Şimdi Ara

The Walking Dead - 400 Days (Türkçe Yama Çalışması) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
11.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an aslında 11 temmuza girdik çıkmış olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Şu an aslında 11 temmuza girdik çıkmış olması gerekiyor

11 temmuza girince çıkacak dememiş 11 temmuzda demiş yani isterlerse akşam da çıkarırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automax

quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Şu an aslında 11 temmuza girdik çıkmış olması gerekiyor

11 temmuza girince çıkacak dememiş 11 temmuzda demiş yani isterlerse akşam da çıkarırlar

haklısın zaten öylesine atmışsım
  • yahu 2 saat gereksiz tartışmaları okudum yama vardır diye yok yama felan boşuna bakmayın artık ingilizce oynuyacağız oyunçeviri yama çıkarmış demişsiniz oda kaldırmış heralde çok hata vardı ingilizce oynarım daha iyi ne bekleyeceğim
  • Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batugunner

yahu 2 saat gereksiz tartışmaları okudum yama vardır diye yok yama felan boşuna bakmayın artık ingilizce oynuyacağız oyunçeviri yama çıkarmış demişsiniz oda kaldırmış heralde çok hata vardı ingilizce oynarım daha iyi ne bekleyeceğim

Kaldırmamışlar link bozulmuş ilgisizlik yüzünden de bozuk kalmış işte
  • Henüz bilgisayar başına yeni geçebildim. iOS için çalışmalara yarın başlayacağım. Yamanın bugüne gelebileceğini sanmıyorum. Maalesef burada anlatamayacağım çeşitli sebepler buna neden oldu. Dediğim gibi şu an PC sürümü için Oyun Çeviri yamasını kullanabilirsiniz, yama linki bende çalışıyor. Şayet o anlatamayacağım sebepler aynı şekilde devam ederse yamanın yine uzayabilir. Kimseyi burada böyle bekletmek istemem.

Herkese bu durum nedeniyle özür diliyorum.
  • 13 temmuza 1 saat kaldı yama ne zaman gelecek
  • helal size arkadaşlar skyrimede bi el atın
    oyun ceviri 2015den asagı cıkarmaz yamayı
  • umarım biran önce çıkar ...
  • Emeklerinize sağlık,oyunu indirdim bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selinserdal -- 13 Temmuz 2013; 1:14:09 >
  • Kimse büyük beklentiyle indirmesin 15.dk ya vardı ya yoktu :( tr yama hala çıkmadımı 14.07.13 ??
  • 18.07.13 yama geldi mi :) merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ownzerr -- 18 Temmuz 2013; 11:26:25 >
  • ne oldu oyuncevirinin arkasından atıp tutuyordunuz ergenler... Adamların çıkardıkları yamalarla oyun oynayın sonra yok böyle kötüler yok para için yapıyorlar yazık insanoğlu işte nankör yapacak bi şey yok cehalet işte ayda bir kitap okusanız ufkunuz açılır hayata başka gözle bakarsınız ama nerde............
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan2266

ne oldu oyuncevirinin arkasından atıp tutuyordunuz ergenler... Adamların çıkardıkları yamalarla oyun oynayın sonra yok böyle kötüler yok para için yapıyorlar yazık insanoğlu işte nankör yapacak bi şey yok cehalet işte ayda bir kitap okusanız ufkunuz açılır hayata başka gözle bakarsınız ama nerde............

Sana pamuk prenses ve yedi cüceleri öneriyorum ufkunu açacaktır sen ve senin gibiler için birebir hem çok sayfalı da değil tam senlik.
    Sen nasıl genelleme yapabilirsin sana bu hakkı kim veriyor, kitap okumadığımızı nereden biliyorsun ? Oyunçeviri bile hatası olduğunu farketti ,kabul etti ,düzeltti sen kimsin de bunu kabullenmiyorsun ? Ergen demiş birde Allah annene babana sabır versin çocuk.
  • quote:

quote:

ne oldu oyuncevirinin arkasından atıp tutuyordunuz ergenler... Adamların çıkardıkları yamalarla oyun oynayın sonra yok böyle kötüler yok para için yapıyorlar yazık insanoğlu işte nankör yapacak bi şey yok cehalet işte ayda bir kitap okusanız ufkunuz açılır hayata başka gözle bakarsınız ama nerde............

Sana pamuk prenses ve yedi cüceleri öneriyorum ufkunu açacaktır sen ve senin gibiler için birebir hem çok sayfalı da değil tam senlik.
    Sen nasıl genelleme yapabilirsin sana bu hakkı kim veriyor, kitap okumadığımızı nereden biliyorsun ? Oyunçeviri bile hatası olduğunu farketti ,kabul etti ,düzeltti sen kimsin de bunu kabullenmiyorsun ? Ergen demiş birde Allah annene babana sabır versin çocuk.

sadece sana gülüyorum anne ve babayı karıştırarak yaşını eğitim seviyeni ve acizliğini belli ediyorsun okuduğun kitapların ismini söylemişsin zaten diyecek bi şey yok. yalnız aciz ve suçlu insanlar haksızlıklarını örtmek için karşı saldırıya geçerler psikoloji okumadığın daha doğrusu okumadığın belli oluyor

• quote:

quote:

quote:

sadece sana gülüyorum anne ve babayı karıştırarak yaşını eğitim seviyeni ve acizliğini belli ediyorsun okuduğun kitapların ismini söylemişsin zaten diyecek bi şey yok. yalnız aciz ve suçlu insanlar haksızlıklarını örtmek için karşı saldırıya geçerler psikoloji okumadığın daha doğrusu okumadığın belli oluyor

Yine benim okumadığımdan bahsetmişsin , kitaplığımı göstersem aklın şaşar.BLOK

• TelltaleGames kullanıcısına yanıt
    yine bir telltale games oyunu olan jurassic park ı çevirmeniz mümkünmü. yada bu ttarch dosyaları nasıl açılır, nasıl yapılır bi yol göstersenizde ben kendim uğraşsam
  • episode 5 te çalışmıyor türkce yama bir bilgisi olan ??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.