Şimdi Ara

The Protector (2018 - ) | Netflix Türk Yapımı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
12
Favori
24.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu söylemeliyim ki efektler rezalet, yani öyle böyle değil baya kötü Şu yukarıda ki spoiler içindeki gifi farkettiğim zaman gülmekten öldüm

The Flash dizisinden iyi, Iron Fist çerezliğinde kötüydü.Yani Iron Fist'te bir şeyler oluyor bir çaba falan var ama burada yok anlam veremedim.Konuşma, konuşma, konuşma diye gidiyor tam bir şey yapacak diyorsun yapmıyor Iron Fist ile kıyaslamamın nedeni ise birbirine çok benzemesiydi.

Dizinin ilk bölümünde kötü adamımızın kim olduğu net şekilde belli oluyor.Yani adam bilge bilge konuşuyor, öğüt veriyor vs. anında çakmanız gerekiyor.Bir de Ölümsüzler ne yapıyorda bunları öldürüyorlar sorusuna net bir cevap alamadığım için aşırı tilt olmuş durumdayım. Senaryo istenileni veremese bile 2.sezon için umutluyum.Keşke aşk üçgenine bağlamayaydı

Oyunculuklar kısmında Çağatay abimiz bazı sahnelerde yapmacık tadında kötü iken bazı sahnelerde işi yükseltiyor, özellikle sinirli olduğu sahnelerde kısacası beğendim.Ablalarımızın oyunculuklarını beğendim ama değinmek için sabırsızlandığım Okan abimiz.Adam harbi Okan Yalabık lan anlıyorsun yani yıllarca izlemişsin ve o tadı yine alabiliyorsun anlamsız bir şekilde çok beğendim.Mazhar-Kemal karakterlerini ve onların dışında kalan karakterleri kısmende olsa beğendim.

Toparlayacak olursam imdb puanını (bizimkiler muhtemelen yüklendi oraya ) kesinlikle hak etmiyor.Şu an bitirmiş olduğum için 6 ile 6.5 arasında gidip geliyorum.Tekrar izlenir mi sorusuna hayır demek mantıklı olur.2.sezonda bütçeyi yükseltip yazara ayar verirlerse güzel bir dizi olabilir o yüzden umutluyum.

• Daha 2. bölümdeyim. İzlenimlerim şöyle ki: dizi gerçekten kalitesini konuşturuyor. Zaten yönetmen Can Evrenol tr standartlarının üstünde bir adam. Müzikleri ve geçişleri hoş kullanıyorlar.

Bir de arkadaşlar lütfen şu spoiler butonun kullanın gözünüzü seveyim 20 tane spoiler yedim.

ahan da böyle
  • Çağatay olmamış ya dizide.. 10 bölüm hızlı bitti 45 dk zaten ama diyaloglar, efektler saçma ötesi

Okan yalabık çok iyidi.. diğerleri çöp

Ayrıyeten en önemli senaryo da neden

muhafızların istanbulun nasıl koruduğunu, ölümsüzlerin istanbulu ne yapabileceği konusunu işlememişler ki? Faysal, sadece karısını istiyormuş. Başka bi amacı yok. İstanbulu ele geçircem derdi de yok. Muhafızlar istanbulu bitirecek herhalde.
  • imdb den iyi puan almış gözüküyor.

• Puan düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

imdb den iyi puan almış gözüküyor.
    Bizim millet (5.235 kişi) basmış 10 puanı o yüzden. Ne buldular bu diziden 10 puanlık acaba Kesinlikle bu puan etmiyor dizi. Ederi 6,5 - 7 arası bişi
  • bence diziye yapılan kötü yorumlar gereksiz ve saçma

kaç tane efektli dizi var ki piyasada daha ilk defa bu şekilde bir dizi yapılıyor (daha önce yapıldıysa bilmiyorum) ve bu tür teknolojilerde hep geriyiz zaten yukarıda attığım son sahne ve yumruk sahnesi dışında kötü bir şey yok konuşmalara takılanlar olmuş onun da nedeni belli senarist yabancı yabancı 1 2 inceleme izledim ve beğenmişler bizle yine biz dalga geçiyoruz destek olacağımıza IMDB puanının düşme nedeni yine biziz bence çünkü dizinin yurt dışında tanıtımı yapılmadı diye biliyorum hatta netflix tr'ye girildiğinde önerilenler arasında yokmuş galiba o yüzden yabancı izleyici çok yok

ben diziyi 1 2 şey dışında beğendim zamanla efektlerde senaryo da çok daha iyi olur şimdiden desteği kesip her yerde dalgasını geçersek muhtemelen devamı da daha iyisi de gelmez şu dizi iron fist flash ve arrow dizilerinden daha iyi benim gözümde ve başlangıcı böyle yapmaları beni umutlandırdı inşallah daha iyisi olur

şunu da şuraya bırakayım luke cage neden o kadar konuşulmadı acaba
    bence bu iki sahne çok da farklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

bence diziye yapılan kötü yorumlar gereksiz ve saçma

kaç tane efektli dizi var ki piyasada daha ilk defa bu şekilde bir dizi yapılıyor (daha önce yapıldıysa bilmiyorum) ve bu tür teknolojilerde hep geriyiz zaten yukarıda attığım son sahne ve yumruk sahnesi dışında kötü bir şey yok konuşmalara takılanlar olmuş onun da nedeni belli senarist yabancı yabancı 1 2 inceleme izledim ve beğenmişler bizle yine biz dalga geçiyoruz destek olacağımıza IMDB puanının düşme nedeni yine biziz bence çünkü dizinin yurt dışında tanıtımı yapılmadı diye biliyorum hatta netflix tr'ye girildiğinde önerilenler arasında yokmuş galiba o yüzden yabancı izleyici çok yok

ben diziyi 1 2 şey dışında beğendim zamanla efektlerde senaryo da çok daha iyi olur şimdiden desteği kesip her yerde dalgasını geçersek muhtemelen devamı da daha iyisi de gelmez şu dizi iron fist flash ve arrow dizilerinden daha iyi benim gözümde ve başlangıcı böyle yapmaları beni umutlandırdı inşallah daha iyisi olur

