Şimdi Ara

The Walking Dead (ANDROID) Türkçe Yama Apk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
35.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Walking Dead (Android) sezon 1 tamamen (%100) Türkçe'ye çevirdim ve indirmek isteyenler için videosunu buraya bırakıyorum. İndirmek isteyen kişiler videonun açıklama kısmında indirme linkini bulabilirler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Walking Dead (Android) Türkçe Yama Apk

The Walking Dead dizisinin hayranları, artık mobil cihazlarında da Türkçe olarak keyfini çıkarabilirler. Türkçe yama Apk ile 1. sezon da dahil olmak üzere dizinin tüm bölümlerini ana dilinizde oynayabilirsiniz.

The Walking Dead Türkçe Yama nasıl yapılır Android?

The Walking Dead Türkçe Yama Apk'yı kurmak oldukça basittir. Aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Bilinmeyen kaynaklara izin ver: Android ayarlarına gidin ve "Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver" seçeneğini etkinleştirin.
    • Apk dosyasını indirin: Güvenilir bir kaynaktan The Walking Dead Türkçe Yama Apk dosyasını indirin.
    • Dosyayı kurun: İndirdiğiniz Apk dosyasına dokunun ve "Kur" seçeneğine tıklayın.
    • Yükleme tamamlandıktan sonra: "Aç" seçeneğine tıklayarak oyunu başlatın.

The Walking Dead Season 1 Türkçe Yama Mobil ile şunlardan yararlanabilirsin:

• Tüm 1. sezon bölümleri Türkçe olarak oynama imkanı
    • Orijinal oyun deneyimine sadık bir Türkçe çeviri
    • Kolay kurulum ve kullanım
    • Ücretsiz ve güvenli indirme

The Walking Dead Sezon 1 Türkçe Yama ile zombi kıyametinin heyecanını Türkçe olarak yaşa. Android cihazında oyunun keyfini çıkarırken Türkçe dil desteğinin rahatlığını hisset.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • diğer sezonları da çevirecek misiniz?

• Evet çevireceğim şu an bazı sıkıntılardan dolayı çeviri yapamıyorum. Hazirandan sonra devam edeceğim.

• Yaşasın
  • Reis sezon iki ne zaman gelecek . Bulamadım

• Reis cihaz sürümü android 10 the walking dead season 1 de ses sorunu var sorun neden kaynaklı çözümü nedir sadece the walking dead season 1 tr yama lıda oluyor

• theseon T kullanıcısına yanıt

Hazirandan sonra mı?

• theseon T kullanıcısına yanıt

Hocam videonuz sanırım youtubeden kaldırılmış bu oyunu nasıl türkçe bir şekilde indirebilirim yardımcı olurmusun lütfen

• Lanet yama hiç biyerde yok videoyu YouTube kaldırmış yeniden yükleyin lütfen

• YouTube kanalında bütün oyunların yaması mevcut bakabilirsin YouTube kanalımın adı NARV3D

• The walking dead sezon 1 seon yamasının linkini atarmisniz lütfen 🙏🤗
  • link pls

• video kalkmış link atar mısınız

• Usta dier telltale gamesin mobil oyunlarınada türkçe yama yapabilirmisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.