Şimdi Ara

The Witcher 2 Takıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar supheli thorak : olayların gelişmesini bekle görevinde takıldım bekleye bekleye bir hal oldum 2 haftadır göreve baslayamadım yardımcı olurmusunuz

• Nasıl oyun açıkken ilerlemiyor mu 2 haftadır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Nasıl oyun açıkken ilerlemiyor mu 2 haftadır

evet olayların gelişmesini bekle diyor bekle bekle baslamadı görev boş boş geziyorum şehirde
  • Tam hatırlamıyorum sırasına böyle değildir ama yazayım yinede kalabalıkta biri sana sesleniyor onla konuşuyorsun(prensi linç edecekleri yerde)-thorakla konuşuyorsun-hizmetçi vardı birde onu bulup tehdit ediyorsun-burada sallıyor olabilirim birde ölmüş rahip var onun evini şehirdeki ayandan öğrenip araştırıyorsun
  • teoiss T kullanıcısına yanıt
    orayı geçtim rahibin evini arastırmıstım
  • Harpy tuzakları alıyorsun önce. Sonra Cecille konuşup Hunting Magic görevini güncelliyorsun. Hedefe gidip kristali aldıktan sonra dönüp Philippa ile konuşuyorsun. Tekrar Cecil ile konuşup mağarayı açmayı kabul ettirdikten sonra gidip diğer 5 kristali topluyorsun(gitmişken Harpy görevini de hallet. Harpy görünce geri çekil tuzağı koy ve bekle. 2 tane koyma sakın. Teker teker koy hallet, yoksa boşa gider). Her birini mağaradaki cihazdan izleyip şehre geri dönüp, Thorak ile konuş. Yeni bir görev başlayacak. Bu arada Prens'in evinin olduğu kısma girme sakın görevi yapana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 14 Mart 2015; 14:32:32 >
  • 5 kristal gorevini yaptım.thorak ile konustum kadehi senmi yaptın vs konusmalar geçti sonra olayların gelişmesini bekle diyor ,eksik yaptıgım bir şey mi var acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    Video'dan destek alarak Baltimore görevini bitirdiğine emin ol.
    https://www.youtube.com/watch?v=tO7QyoWfDIk
  • Şehrin dışında bir vadide yıkık bir gemi var, onu soluna alıp yürü geçitin orda sağda çalıların arkasında gizli bir kapı var, o görev orada tamamlanıyordu. Ama o kapıyı açmak için Thorak'ın evine girip sandıktaki anahtarı alman gerekiyordu yanılmıyorsam, o anahtarla açılıyor o kapı. Ama bunları Prens olayını sonuçlandırmadan yapmalısın yoksa bu görev güme gidiyor. Biraz karışık şurada yazıyor nasıl tamamlayabileceğin:

http://witcher.wikia.com/wiki/Suspect:_Thorak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 15 Mart 2015; 1:45:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @busterr

cok sagolun sayenizde görevi tamamladım
  • arkadaslar bir sonraki görevi baslamatamadım kayıt yukleme yerinde yerin kulagı vardır yazıyor artık gorevleri haritada işaretle gostermiyor mu ne oluyor
  • arkadaslar bir sonraki görevi baslamayamadım kayıt yukleme yerinde yerin kulagı vardır yazıyor , ama gorevleri haritada işaretle gostermiyor manuel olarak mı bulmam lazım ne yapıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.