şunu da şuraya bırakayım luke cage neden o kadar konuşulmadı acaba
    bence bu iki sahne çok da farklı değil

yoo farklı

• Bakın bi hele

Faysal, Hakan'a gömleği çıkarttırdıktan sonra neden vurmuyor? Kanını da alıyor, hançerde onda. Mal gibi elinde silah sıkmıyor ve içeri giren 3 korumaya öldürün diyor. Aynı şey doktor ve kızını gazlı odaya atanlar içinde geçerli. Manyak mısınız sıkın gitsin.Sinir oldum yazacağınız senaryoyu. Bu tarz senaryo bugları keyfi sıfıra indiriyor.
    Ayrıyetten merak ettim Hakan Leyla ile işi pişirirken neden gömlek üstünde duruyor. Bunun babası banyo ederken üstünden çıkarmış. Ölümsüzün biri gelip boğazlamış bunu.Sende çıkarmayaydın birader. Seks yaparken çıkartılmıyor da banyoda niye çıkartılıyor?
    Yine merak ettiğim bu muhafızları padişah kuruyor. Yüzyıllarca süregeliyor ama devlette bunlara ait hiçbir varlık yok. Bunu kuran padişahlar hiç mi bunlara ait gizli teşkilat oluşturmamış? Dizide gördüğüm bu sadık olanlar denen tayfadan iki kale maç yapacak sayıda adam çıkmıyor dizi boyunca. Faysal denen ölümsüz şirket kurmuş paraya para demiyor, Padişahın oluşturduğu muhafız takımı parasızlıktan iş arıyor.(asdkasdasd kerhaneci Hakan seni :)

• Diziyi bitirdim. Tat kaçırmayacak bir şekilde değineceğim. En başta bu tarz bir işin Türkiye'de ilk olduğunun ve eksiklerinin elbet olacağının farkında olmak lazım. "Bu ne lan" diyerek gömmek yerine, yapıcı eleştirilerde bulunmak lazım.

İlk bölümlerde konuşmalar aşırı yapmacık geldi. Yurdaer Okur gibi sevdiğim ve iyi bir oyuncunun replikleri, konuşmaları bile yapmacıktı. Herhangi bir Türk dizisindeki diyalog gerçekçiliği dahi yoktu. Sanırım sonradan dublaj yapılmış. Hazar Ergüçlü ise kusura bakmasın ama, dizideki en kötü oyunculuğu sergilemiş. Çağatay Ulusoy'u beğendim. Daha oturaklı ve tatmin edici bir oyunculuğu vardı. Okan Yalabık'a ise diyecek söz yok. Dizideki en iyi oyuncuydu bence ilk sezon itibariyle.

Diziyle ilgili en beğendiğim şey kesinlikle İstanbul ve Türkiye'nin tanıtımı oldu. Mekan seçimleri çok güzel. Burasının Arabistan değil, Türkiye olduğunun mesajı güzel verilmiş.

Türk dizisi olmasa izler miydim? Muhtemelen izlemezdim. Çünkü bu tarz "Süperkahraman" "Süpergüç" konularından bıkkınlık geldi. Ama Netflix bize bu şansı verdiği ve böyle bir tarz ülkemizde ilk olduğu için tabiki de şans verdim. Keşke bu tarz fantastik bir senaryo yerine, gerçek dünyada geçen bir dizi olsaydı ama yapacak bir şey yok.

Umarım şu diyalog ve konuşma işini 2. sezonda çözerler. Özellikle ilk 5 bölüm çok gözüme battı bu konuda.

• kardeeeşşş bzm ulkeden utopik br supr khraman cıkmaaaz. olr mu oyle sey! çok scma olmss
  • şu üsttekiler de iyi türedi he

adam yazı yazmayı bilmiyor film-dizi arasındaki farkı bilmiyor gelmiş buraya küfür ediyor
  • Yabancı Basın ve İzleyiciler, Netflix’in Türk Dizisi Hakan: Muhafız Hakkında Ne Düşünüyor?

edit:
    benim yaşım yetmiyor buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOD_A_MAN -- 17 Aralık 2018; 19:24:55 >

• Iron Fist ve Luke Cage karması Muhafız
  • Dostlar seriyi spoilera girmeyip çok uzatmadan blogumda inceledim.Şahsi fikrim yapımcıların, diğer süper kahraman temalı Netflix dizileri kadar iyi olmasa da güzel bir iş çıkardıkları yönünde.Detayları aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz efenim.
    https://beyazekran.home.blog/2018/12/17/hakan-muhafiz-nedir-ne-degildir/
  • kameraman da sadık herhalde

önde el arkada da adam var birine fokuslanınca diğeri görünmüyor ben birini sonradan gördüm

The Protector (2018 - ) | Netflix Türk Yapımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 18 Aralık 2018; 0:53:5 >
  • Arkadaşlar dizi çok güzel

The Protector (2018 - ) | Netflix Türk Yapımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürükleyici, güzel bir başlangıç bence. Elbette senaryoda ve efektlerde sıkıntılar vardı ancak bunları ben çoğu Netflix dizisinde görüyordum. O yüzden başlangıç için ortalamanın üzerindeydi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.