bende yaza girerken yeni c aldım ve oda vistayla çalışıyo ama sims 2 yi çalıştıramadı sims 2 exeye sağ tıklayıp en alttaki özelliklere tıklayın ve uyumluluğa gelin orda Windows XP (Service Pack 2) yapın ve alttaki ayrıcalık düzeyi yazan yerin altındaki bu programı yönetici olarak çalıştır ' a basın vea oyuna girin
bu doğruysa çok iyi bir paylaşım bunları diğer oyunlara da yapmak lazım.ben vista ya geçtiğim zaman bunu denerim
ben bu yöntemle oyuna girmeye başladım inş. sendede işe yarar
quote:
Orjinalden alıntı: segentich1
ben bu yöntemle oyuna girmeye başladım inş. sendede işe yarar
bende daha vista yüklü değil xp hala ve sims 2 yi oynuyorum ama vistaya geçersem yaparım.
abi sims 2 nin orjinalini arıyorum bulursam bunu denicem
the sims 2 şifreleri
CTRL+SHIFT+C tuşlarına basıp komut konsolunu açın ve aşağıdaki kodları yazın (büyük-küçük harfleri aynen yazmalısınız):
Kaching : 1000 sim parası verir
exit : Oyundan çıkış
expand : hile penceresini genişletir
moveObjects on : nesneleri hareket ettirme açık
moveObjects off : : nesneleri hareket ettirme kapalı
aging -on : Sim'lerin normal olark yaşlanır
aging -off : Sim'ler yaşlanmaz
autoPatch -on : Oyunun otomatik güncellemesi açılır
autoPatch -off : Oyunun otomatik güncellemesi kapanır
slowMotion # : Oyun hızını ayarlama (# yerine 0-8 arası bir rakam, normal hız 0)
ardakaşlar slm herkese. vista yüklü bilgisayarımda sims2 yi kuramdım autorun çalışmayı durdurdu hatası veriyo yardımcı olabilirmisiniz. tşkler.
e bunu herkes bilir zati eski oyunları çalıştırmak içn her bilgisayarda kullanılır ben xp kullanıyorum vistada oyunları oynıyamassamda zaten hemen onu yapardım ama yinede bilmeyenler içn
kardeş anlamadım. bu oyunu vistada oynıyamazmısın diyorsun?
yinede olmuyor bendeçok severim sims 2 yi bir sonuç bulun lütfen
bendede please insert the correct cd rom and restart the application yazıyo. cd yi taktım uyumluluk için olanıda yaptım ama açamıyorummm
deneyeceğim.Umarım olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme