Şimdi Ara

the sims 2 si vistada çalışmıyor diyenler için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende yaza girerken yeni c aldım ve oda vistayla çalışıyo ama sims 2 yi çalıştıramadı sims 2 exeye sağ tıklayıp en alttaki özelliklere tıklayın ve uyumluluğa gelin orda Windows XP (Service Pack 2) yapın ve alttaki ayrıcalık düzeyi yazan yerin altındaki bu programı yönetici olarak çalıştır ' a basın vea oyuna girin

• bu doğruysa çok iyi bir paylaşım bunları diğer oyunlara da yapmak lazım.ben vista ya geçtiğim zaman bunu denerim
  • ben bu yöntemle oyuna girmeye başladım inş. sendede işe yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: segentich1

ben bu yöntemle oyuna girmeye başladım inş. sendede işe yarar

bende daha vista yüklü değil xp hala ve sims 2 yi oynuyorum ama vistaya geçersem yaparım.
  • abi sims 2 nin orjinalini arıyorum bulursam bunu denicem
  • the sims 2 şifreleri

CTRL+SHIFT+C tuşlarına basıp komut konsolunu açın ve aşağıdaki kodları yazın (büyük-küçük harfleri aynen yazmalısınız):

Kaching : 1000 sim parası verir

exit : Oyundan çıkış

expand : hile penceresini genişletir

moveObjects on : nesneleri hareket ettirme açık

moveObjects off : : nesneleri hareket ettirme kapalı

aging -on : Sim'lerin normal olark yaşlanır

aging -off : Sim'ler yaşlanmaz

autoPatch -on : Oyunun otomatik güncellemesi açılır

autoPatch -off : Oyunun otomatik güncellemesi kapanır

slowMotion # : Oyun hızını ayarlama (# yerine 0-8 arası bir rakam, normal hız 0)
  • ardakaşlar slm herkese. vista yüklü bilgisayarımda sims2 yi kuramdım autorun çalışmayı durdurdu hatası veriyo yardımcı olabilirmisiniz. tşkler.
  • e bunu herkes bilir zati eski oyunları çalıştırmak içn her bilgisayarda kullanılır ben xp kullanıyorum vistada oyunları oynıyamassamda zaten hemen onu yapardım ama yinede bilmeyenler içn
  • kardeş anlamadım. bu oyunu vistada oynıyamazmısın diyorsun?
  • yinede olmuyor bendeçok severim sims 2 yi bir sonuç bulun lütfen
  • bendede please insert the correct cd rom and restart the application yazıyo. cd yi taktım uyumluluk için olanıda yaptım ama açamıyorummm
  • deneyeceğim.Umarım olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.