda "VAYY BEE" diye bağrarak bütün dikkatleri üstüme çektiğimi hatırlıyorum...

• İkisi de mükemmel ama İnception benim gözümde bir adım önde.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.