Şimdi Ara

The Prestige (2006) vs Inception (2010) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
8.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

The Prestige (2006) vs Inception (2010)

(En Son Oy Tarihi: 2.12.2020)
Giriş
  • Oyu attığım dönemde The Prestige demiştim ama şu anda Inception diyorum. The Prestige'i 6 kez izledim baştan sona, sonrasında izlemeyi denediğimde hep sahne seçtim. Inception'ı 10dan fazla kez baştan sona izlemişliğim var ve sahne seçmiyorum. Akıyor...
  • ben ikisini de çok beğendim ama sadece 1 kere izledim, çünkü 1 kerede anlayabiliyorum 10 kere izlememe gerek kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz atay

ben ikisini de çok beğendim ama sadece 1 kere izledim, çünkü 1 kerede anlayabiliyorum 10 kere izlememe gerek kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuz atay

ben ikisini de çok beğendim ama sadece 1 kere izledim, çünkü 1 kerede anlayabiliyorum 10 kere izlememe gerek kalmıyor.

• izlemedim...
  • İkisinide soluksuz izleyen bir C.Nolan hayarını olarak filmlerdeki oyunculukları da göz önünde bulunduruyor ve INCEPTION diyorum.
  • The Prestige
  • Anketi sıfırlayalım bakalım izleyenlerde çoğaldı forumda... Sonuç ne çıkacak..
  • Prestige
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Anketi sıfırlayalım bakalım izleyenlerde çoğaldı forumda... Sonuç ne çıkacak..

Oyumu değiştirebilme fırsatı güzel oldu.

Inception diyorum şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Oyu attığım dönemde The Prestige demiştim ama şu anda Inception diyorum. The Prestige'i 6 kez izledim baştan sona, sonrasında izlemeyi denediğimde hep sahne seçtim. Inception'ı 10dan fazla kez baştan sona izlemişliğim var ve sahne seçmiyorum. Akıyor...

Bence bunun nedeni sürekli bir aksiyon içinde olunması olabilir. Prestij'i tekrar izlenir kılmayansa o müthiş kurgusunu biliyor olmaktır, ama fevkalade işlenişi, oyunculukları için bile tekrar izlenir.

Ayrıca İnception'ın sonuda muallakta tekrar izleyeyim belki bir şey yakalarım diye de gaza geliyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 2 Haziran 2011; 0:29:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Oyu attığım dönemde The Prestige demiştim ama şu anda Inception diyorum. The Prestige'i 6 kez izledim baştan sona, sonrasında izlemeyi denediğimde hep sahne seçtim. Inception'ı 10dan fazla kez baştan sona izlemişliğim var ve sahne seçmiyorum. Akıyor...

Bence bunun nedeni sürekli bir aksiyon içinde olunması olabilir. Prestij'i tekrar izlenir kılmayansa o müthiş kurgusunu biliyor olmaktır, ama fevkalade işlenişi, oyunculukları için bile tekrar izlenir.

Ayrıca İnception'ın sonuda muallakta tekrar izleyeyim belki bir şey yakalarım diye de gaza geliyor insan.

Bence 2 filmin de kurgusu müthiş. Yani Inception'ı aman belki bir şey yakalarım mantığı ile gaza gelerek izlemiyorum. LoTR çoğu kişi gibi benim için de en önemli yapıtlardandır. Nasıl ki neler olacağını bile bile LoTR eksiksiz izlenir, Inception da o noktaya gelmiş benim için. The Prestige ise hiçbir zaman o kadar yükselmedi nazarımda.

Ek: Oyunculuk performansı ve kadrosu açısından bence de The Prestige daha öndedir ama bir noktada filmin kendine olan ilgiyi diri tutabilecek seviyede olması her şeyin önüne geçebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 2 Haziran 2011; 1:58:48 >

• Inception tabii ki.. Prestige yanına dahi yaklaşamaz. Inception' ın kurgusun da ve hikayesin de sorun bulanlar, oturup tekrar tekrar izlesinler. Emin olsunlar buna değiyor, kaç kere izledim bilmiyorum ve izlerken hiç sıkılmıyorum. Böyle bir akıcılık olamaz.
  • İkiside oldukça güzel yapım fakat seçimimim Inception'dan yana olur.
  • Eşit dedim ben. Çünkü farklı tarzda filmler. İkisi de çok güzel.
  • İki yapımı da büyük bir zevkle izledim. Bence İnception biraz daha ağır basıyor. Benim favori filmimdir.
  • Az farkla Inception.
  • İkiside cok iyi bence. C. Nolan akıyor filmlerde
  • Prestijde bir tane gereksiz sahne yok Inceptionda bazı sıkıldığım yerler oldu bu yüzden bile prestij derim birde Inception diyenler Prestiji anlamamıştır son sözüm bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 5 Haziran 2011; 0:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Prestijde bir tane gereksiz sahne yok Inceptionda bazı sıkıldığım yerler oldu bu yüzden bile prestij derim birde Inception diyenler Prestiji anlamamıştır son sözüm bu

Yada Prestij diyenler Inception'ı anlamamıştır... Çünkü çok derin bir filmdi...

Ek:Prestij kötü filmdir demiyorum. Inception ile yarışabilecek kalitede bir filmdir. Ama Inception'ın bendeki yeri ayrıdır...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.