Şimdi Ara

The Walking Dead - 400 Days (Türkçe Yama Çalışması) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
11.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Walking Dead oyun serisinin ilk sezonu 5 bölümden oluşuyor.
    Bu oyun DLC, bir nevi ekstra bölüm ya da özel bölüm gibi düşünebilirsiniz.

Bu DLC'de 5 ayrı karakterin 10-20 dakikalık maceralarını oynuyoruz.
    Seçtiğimiz seçenekler ise sene sonu çıkacak Sezon 2'ye etki ediyor.

İlk sezonu oynamadan bunu oynamanız tavsiye edilmez. :)
  • kolay gelsin bu kadar çabuk beklemiyordum açıkçası
  • cevaplar için teşekkürler ..
  • Oyunu satın alıp oynamak için Türkçe yamanın çıkmasını bekliyordum ki bu konuya rastlayıverdim. Bu kadar hızlı bir şekilde çıkacağını düşünmüyordum. Hepinize kolay gelsin arkadaşlar destekçinizim. :)
  • Tahminimizce bir aksaklık olmazsa yama Pazartesi günü çıkmış olacak.
    Tekrar destekleriniz için teşekkürler.
  • Tamamen unutmuşum bunu. Yamanın hızlı çıkacka olması sevindirici. Kolay gelsin.
  • güzel çalışma,diğerlerini türkçe yama ile bitirdim zaten bununda öyle olması güzel
  • TelltaleGames kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin
  • Süpersiniz! Oyun çeviri bu işi para kazanma odaklı yapmaya başlamasına rağmen sizin hızınızda yama cıkardıklarını görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin arkadaşlar.
  • Çok çok iyi bir haber aşırı derece hızlısınız ellerinize sağlık beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 6 Temmuz 2013; 11:42:15 >
  • Diyaloglarımız %80 olarak güncellenmiştir.
    Destekleriniz için tekrar teşekkürler. :)
  • oyunu satın aldım şimdi sizin o muhteşem yamanız kaldı :D..
  • Mükemmel oldu bu. Oyunu satın almak için Türkçe yamayı bekliyordum. Ve şimdi gidiyorum :)
  • Valla çok iyi oldu bu.2-3 ay beklemek çok koyardı bana.Teşekkürler,kolay gelsin
  • helal olsun valla oyunceviri biz başka şeyelere odaklanıyoruz gibi açıklamalar yapmıştı.
    kolay gelsin teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TelltaleGames

Destek veren herkese teşekkürler.
    Tahminen yarın yamamız %85-90'lık bir bölüme gelecek. Cumartesi-Pazar bitirip son kontrolleri yapacak ve sonraki gün yamayı sunacağız.

kendi siteleriyle iletişime geçtin mi? email yolu ile başvurup official bir şekilde dil yaması yayınlatabilirsiniz sitelerinde...
  • Kolay gelsin'de pazar günü çıkma olasılığı var mı acaba ?
  • Kolay gelsin. Devam ediyor değil mi? Daha Epsiode 2 ye geçmeden DLC planları yapıyorum Ha birde bende önceki OyunÇevirinin yaptığı yamalar var font sıkıntısı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 6 Temmuz 2013; 19:51:59 >
  • Maalesef Pazar'a yetişmez. Malum yamayı 3 kişi yapıyoruz. :)
    Bu arada, fontun orjinal font olabilme ihtimali var, Atahan arkadaşım konu üzerinde çalışıyor, başarabilirsek orjinal font ile birlikte oyunu sizlere sunacağız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.